Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin Fatma, azimli olursan hiç bir hastalık engel değil inan bana. Ben de troid hastasıyım ilaç kullanıyorum. Doğru beslenmeyle çok da güzel kilo verebiliriz. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın

Merhaba Fatma’cım.Takımımıza hoşgeldin
Bize bugünkü menünü yazabilirsen nerede hata yaptığını anlamaya çalışabiliriz
İlk sayfadaki kuralları okudun mu canım?

Canımmmm maşallahh
İşte görmek istediğim esrammm

Canımmmm maşallahh
İşte görmek istediğim esrammm
Ay esperenzam ya yürüyüş ne kadar iyi geldi anlatamam. Boşuna evde oturuyomuşum o kadar motive oldum ki anlatamam. Üstelik yürüyüş parkımız çok güzel 1 tur 500m önce hafif yokuş yukarı çıkıyorsun bacaklarım baya yanıyor sonra aşşağı doğru iniyosun. Tempoyu ve zorluğu değiştirmek daha da kasları çalıştırıyo hissediyorum.

Sen nasılsın işlerini halledebildin mi

Havalar da çok müsait canım yürüyüş için,bir hafta sonra bir bakmışsın hiçbir acı ağrı yok, kondüsyonun artmış güzel güzel eksilmelerin gelmiş
Böyle bir fırsatı değerlendir canım, herkesin arayıp da bulamadığı bir yürüyüş parkurunuz varmış
Ben iyiyim canım,hallettim işlerimi canım ama benim küçük adam hasta oluyor gibi şimdi de

Evet okudum tabiki tanitirim. 26 yasindayim 6 senedir evliyim almanyada yasiyorum 5 yasinda kizim var.. bugun kahvaltida musli yedim oglen peynirli ekmek kahve salatalik meyveli yogurt aksamda pilav ve ikitane köfte yaninda yogurt.. tabi dondurma yedim ve bittercikolata vazgecemiorum bagimlilik var

Nasil beslenmem gerek kac ögün yemem gere
Selam cok saol insallah bende ümid ediyorum peki sen nasil beslendin günde kac ögün yedin

Afiyet olsun canım
Kahvaltını daha sağlıklı ve güçlü yaparsan daha iyi olur.yumurta,peynir,yeşilllik,zeytin vs gibi.
Öğlen sebze yemeği,salata yoğurt olabilir
Akşamli pilav olmasa ve köfteyi daha fazla yesen iyi olurmuş ama köfteler kızartma değilse tabi
Dondurma,bitter bile olsa çikolata iyi olmamış canım.bitteri diyetisyenler bile haftada bi küçük kareye izin veriyor.
Bir de şekerli,karbomhidratlı beslendikçe daha çok tatlı yeme isteğin doğar.sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış güzelim
Evladını da Allah bağışlasın

hosgeldin canim bende hashimato hastasiyim ve ilac kullaniyorum. duzenli beslenir kacamak yapmazsan ve tabiki spor engel olmaz kilo vermene. Ilk menun icin yorumum da musli tarzi urunlerin iceriginde cok fazla seker var sadece yulaf ezmesi ve taze veya kuru meyvelerle evde kendin hazirlarsan daha saglikli olacaktir. Bende burda yeni sayilirim menuleri yazdikca eksikleri daha iyi goruyoruz insallah cabucak hedef kilona ulasirsin

Ay kuzu hava değişikliğinden mi etkilendi acaba

Canım sen aşırı karbonhidrat alıyorsun öncelikle bu zararlı şeyleri kaldıralım menünden. Sonra hangi sebzeleri yemen gerektiğini ve sporunu ayarlarız. Düzenin nasıl kaçta kalkıyorsun çalışıyor musun

Menum
Ogle. 1 adet haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 10 tane siyah zeytin, 1dilim tb ekmek, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut, 4 adet hurma

Aksam. 1 kase yesil mercimek corbasi, 2 yumurta ile kiymali ve soganli omlet, 1 dilim tb ekmek, salata

Cayin yanina 4 5 tane cig badem ve beyaz leblebi

Su. 3 lt civari
Spor 150 adet ip atlama 30 puan

Sporum bugun az oldu aslinda aksam yuruyuse cikacaktim ama bazi terslikler oldu kaldi o yuzden bugunliuk boyle oldu yarin telafi ederim.

fattylamb94 ballikayfe

Parktan yada oyun havuzundan mikrobu kaptığını düşünüyorum.bugün hafif kırgınlığı vardı,geceye ve yarına netleşir hastalığının seyri
Inşallah hastalığı ilerlemeden toparlarsınız esperenzam hastalık çok zor özellikle çocuk olunca daha da zor

Afiyet olsun menün harika

Afiyet olsun canım Menün çok çok iyi.spor da fena sayılmaz canım.
Nasılsın canım iyi misin?

Afiyet olsun canım Menün çok çok iyi.spor da fena sayılmaz canım.
Nasılsın canım iyi misin?
Iyiyim cok sukur kizimin pesinde kosturmayla geciyor iyice hareketlendi hic bir yerde durmuyoruz fziksel ve zihinsel baya yormaya basladi o yuzden :)) Tabi Allah saglik versinde bunlar guzel seyler. Diyetime de bu hafta daha adapteyim yavas yavas oturuyor artik menulerim .sen nasilsin seninde ufaklik rahatsizmis gecmis olsun.

Diyete ilk hafta ben de tam motive bir şekilde başlayamıyorum ,biraz mdem küçülüp biraz da kilo verdiğimi görünce şevke gelenlerdenim ben de:)İlk zamanlar küçük küçük kaçamaklarım oluyordu, sonra takıma geri dönünce bu kaçamaklar da kayboldu.zamanla senin de menülerin hep bugünkü gibi olacaktır.
Çocuklar iyice hareketlendikleri vakit, kilo çok büyük eziyet veriyor.ben geçen yıl oğluma yetemiyordum enerji bakımından bu sene daha iyiyim
Benim ki grip başlangıcı canım,bugün biraz keyifsizdi bakalım gece belli eder hastalığının ne boyutta olduğunu.
Allah hepimizn evlatlarını esirgeyip korusun canım

Tavsiylerin icin cok saol uygilicam insallah ama cikolata zaafim nasil olcak zor olcak hayirlisi insallah... saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…