Erken kalkiyorum 7.30 da valla öyle yapiorum heralde kaldiralim tabiki yoksa zayiflams isi zor olur tavsiylerinizi dinlicem cok saolunCanım sen aşırı karbonhidrat alıyorsun öncelikle bu zararlı şeyleri kaldıralım menünden. Sonra hangi sebzeleri yemen gerektiğini ve sporunu ayarlarız. Düzenin nasıl kaçta kalkıyorsun çalışıyor musun
Selam cnm hosbulduk evet simdiden görmeye basladim eksiklerimi.. evt musli ler cok seker var duydum benim biraz kolayima kaciyo musli tarzi ne yaziki bu arada hastaligini ilk kez duydum gecicimi yoksa... allah yardimcin olsun cnm sende yeniymisin insallah hedef kilona ulasirsinhosgeldin canim bende hashimato hastasiyim ve ilac kullaniyorum. duzenli beslenir kacamak yapmazsan ve tabiki spor engel olmaz kilo vermene. Ilk menun icin yorumum da musli tarzi urunlerin iceriginde cok fazla seker var sadece yulaf ezmesi ve taze veya kuru meyvelerle evde kendin hazirlarsan daha saglikli olacaktir. Bende burda yeni sayilirim menuleri yazdikca eksikleri daha iyi goruyoruz insallah cabucak hedef kilona ulasirsin
Kahvaltıda yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalık çiğ kuruyemiş yersinErken kalkiyorum 7.30 da valla öyle yapiorum heralde kaldiralim tabiki yoksa zayiflams isi zor olur tavsiylerinizi dinlicem cok saolun
Ben et yemeyide cok seviorum arada bol salatali tavuk gögsu hafif olmasi icin bazen yagsiz tavada kavuruyorum.. senin dediyin gibi musli yerine kahvaltimi öyle yapicam yarin ilk deneyim basliyorum.. aslinda birde cok haklisin daha fazla yogurt ürünleri tüketmem gerekiyot meyve yerine arastirdim troid hastalari icin yogurt türleri yesilikler dahw faydaliymisKahvaltıda yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalık çiğ kuruyemiş yersin
5 - 6 saat bence araöğün yapma ağzına bişey atma leptinin çalışsın. Öğlen sebze ya da protein tarzında beslenirsin tekrar 5 - 6 saat sonra akşam yemeği yersin. Meyve müsli gibi şekerli şeyler değil de yoğurt yeşillik olsun öğünlerinde
afiyet olsun canımSelam canlarım. Menümü yazayım girmişken
06.00
1 t.kaşığı çörekotu yağı
1 bardak ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
07.30
2 dilim süzme peynir (1 dl parmak kadar)
10 yeşil zeytin
Çay
13.00
3 - 4 çatal tavuk döner
5 y.kaşığı Patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata çok az yedim
19.00
4 y.kaşığı baharatlı yoğurt (nane, pul biber, karabiber)
esperenzaa ballikayfe
2.5 lt su bardaklada içti onları sayamadım 3ü bulmuş olabilir. Spor açık havada 1 saat 15 dk yürüyüş
Evet öyle meyveyi çıkartmaya çalış en azından kilo verme sürecinde. Dereotu troid hormonunu hızlandıran en önemli sebzelerden biri. Bunu kahvaltina, akşam yemeklerinde yoğurduna ekleyebilirsin. Diyette yağda oldukça önemli. Sabahları aç karnına çörekotu yağı alıp içebilirsin ya da salatalarına zeytinyağı eklersinBen et yemeyide cok seviorum arada bol salatali tavuk gögsu hafif olmasi icin bazen yagsiz tavada kavuruyorum.. senin dediyin gibi musli yerine kahvaltimi öyle yapicam yarin ilk deneyim basliyorum.. aslinda birde cok haklisin daha fazla yogurt ürünleri tüketmem gerekiyot meyve yerine arastirdim troid hastalari icin yogurt türleri yesilikler dahw faydaliymis
Evet çok haklısın aslında kilo başına 0.8 gr protein almam gerekiyor. Benim 60 gr almam gerekirken 15 20 anca almışımdır. Ama tavuk zararlı yemekhanede yediğim için onu yiyeceğime yemem daha iyi diye düşündüm. Sen neler yaptın bugün çok bakamadım menünü paylaştın mıafiyet olsun canımProtein az olmuş gibi geldi bana, öğlen tavuğu daha fazla yiyebilirsin ya da akşama ekleyebilirsin sanki.günlük 50 ve üzeri(kilomuza göre tabi) protein almamız gerekli değil mi?
Ay bayıldım ya ne güzel bol bol yrü işte canımAy esperenzam ya yürüyüş ne kadar iyi geldi anlatamam. Boşuna evde oturuyomuşum o kadar motive oldum ki anlatamam. Üstelik yürüyüş parkımız çok güzel 1 tur 500m önce hafif yokuş yukarı çıkıyorsun bacaklarım baya yanıyor sonra aşşağı doğru iniyosun. Tempoyu ve zorluğu değiştirmek daha da kasları çalıştırıyo hissediyorum.
Sen nasılsın işlerini halledebildin mi
canım hpoşgeldin öncelikle, arkadaşlar menünü yorumlamışlar üstünden geçmiyeyim çift dikiş olmasınEvet okudum tabiki tanitirim. 26 yasindayim 6 senedir evliyim almanyada yasiyorum 5 yasinda kizim var.. bugun kahvaltida musli yedim oglen peynirli ekmek kahve salatalik meyveli yogurt aksamda pilav ve ikitane köfte yaninda yogurt.. tabi dondurma yedim ve bittercikolata vazgecemiorum bagimlilik var
Sen de yürü arkadaşım tavsiye ederimAy bayıldım ya ne güzel bol bol yrü işte canım
canım hpoşgeldin öncelikle, arkadaşlar menünü yorumlamışlar üstünden geçmiyeyim çift dikiş olmasınTroid zor elbette ama dr kontrolünde denedin mi hiç zayıflamayı?
Cici kaptanımİnşallah canım.Aslında genel olarak bağışıklığı iyidir oğlumun ,böyle arada hasta ola ola daha da güçlenecek inşallah.
kendine güvenemiyorsan eve hiç sokma canım, canın istediğinde çıkıp almaya üşenirsin muhtemelen.bir de motive olmak adına, yarışmadan mezun olanların başarı hikayelerini okuyabilirsin.Tavsiylerin icin cok saol uygilicam insallah ama cikolata zaafim nasil olcak zor olcak hayirlisi insallah... saol canim
Anladım canım ama o zaman sabahki yumurta miktarını artırıp akşama da bir şeyler ekleyebilirsin eğer akşam yemeğini çok geç yemiyorsanEvet çok haklısın aslında kilo başına 0.8 gr protein almam gerekiyor. Benim 60 gr almam gerekirken 15 20 anca almışımdır. Ama tavuk zararlı yemekhanede yediğim için onu yiyeceğime yemem daha iyi diye düşündüm. Sen neler yaptın bugün çok bakamadım menünü paylaştın mı
oy esram oyySen de yürü arkadaşım tavsiye ederim
Balın pekmezin doğalını bulmak çok ama çok zor. Bütün köylüler doğal diyip satıyor ama kendi arımız olmadıkça güvenmem. Yani bal pekmez değil zehir yiyoruz malesef. O yüzden o şekerli şeyleri bence yemezsek özellikle bu süreçte çok daha iyi olur. Yoksa tatlı tadını unutacağımızı sanmıyorum. Boşa kürek çekmiş olmayalım.Anladım canım ama o zaman sabahki yumurta miktarını artırıp akşama da bir şeyler ekleyebilirsin eğer akşam yemeğini çok geç yemiyorsan
Birazdan paylaşacağım geçmişi okuyordumİlk günüm iyiydi çok şükür, nette araştırdım biraz şeker orucunu, bal pekmez doğal olduğu için yenebilirmişş ama meyve yokmuş Karatayda.gün gün değiştirmeye karar verdim, mümkünse yememeye çalışacağım ama kendimi de çok zorlamayacağım meyve konusunda Mesela kuru fasulye var ama nohut yokmuş şaşırdım
oy esram oyykırkımın çıkmasına 6 gün var daha nasıl çıkayım hemen memiş istiyor benim sıpa, uzaklaşmam şimdilik zor, az daha büyüsün de inşallah
Sen zaten yanlışlarını biliyosun baya karbonhidrat alıyorsun. Tamam yaz meyveleri çok güzel ama olmaz cısPazar menüm:
Sabah yumurtalı sucuklu tost + her zaman yediklerim( protein olsun diye haşlanmış iki yumurta yemeyi ihmal etmedim)(10 gibi)
Ara (2gibi) :1 yeni dünya, 1 erik, 1 dilim elma, yarım çay bardağı kabak çekirdeği
Akşam: 3-4 kaşık tarhana çorbası, yarım tabak bezelye, 2 kaşık güveç et, salata
Ara(11 gibi ) süt
BUGÜN:
11 gibi kahvaltı: omlet, yeşil zeytin,marul, peynir, 1 dilim ekmek,2tane sucuk, az fındık badem
Ara3gibi)
Tarçınlı süt + elma
Akşam: (5-5.30)
Bi tabak kabak, 1,5 kaşık bulgur pilavı(şeker orucunda bulgurun olmadığını sonradan öğrendim)
Bi kase cacık, bol salata, bir tane çiğköftr
Çay(8gibi)
Az kabak çekirdeği3 gün kurusu kayısı, 5 hurma
11 gibi yeşil çay limonlu (esperenzaa uykumu etkileyecek mi denedim bakalım)
Ha bi de unutmadan akşam yatmadan bi de sabah kalkınca bir tatlı kaşığı çörek otu yapı içiyorum.
Su her gün 3 lt geçiyor.sporum yok ama gün içinde nerdeyse hep ayakta iş yapıyor oluyorum, bi emzirirken oturuyorum denebilir .
Çok uykum var haydi hayırlı geceler
ballikayfe
Bugün daha dikkatli oliciimmm inşallahBalın pekmezin doğalını bulmak çok ama çok zor. Bütün köylüler doğal diyip satıyor ama kendi arımız olmadıkça güvenmem. Yani bal pekmez değil zehir yiyoruz malesef. O yüzden o şekerli şeyleri bence yemezsek özellikle bu süreçte çok daha iyi olur. Yoksa tatlı tadını unutacağımızı sanmıyorum. Boşa kürek çekmiş olmayalım.
Al bebişinide beraber yürüyündaha çok minik tabi şaka yapıyorum yürünmez
sezaryende 6 haftadan önce sadece yürüyüşe izin var canım sonrasında da sormak gerekiyor draSen zaten yanlışlarını biliyosun baya karbonhidrat alıyorsun. Tamam yaz meyveleri çok güzel ama olmaz cısaslında leslie yapsan süper olur malesef ayakta durmamız kalori yaktırmıyor temizlikte yaktırmıyo aslında ama çok yoruyor
hashimato da bir cesit tiroid hastaligi omur boyu ne yazikki ilac kullanmam gerek biraktigim an tsh firliyor gecici degilSelam cnm hosbulduk evet simdiden görmeye basladim eksiklerimi.. evt musli ler cok seker var duydum benim biraz kolayima kaciyo musli tarzi ne yaziki bu arada hastaligini ilk kez duydum gecicimi yoksa... allah yardimcin olsun cnm sende yeniymisin insallah hedef kilona ulasirsin
ay ben senin yorumlarına çok gülüyorum :)))
walla grup olarak senden korkucaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?