Pek iyi dusunmusun yokum tabi kac gundur meydan civcive kaldibELKİ BİR DİLİM BİLE DEĞİLDİ HEMDE KITIR EKMEK GALETA TARZI DÜŞÜN :d KALORİSİ DÜŞÜK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM
Heheheh mersi bebem bende sewip durum sizi
Ozledimmm kuzumuuuuMisafiri yolla da dön artık sahalata çitosum
Tmm cnm saol denicem insallah bugun yeni bigune basladikEvet öyle meyveyi çıkartmaya çalış en azından kilo verme sürecinde. Dereotu troid hormonunu hızlandıran en önemli sebzelerden biri. Bunu kahvaltina, akşam yemeklerinde yoğurduna ekleyebilirsin. Diyette yağda oldukça önemli. Sabahları aç karnına çörekotu yağı alıp içebilirsin ya da salatalarına zeytinyağı eklersin
Bi ara eve hic almamayi denedim oturup Agliyasim geldi cikolata krizi gelince bagimlilik yapmis ama aglasamda yemicem yoksa hic zayifliyamam bunu ögrendim zaten okuyorum cnm saol onlar daha fazla gaza getiriorCici kaptanımçok geçmiş olsun, rabbim şifa versin yavruna.hemen atlatır inşallah
kendine güvenemiyorsan eve hiç sokma canım, canın istediğinde çıkıp almaya üşenirsin muhtemelen.bir de motive olmak adına, yarışmadan mezun olanların başarı hikayelerini okuyabilirsin.
Yalnis oldu cnm ya baska seye tikladim cwp icin cok pardon örenicem insallahBi ara eve hic almamayi denedim oturup Agliyasim geldi cikolata krizi gelince bagimlilik yapmis ama aglasamda yemicem yoksa hic zayifliyamam bunu ögrendim zaten okuyorum cnm saol onlar daha fazla gaza getirior
Tost derken???? Ayyy tansiyonum firladiPazar menüm:
Sabah yumurtalı sucuklu tost + her zaman yediklerim( protein olsun diye haşlanmış iki yumurta yemeyi ihmal etmedim)(10 gibi)
Ara (2gibi) :1 yeni dünya, 1 erik, 1 dilim elma, yarım çay bardağı kabak çekirdeği
Akşam: 3-4 kaşık tarhana çorbası, yarım tabak bezelye, 2 kaşık güveç et, salata
Ara(11 gibi ) süt
BUGÜN:
11 gibi kahvaltı: omlet, yeşil zeytin,marul, peynir, 1 dilim ekmek,2tane sucuk, az fındık badem
Ara3gibi)
Tarçınlı süt + elma
Akşam: (5-5.30)
Bi tabak kabak, 1,5 kaşık bulgur pilavı(şeker orucunda bulgurun olmadığını sonradan öğrendim)
Bi kase cacık, bol salata, bir tane çiğköftr
Çay(8gibi)
Az kabak çekirdeği3 gün kurusu kayısı, 5 hurma
11 gibi yeşil çay limonlu ( @esperenzaa uykumu etkileyecek mi denedim bakalım)
Ha bi de unutmadan akşam yatmadan bi de sabah kalkınca bir tatlı kaşığı çörek otu yapı içiyorum.
Su her gün 3 lt geçiyor.sporum yok ama gün içinde nerdeyse hep ayakta iş yapıyor oluyorum, bi emzirirken oturuyorum denebilir .
Çok uykum var haydi hayırlı geceler
@ballikayfe
Ismi deyisik ozaman benimkide öyle ömür boyu ilac birakdimi troid bezleri daha cok yavaslior.. allah yardimcimiz olsunhashimato da bir cesit tiroid hastaligi omur boyu ne yazikki ilac kullanmam gerek biraktigim an tsh firliyor gecici degil
Hoşgeldin aramıza hadi gel bakalim YamacımaEvet okudum tabiki tanitirim. 26 yasindayim 6 senedir evliyim almanyada yasiyorum 5 yasinda kizim var.. bugun kahvaltida musli yedim oglen peynirli ekmek kahve salatalik meyveli yogurt aksamda pilav ve ikitane köfte yaninda yogurt.. tabi dondurma yedim ve bittercikolata vazgecemiorum bagimlilik var
Selam ben yeniyim yediklerinizi okudum yorum yapiyim dedim... hersey cok guzel tost ta kadar afiet olsun hedef kilonuza ulasirsinizz insTost derken???? Ayyy tansiyonum firladi
Troid bezleri gerçekten kiloyla çok alakalı, yavaşsa kilo vermeyi güçleştiriyor. Allah yardımcın olsun.Ismi deyisik ozaman benimkide öyle ömür boyu ilac birakdimi troid bezleri daha cok yavaslior.. allah yardimcimiz olsun
Hosbulduk cnm saol yoksa sizdedemi cikolata bagimliligi varHoşgeldin aramıza hadi gel bakalim Yamacıma
Yediklerim.mi??onlar benim degil ben oylr seyler yememSelam ben yeniyim yediklerinizi okudum yorum yapiyim dedim... hersey cok guzel tost ta kadar afiet olsun hedef kilonuza ulasirsinizz ins
Gercekdende öyle troid bezi calismadimi metobolizmayida etkilio belki hasta olmayan bir insandan daha az yemeliyim.. saol cnm bu aradaTroid bezleri gerçekten kiloyla çok alakalı, yavaşsa kilo vermeyi güçleştiriyor. Allah yardımcın olsun.
Hayır bende hicbirseye bagimliligim yok beynimde bitirdim misafirim var kac gündür giremiyorum cok fazla... yoksa sen beni kesin tanirdinHosbulduk cnm saol yoksa sizdedemi cikolata bagimliligi var
Yaa haha ben örenice. Insallah yalnislikla senin ona yazdigin cewaba yapmisim yorumYediklerim.mi??onlar benim degil ben oylr seyler yememhatta yiyenin bogazina dizerim
Bravo valla beyinde bitirmek önemli benim kardesimde öyle bitirdi ve zayifladi.. siz kac kilo verdinizHayır bende hicbirseye bagimliligim yok beynimde bitirdim misafirim var kac gündür giremiyorum cok fazla... yoksa sen beni kesin tanirdin
Ben yemem yiyene Dirlik vermemYaa haha ben örenice. Insallah yalnislikla senin ona yazdigin cewaba yapmisim yorum
2 mart 120.5 la basladim guncel 107 canimmBravo valla beyinde bitirmek önemli benim kardesimde öyle bitirdi ve zayifladi.. siz kac kilo verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?