Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım senin için en iyisi böyle olacaksa senin adına sevinirim fakat kendi adıma da üzülürüm
Esra ve Ballıkayfe olursa sanki daha iyi olur ama şayet arkadaşlar kabul etmezse benim mezuniyetime az kaldı belki hedefimi bir iki kilo daha aşağı çekerim ,dilersen o döneme kadar kaptan olabilirim bu da maksimum 2 ay olabilir ve bu süreçte kendini toparlayıp dönebilirsen kaptanlığı sana devrederim, yada sen kaptan olarak kalırsın bir dönem idare ederiz kendini toparlayıp döndüğünde kaldığın yerden devam edersin

Elif ilk cümleden sonrasını okumadım. Lütfen yapma bırakma

Ben kaptanligi birakmak istiyorum canim. Sen al ozaman esrada istemezse. 2 ay sonra eger donersem ben alirim. Donmezsem elbet biri bulunur. Benim icin bunun iyi olacagini dusunuyorym. Insallah yanlos bi karar vermemisimdir

Var kız var giremem öyle sitelere
Erkek olarak git sen de
Dün mantıyı çevirdim bugün tost tekliflerini iyi gidiyorum dimi
Arkandan ağlarlar amaHiç reddedilir mi çok ayıp
canım benim uğramayacak olmana daha çok üzüldüm ama en iyisini sen bilirsin nihayetinde, rabbim umduğuna nail etsin, hedefine ulaşmanı nasip etsin(Kalp imi)

Bu da benim sansima:) daha gelir gelmez gurup dagiliyor sandim. Sizin icin hayirlisi olsun. En kisa zamanda dönmeniz dilegiyle..

Tamam canım,esra yada ballıkayfe istemezse bikaç aylığına kaptanlığı yürütürüm canım,bırakma günü geldiğinde de kısmet artık

Amin canim twsekkur ederim ❤
Bu da benim sansima:) daha gelir gelmez gurup dagiliyor sandim. Sizin icin hayirlisi olsun. En kisa zamanda dönmeniz dilegiyle..
yok takim dagilmiyo sadece ben gidiyorum :) tesekkur ederim

Canım benim grubun dağıldığı yok,Elif uzun süredir yorulmuştu bilgim vardı.Kendi yorgunluğuna rağmen bizler için devam ediyordu ki bu zaman zaman Elif için moral motivasyon anlamında dayanılmaz oluyordu.
Önemli olan Elif’in sağlığı morali gerisi hallolur canım

Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
3 4 zeytin
peynir
Yesillik
3 ceviz
Yesil cay
Ekmek hic yemedim.
Ara: 4 5 tane erik
Oglen: 2 tane biber dolmasi yarim kase yogurt
Ara: 4 5 tane findik biraz cekirdek
Aksam: 3 tane firin kofte, 2 kasik pilav, salata, yogurt.
Su 2 litre.
Normalde daha cok icerim aslinda. Ama bogazimi usutmusum canim su istemiyor. Yatana kadar biraz daha icerim zaten. Spor da rahatsiz oldugum icin yapmadim.

Anladim aynen onemli olan onun iyi olmasi tabi ki.. Aman grup dagilmasin ben zayiflayamam yoksa :) menuleri yazdim ama kimi etiketleyecegimi bilemedim

Tamam canım,esra yada ballıkayfe istemezse bikaç aylığına kaptanlığı yürütürüm canım,bırakma günü geldiğinde de kısmet artık
Esperenzacım ben alabilirim ama senden arada sırada yardım alabilir miyim sınav zamanları vs pek giremiyorum biliyorsun. Ya da sen mezun olana kadar yap daha sonra Elif gelmezse ben devralayım

Esperenzacım ben alabilirim ama senden arada sırada yardım alabilir miyim sınav zamanları vs pek giremiyorum biliyorsun. Ya da sen mezun olana kadar yap daha sonra Elif gelmezse ben devralayım
Canim ben bahara esperenzaa icin mesaj attim ama ben gelsemde bir daha kaptan olmam heralde canim. Siz bilirsiniz ama esperenzaa mezun olana kadar o olsun bu sirada seninde sinavlarin bitmis olur. Daha sonra sen devralirsin?

Ama yinede siz konusun kararlastirin. Ona gore tekrar mesaj atarim bahara

Canımm benim benim için kaptan sen olmuşsun ben olmuşum çok da önemi yok.sen olduğun zaman tabi ki her zaman yardımcı olurum ki ben kaptan yardımcısı olmasam bile elimden geldiğince takımı takip etmeyi seviyordumDaha doğrusu takip işini seviyorum.

Canim ben bahara esperenzaa icin mesaj attim ama ben gelsemde bir daha kaptan olmam heralde canim. Siz bilirsiniz ama esperenzaa mezun olana kadar o olsun bu sirada seninde sinavlarin bitmis olur. Daha sonra sen devralirsin?
Daha iyi olmuş Elifcim
Benim içinde farketmez esperenzacim hatta o sorumluluğu almayı hiç istemiyorum. Sen kaptanlık için biçilmiş kaftansın :) hayırlı olsun

Daha iyi olmuş Elifcim

Benim içinde farketmez esperenzacim hatta o sorumluluğu almayı hiç istemiyorum. Sen kaptanlık için biçilmiş kaftansın :) hayırlı olsun
Canımm sınavların ne zaman bitiyor?
Ben dediğim gibi iki ay belki zorlayarak üç ay daha yapabilirim.Sonra o gün geldiğinde sen de istersen sana bırakırım ya da şimdi bile sen olabilirsin ben her koşulda yardımcı olurum.belki kaptan sen olursan sana moral ve motivasyon olarak çok iyi gelebilir.sorumluluk hissedersin ve zayıflaman hızlanır ne dersin
Seabahar’a tekrar mesaj atılabilir espreneza uzun dönem kaptanlık yapamayacağından esra olsun denilebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…