- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım senin için en iyisi böyle olacaksa senin adına sevinirim fakat kendi adıma da üzülürümArkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 @ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
Elif ilk cümleden sonrasını okumadım. Lütfen yapma bırakmaArkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Kaptan olmasini istedigimesperenzaa fattylamb94 @ballikayfe kizlar lutfen biriniz kaptanligi alin. Inanin bu bana iyi gelecek. Patlayacak gibi hissediyorum. Yoruldum.Belli bir sure sonra belki donerim
Ben kaptanligi birakmak istiyorum canim. Sen al ozaman esrada istemezse. 2 ay sonra eger donersem ben alirim. Donmezsem elbet biri bulunur. Benim icin bunun iyi olacagini dusunuyorym. Insallah yanlos bi karar vermemisimdirCanım senin için en iyisi böyle olacaksa senin adına sevinirim fakat kendi adıma da üzülürüm
Esra ve Ballıkayfe olursa sanki daha iyi olur ama şayet arkadaşlar kabul etmezse benim mezuniyetime az kaldı belki hedefimi bir iki kilo daha aşağı çekerim ,dilersen o döneme kadar kaptan olabilirim bu da maksimum 2 ay olabilir ve bu süreçte kendini toparlayıp dönebilirsen kaptanlığı sana devrederim, yada sen kaptan olarak kalırsın bir dönem idare ederiz kendini toparlayıp döndüğünde kaldığın yerden devam edersin
Uzatmanin anlami yok canim. Seninle komusmustuk zaten. En sagliklisi birakmamElif ilk cümleden sonrasını okumadım. Lütfen yapma bırakma
Erkek olarak git sen deVar kız var giremem öyle sitelere
Arkandan ağlarlar amaDün mantıyı çevirdim bugün tost tekliflerini iyi gidiyorum dimi
canım benim uğramayacak olmana daha çok üzüldüm ama en iyisini sen bilirsin nihayetinde, rabbim umduğuna nail etsin, hedefine ulaşmanı nasip etsinArkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Bu da benim sansima:) daha gelir gelmez gurup dagiliyor sandim. Sizin icin hayirlisi olsun. En kisa zamanda dönmeniz dilegiyle..Arkadaslar hepinizden ozur dileyerek kaptanligi birakma karari aldim. Cogunuzun bildigi gibi bir turlu motivasyon saglayamadim ve surekli bir ileri 2 geri seklinde surduruyorum diyeti. Kilo vermeyen bi kaptanin kimseye yarari olmaz kanisindayim. Hem bu yuzden hemde biraz kendi kabuguma cekilip sorumlulugum olmadan birseyler yapmak istiyorum. Kendime diyet gunluklerinde bir kinu actim.Bir sure forumda olsam bile buraya ugramayacagim.
Amin canim twsekkur ederim ❤Erkek olarak git sen de
Arkandan ağlarlar amaHiç reddedilir mi çok ayıp
canım benim uğramayacak olmana daha çok üzüldüm ama en iyisini sen bilirsin nihayetinde, rabbim umduğuna nail etsin, hedefine ulaşmanı nasip etsin(Kalp imi)
yok takim dagilmiyo sadece ben gidiyorum :) tesekkur ederimBu da benim sansima:) daha gelir gelmez gurup dagiliyor sandim. Sizin icin hayirlisi olsun. En kisa zamanda dönmeniz dilegiyle..
Ozamana kadar foruma girmeye devam edersem konusuruz cnm yerine baska birini buluruzTamam canım,esra yada ballıkayfe istemezse bikaç aylığına kaptanlığı yürütürüm canım,bırakma günü geldiğinde de kısmet artık
Canım benim grubun dağıldığı yok,Elif uzun süredir yorulmuştu bilgim vardı.Kendi yorgunluğuna rağmen bizler için devam ediyordu ki bu zaman zaman Elif için moral motivasyon anlamında dayanılmaz oluyordu.Bu da benim sansima:) daha gelir gelmez gurup dagiliyor sandim. Sizin icin hayirlisi olsun. En kisa zamanda dönmeniz dilegiyle..
Neyse Elifcim çok bunaldığın için bişey diyemiyorum. Ciddi anlamda üzüldüm ama sen kendin için en iyisini bilirsin bırakmak iyi gelecekse bırakUzatmanin anlami yok canim. Seninle komusmustuk zaten. En sagliklisi birakmam
Anladim aynen onemli olan onun iyi olmasi tabi ki.. Aman grup dagilmasin ben zayiflayamam yoksa :) menuleri yazdim ama kimi etiketleyecegimi bilemedimCanım benim grubun dağıldığı yok,Elif uzun süredir yorulmuştu bilgim vardı.Kendi yorgunluğuna rağmen bizler için devam ediyordu ki bu zaman zaman Elif için moral motivasyon anlamında dayanılmaz oluyordu.
Önemli olan Elif’in sağlığı morali gerisi hallolur canım
Esperenzacım ben alabilirim ama senden arada sırada yardım alabilir miyim sınav zamanları vs pek giremiyorum biliyorsun. Ya da sen mezun olana kadar yap daha sonra Elif gelmezse ben devralayımTamam canım,esra yada ballıkayfe istemezse bikaç aylığına kaptanlığı yürütürüm canım,bırakma günü geldiğinde de kısmet artık
Benim icin iyisi bu olcak canim.Neyse Elifcim çok bunaldığın için bişey diyemiyorum. Ciddi anlamda üzüldüm ama sen kendin için en iyisini bilirsin bırakmak iyi gelecekse bırak
Canim ben bahara esperenzaa icin mesaj attim amaEsperenzacım ben alabilirim ama senden arada sırada yardım alabilir miyim sınav zamanları vs pek giremiyorum biliyorsun. Ya da sen mezun olana kadar yap daha sonra Elif gelmezse ben devralayım
Canımm benim benim için kaptan sen olmuşsun ben olmuşum çok da önemi yok.sen olduğun zaman tabi ki her zaman yardımcı olurum ki ben kaptan yardımcısı olmasam bile elimden geldiğince takımı takip etmeyi seviyordumEsperenzacım ben alabilirim ama senden arada sırada yardım alabilir miyim sınav zamanları vs pek giremiyorum biliyorsun. Ya da sen mezun olana kadar yap daha sonra Elif gelmezse ben devralayım
Daha iyi olmuş ElifcimCanim ben bahara esperenzaa icin mesaj attim amaben gelsemde bir daha kaptan olmam heralde canim. Siz bilirsiniz ama esperenzaa mezun olana kadar o olsun bu sirada seninde sinavlarin bitmis olur. Daha sonra sen devralirsin?
Benim içinde farketmez esperenzacim hatta o sorumluluğu almayı hiç istemiyorum. Sen kaptanlık için biçilmiş kaftansın :) hayırlı olsunCanımm benim benim için kaptan sen olmuşsun ben olmuşum çok da önemi yok.sen olduğun zaman tabi ki her zaman yardımcı olurum ki ben kaptan yardımcısı olmasam bile elimden geldiğince takımı takip etmeyi seviyordumDaha doğrusu takip işini seviyorum.
Canımm sınavların ne zaman bitiyor?Daha iyi olmuş Elifcim
Benim içinde farketmez esperenzacim hatta o sorumluluğu almayı hiç istemiyorum. Sen kaptanlık için biçilmiş kaftansın :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?