- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hoşgeldin Fatma, azimli olursan hiç bir hastalık engel değil inan bana. Ben de troid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Doğru beslenmeyle çok da güzel kilo verebiliriz. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısınSelam ben Fatma almanyadan katilioyorum zayifamak istiyorum hamile kalmadan önceki kilom 66 ydi ve 5 senedir kilo veremiyorum Troid bezlerim calismiyor ilac kulaniyorum onun yani sira metobolizmamda calismiyor cok diyet denedim veremiyorum insallah burda dahada cok heycanli bir sekilde sporada yüklenerek vermek istiyorum suan kilom 83 ve ilk hedefim 70 olmak.
Merhaba Fatma’cım.Takımımıza hoşgeldinSelam ben Fatma almanyadan katilioyorum zayifamak istiyorum hamile kalmadan önceki kilom 66 ydi ve 5 senedir kilo veremiyorum Troid bezlerim calismiyor ilac kulaniyorum onun yani sira metobolizmamda calismiyor cok diyet denedim veremiyorum insallah burda dahada cok heycanli bir sekilde sporada yüklenerek vermek istiyorum suan kilom 83 ve ilk hedefim 70 olmak.
Canımmmm maşallahhSelam canlarım. Menümü yazayım girmişken
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
1 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 dilim süzme peynir (1 dl parmak kadar)
10 yeşil zeytin
Çay
13.00
3 - 4 çatal tavuk döner
5 y.kaşığı Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata çok az yedim
19.00
4 y.kaşığı baharatlı yoğurt (nane, pul biber, karabiber)
esperenzaa ballikayfe
2.5 lt su bardaklada içti onları sayamadım 3ü bulmuş olabilir. Spor açık havada 1 saat 15 dk yürüyüş
Ay esperenzam ya yürüyüş ne kadar iyi geldi anlatamam. Boşuna evde oturuyomuşum o kadar motive oldum ki anlatamam. Üstelik yürüyüş parkımız çok güzel 1 tur 500m önce hafif yokuş yukarı çıkıyorsun bacaklarım baya yanıyor sonra aşşağı doğru iniyosun. Tempoyu ve zorluğu değiştirmek daha da kasları çalıştırıyo hissediyorum.Canımmmm maşallahh
İşte görmek istediğim esrammm
Havalar da çok müsait canım yürüyüş için,bir hafta sonra bir bakmışsın hiçbir acı ağrı yok, kondüsyonun artmış güzel güzel eksilmelerin gelmişAy esperenzam ya yürüyüş ne kadar iyi geldi anlatamam. Boşuna evde oturuyomuşum o kadar motive oldum ki anlatamam. Üstelik yürüyüş parkımız çok güzel 1 tur 500m önce hafif yokuş yukarı çıkıyorsun bacaklarım baya yanıyor sonra aşşağı doğru iniyosun. Tempoyu ve zorluğu değiştirmek daha da kasları çalıştırıyo hissediyorum.
Sen nasılsın işlerini halledebildin mi
Selam cok saol insallah bende ümid ediyorum peki sen nasil beslendin günde kac ögün yedinHoşgeldin Fatma, azimli olursan hiç bir hastalık engel değil inan bana. Ben de troid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Doğru beslenmeyle çok da güzel kilo verebiliriz. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın
Afiyet olsun canımEvet okudum tabiki tanitirim. 26 yasindayim 6 senedir evliyim almanyada yasiyorum 5 yasinda kizim var.. bugun kahvaltida musli yedim oglen peynirli ekmek kahve salatalik meyveli yogurt aksamda pilav ve ikitane köfte yaninda yogurt.. tabi dondurma yedim ve bittercikolata vazgecemiorum bagimlilik var
hosgeldin canim bende hashimato hastasiyim ve ilac kullaniyorum. duzenli beslenir kacamak yapmazsan ve tabiki spor engel olmaz kilo vermene. Ilk menun icin yorumum da musli tarzi urunlerin iceriginde cok fazla seker var sadece yulaf ezmesi ve taze veya kuru meyvelerle evde kendin hazirlarsan daha saglikli olacaktir. Bende burda yeni sayilirim menuleri yazdikca eksikleri daha iyi goruyoruz insallah cabucak hedef kilona ulasirsinSelam ben Fatma almanyadan katilioyorum zayifamak istiyorum hamile kalmadan önceki kilom 66 ydi ve 5 senedir kilo veremiyorum Troid bezlerim calismiyor ilac kulaniyorum onun yani sira metobolizmamda calismiyor cok diyet denedim veremiyorum insallah burda dahada cok heycanli bir sekilde sporada yüklenerek vermek istiyorum suan kilom 83 ve ilk hedefim 70 olmak.
Ay kuzu hava değişikliğinden mi etkilendi acabaHavalar da çok müsait canım yürüyüş için,bir hafta sonra bir bakmışsın hiçbir acı ağrı yok, kondüsyonun artmış güzel güzel eksilmelerin gelmiş
Böyle bir fırsatı değerlendir canım, herkesin arayıp da bulamadığı bir yürüyüş parkurunuz varmış
Ben iyiyim canım,hallettim işlerimi canım ama benim küçük adam hasta oluyor gibi şimdi de
Parktan yada oyun havuzundan mikrobu kaptığını düşünüyorum.bugün hafif kırgınlığı vardı,geceye ve yarına netleşir hastalığının seyriAy kuzu hava değişikliğinden mi etkilendi acaba
Canım sen aşırı karbonhidrat alıyorsun öncelikle bu zararlı şeyleri kaldıralım menünden. Sonra hangi sebzeleri yemen gerektiğini ve sporunu ayarlarız. Düzenin nasıl kaçta kalkıyorsun çalışıyor musunEvet okudum tabiki tanitirim. 26 yasindayim 6 senedir evliyim almanyada yasiyorum 5 yasinda kizim var.. bugun kahvaltida musli yedim oglen peynirli ekmek kahve salatalik meyveli yogurt aksamda pilav ve ikitane köfte yaninda yogurt.. tabi dondurma yedim ve bittercikolata vazgecemiorum bagimlilik var
Inşallah hastalığı ilerlemeden toparlarsınız esperenzam hastalık çok zor özellikle çocuk olunca daha da zorParktan yada oyun havuzundan mikrobu kaptığını düşünüyorum.bugün hafif kırgınlığı vardı,geceye ve yarına netleşir hastalığının seyri
Afiyet olsun menün harikaMenum
Ogle. 1 adet haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 10 tane siyah zeytin, 1dilim tb ekmek, sekersiz cay
Ara. 1 bardak sut, 4 adet hurma
Aksam. 1 kase yesil mercimek corbasi, 2 yumurta ile kiymali ve soganli omlet, 1 dilim tb ekmek, salata
Cayin yanina 4 5 tane cig badem ve beyaz leblebi
Su. 3 lt civari
Spor 150 adet ip atlama 30 puan
Sporum bugun az oldu aslinda aksam yuruyuse cikacaktim ama bazi terslikler oldu kaldi o yuzden bugunliuk boyle oldu yarin telafi ederim.
fattylamb94 ballikayfe
İnşallah canım.Aslında genel olarak bağışıklığı iyidir oğlumun ,böyle arada hasta ola ola daha da güçlenecek inşallah.Inşallah hastalığı ilerlemeden toparlarsınız esperenzam hastalık çok zor özellikle çocuk olunca daha da zor
Afiyet olsun canımMenum
Ogle. 1 adet haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 10 tane siyah zeytin, 1dilim tb ekmek, sekersiz cay
Ara. 1 bardak sut, 4 adet hurma
Aksam. 1 kase yesil mercimek corbasi, 2 yumurta ile kiymali ve soganli omlet, 1 dilim tb ekmek, salata
Cayin yanina 4 5 tane cig badem ve beyaz leblebi
Su. 3 lt civari
Spor 150 adet ip atlama 30 puan
Sporum bugun az oldu aslinda aksam yuruyuse cikacaktim ama bazi terslikler oldu kaldi o yuzden bugunliuk boyle oldu yarin telafi ederim.
fattylamb94 ballikayfe
Iyiyim cok sukur kizimin pesinde kosturmayla geciyor iyice hareketlendi hic bir yerde durmuyoruz fziksel ve zihinsel baya yormaya basladi o yuzden :)) Tabi Allah saglik versinde bunlar guzel seyler. Diyetime de bu hafta daha adapteyim yavas yavas oturuyor artik menulerim .sen nasilsin seninde ufaklik rahatsizmis gecmis olsun.Afiyet olsun canımMenün çok çok iyi.spor da fena sayılmaz canım.
Nasılsın canım iyi misin?
Diyete ilk hafta ben de tam motive bir şekilde başlayamıyorum ,biraz mdem küçülüp biraz da kilo verdiğimi görünce şevke gelenlerdenim ben de:)İlk zamanlar küçük küçük kaçamaklarım oluyordu, sonra takıma geri dönünce bu kaçamaklar da kayboldu.zamanla senin de menülerin hep bugünkü gibi olacaktır.Iyiyim cok sukur kizimin pesinde kosturmayla geciyor iyice hareketlendi hic bir yerde durmuyoruz fziksel ve zihinsel baya yormaya basladi o yuzden :)) Tabi Allah saglik versinde bunlar guzel seyler. Diyetime de bu hafta daha adapteyim yavas yavas oturuyor artik menulerim .sen nasilsin seninde ufaklik rahatsizmis gecmis olsun.
Tavsiylerin icin cok saol uygilicam insallah ama cikolata zaafim nasil olcak zor olcak hayirlisi insallah... saol canimAfiyet olsun canım
Kahvaltını daha sağlıklı ve güçlü yaparsan daha iyi olur.yumurta,peynir,yeşilllik,zeytin vs gibi.
Öğlen sebze yemeği,salata yoğurt olabilir
Akşamli pilav olmasa ve köfteyi daha fazla yesen iyi olurmuş ama köfteler kızartma değilse tabi
Dondurma,bitter bile olsa çikolata iyi olmamış canım.bitteri diyetisyenler bile haftada bi küçük kareye izin veriyor.
Bir de şekerli,karbomhidratlı beslendikçe daha çok tatlı yeme isteğin doğar.sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış güzelim
Evladını da Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?