Cikolata bulamayinca cocuk gibi oluyorum elim titroir sanki hergün kare yemesemm olmuyor gibi valla birakcnm insallah sizin burda yazdiklarinizi okuyarak 83 kiloyum hedef simdilik 70 insallahBen yemem yiyene Dirlik vermemseninde çikolata bagimlisiyim sozune bir kac lafim var... oyle bir dunya yok kuzu bağımlıyim.diye diye kendini teslim etme.. o tarz yiyecekler senin diyet surecin bitincede halen var olacaklar.. kac kgsun hedef kac canim
Cok iyi kisa bi sürede 13 kilodan fazla vermisin2 mart 120.5 la basladim guncel 107 canimm
Verdim evet ama nokta kadar kacamak yapmadım diyetime burdaki insanlara saygim coook fazla en onemlisi cok onemli bir hedefim var...Cok iyi kisa bi sürede 13 kilodan fazla vermisin
Mazeret onlar kabul etmiyorum... milyon kez yedin ve sonuc 13 kg fazlan var simdi mukemmel bir gun unut cikolatayi felan onune bak hedefine bak herhun aynada kendine bak konus kendinle eve de alma öyle senin hedefine set kuracak seyleri ben sana guveniyorum sende kendine guvenCikolata bulamayinca cocuk gibi oluyorum elim titroir sanki hergün kare yemesemm olmuyor gibi valla birakcnm insallah sizin burda yazdiklarinizi okuyarak 83 kiloyum hedef simdilik 70 insallah
Haklisin tabi her zor bi hedefin basarili hikayesi vardir.. zaten kacamak yaparsakda buraya yazmasak kendimizi kandirmis oluruz insallah bugun evde olan butun cikolatalari disardaki cocuklara dagitcamVerdim evet ama nokta kadar kacamak yapmadım diyetime burdaki insanlara saygim coook fazla en onemlisi cok onemli bir hedefim var...
Iste bu yaaa helal olsunHaklisin tabi her zor bi hedefin basarili hikayesi vardir.. zaten kacamak yaparsakda buraya yazmasak kendimizi kandirmis oluruz insallah bugun evde olan butun cikolatalari disardaki cocuklara dagitcam
Off be bu destekden sonra asla ama asla cikolata yemicemMazeret onlar kabul etmiyorum... milyon kez yedin ve sonuc 13 kg fazlan var simdi mukemmel bir gun unut cikolatayi felan onune bak hedefine bak herhun aynada kendine bak konus kendinle eve de alma öyle senin hedefine set kuracak seyleri ben sana guveniyorum sende kendine guven
Aksam yemen bitince bildir 7 8 gibi parva boluk yazma takip etmemiz zorlasir canımBugunku listeyi sabah baslamadanmi yaziorsunus arkadaslar .. basda okudum 15.00 kadar yazmis olunmasi gerekiyor herkes farkli zamanlardami yaziyor yoksa ayarladiginiz saat varmi
Bencede yeme icimdeki canavarı cikartma ortayaOff be bu destekden sonra asla ama asla cikolata yemicem
Haha tamam canim.. benim hep bu saatlerde cocugu hazirliyip krese götürmem gerekiyor arabayla köy gibi bi yerde oturuyorus... insallah ilerleyen saatlerde devam yszisiriz hem dediyin gibi aksam üstü bildircem listeyi saolBencede yeme icimdeki canavarı cikartma ortayahehehe
Haydi kolay gele aksam bakicam menune ensendeyim haberin olsunHaha tamam canim.. benim hep bu saatlerde cocugu hazirliyip krese götürmem gerekiyor arabayla köy gibi bi yerde oturuyorus... insallah ilerleyen saatlerde devam yszisiriz hem dediyin gibi aksam üstü bildircem listeyi saol
Aa sen sezeryanlı mısın bilmiyordum. O zama otur oturduğun yerdeBugün daha dikkatli oliciimmm inşallah
sezaryende 6 haftadan önce sadece yürüyüşe izin var canım sonrasında da sormak gerekiyor dra
İyiyim çiğdemim sen nasılsın ? Elif bir süre sadece kendisine zaman ayırmak istedi. Buna çok ihtiyacı vardı. Izinden döndükten sonre toparlayamadi, diyetine odaklanamadı böylesi onun içi daha iyi olacakEsraaaaammmmmcimmmm nasilsin??fattylamb94 elif nereye gitti
Sagol kusum seninde emeginin bayrami kutlu mutlu olsunGünaydın canlarım1 mayıs İşçi ve Emekçi bayramımız kutlu olsun
napemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlarİyiyim çiğdemim sen nasılsın ? Elif bir süre sadece kendisine zaman ayırmak istedi. Buna çok ihtiyacı vardı. Izinden döndükten sonre toparlayamadi, diyetine odaklanamadı böylesi onun içi daha iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?