Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cikolata bulamayinca cocuk gibi oluyorum elim titroir sanki hergün kare yemesemm olmuyor gibi valla birakcnm insallah sizin burda yazdiklarinizi okuyarak 83 kiloyum hedef simdilik 70 insallah

Bugunku listeyi sabah baslamadanmi yaziorsunus arkadaslar .. basda okudum 15.00 kadar yazmis olunmasi gerekiyor herkes farkli zamanlardami yaziyor yoksa ayarladiginiz saat varmi

Cikolata bulamayinca cocuk gibi oluyorum elim titroir sanki hergün kare yemesemm olmuyor gibi valla birakcnm insallah sizin burda yazdiklarinizi okuyarak 83 kiloyum hedef simdilik 70 insallah
Mazeret onlar kabul etmiyorum... milyon kez yedin ve sonuc 13 kg fazlan var simdi mukemmel bir gun unut cikolatayi felan onune bak hedefine bak herhun aynada kendine bak konus kendinle eve de alma öyle senin hedefine set kuracak seyleri ben sana guveniyorum sende kendine guven

Verdim evet ama nokta kadar kacamak yapmadım diyetime burdaki insanlara saygim coook fazla en onemlisi cok onemli bir hedefim var...
Haklisin tabi her zor bi hedefin basarili hikayesi vardir.. zaten kacamak yaparsakda buraya yazmasak kendimizi kandirmis oluruz insallah bugun evde olan butun cikolatalari disardaki cocuklara dagitcam

Off be bu destekden sonra asla ama asla cikolata yemicem

Haha tamam canim.. benim hep bu saatlerde cocugu hazirliyip krese götürmem gerekiyor arabayla köy gibi bi yerde oturuyorus... insallah ilerleyen saatlerde devam yszisiriz hem dediyin gibi aksam üstü bildircem listeyi saol
Haydi kolay gele aksam bakicam menune ensendeyim haberin olsun

günaydınnn
evet araştırmalara göre vucüdum direnç gösteriyor..
kalori hesabıda yapıyorum günlük 1400 kalori tüketmem gerekiyor ben bazen 1100 bazen 1300 oluyor ama hiç 1400 leri görmüyorum..
normalde muhtemelen 2500 kalorilik beslendiğim için birden vucudum kıtlık yaşayacak gibi hissediyormuş ve yediklerimi depolıyormuş...
ama kalori harcamalarım daha düzenli olunca birden görecekmişim eksileri...
hadi bakalım inşallah bir an boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim ama vazgeçmedim..

şimdi gelelim dünkü beslenmeme

sabah 1/2 muz 1 incir 1 bardak süt

ara -10 ad leblebi

öğlen : çeyrek tost 1 bardak ayran

ikindi:1 bardak tarçınlı süt 1 ceviz

akşam: tarhana çorbası
yanında bol yeşillik ardından peynir domates salatalık ekmek yok

ekmeği en az tükettiğim gün ilan ediyor haftaya pazartesiden itibaren 0 ekmek diyetine başlıyorum

çikolatasız 6. günüm ilk günlerdeki isteğim oldukça azaldı
artık dolap içine bakma huyumdan vazgeçtim

İyiyim çiğdemim sen nasılsın ? Elif bir süre sadece kendisine zaman ayırmak istedi. Buna çok ihtiyacı vardı. Izinden döndükten sonre toparlayamadi, diyetine odaklanamadı böylesi onun içi daha iyi olacak
napemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlar saatim gecmesin diye yidim ben...
Aman saglik sorunu olmasinda atlatir gelir benim elif kuzum guclu hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…