Hello pakize suda nasilsin insallah?? Sabah az yiyon öğlen tosta yapisiyon hatuncummm olmamali boyleee.. anam bende kalp var tansiyon var tetikleme beni oturduğum yerd3 cikolata denen zehiri unutmana sevindim... ama tostuda unut ve sabah guclu bir kahvalti yap kusum sana inanıyorumgünaydınnn
evet araştırmalara göre vucüdum direnç gösteriyor..
kalori hesabıda yapıyorum günlük 1400 kalori tüketmem gerekiyor ben bazen 1100 bazen 1300 oluyor ama hiç 1400 leri görmüyorum..
normalde muhtemelen 2500 kalorilik beslendiğim için birden vucudum kıtlık yaşayacak gibi hissediyormuş ve yediklerimi depolıyormuş...
ama kalori harcamalarım daha düzenli olunca birden görecekmişim eksileri...
hadi bakalım inşallah bir an boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim ama vazgeçmedim..
şimdi gelelim dünkü beslenmeme
sabah 1/2 muz 1 incir 1 bardak süt
ara -10 ad leblebi
öğlen : çeyrek tost 1 bardak ayran
ikindi:1 bardak tarçınlı süt 1 ceviz
akşam: tarhana çorbası
yanında bol yeşillik ardından peynir domates salatalık ekmek yok
ekmeği en az tükettiğim gün ilan ediyor haftaya pazartesiden itibaren 0 ekmek diyetine başlıyorum
çikolatasız 6. günüm ilk günlerdeki isteğim oldukça azaldı
artık dolap içine bakma huyumdan vazgeçtim
Hehhh ağzın bal yesin diyemiycem diyetine uygun seyler yesinFatma9220 canım şeker, beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığı için bağımlı hissediyorsun kendini. Bir anda karar verip bırakabilirsin. esperenzaa da geçen sene senin gibi tatlıya çok düşkünmüş 21 gün şeker orucuyla kurtulmuş bu durumdan. Çok da güzel kilo vermiş.
Ohh afiyet olsun iyi yapmışsın. O nasil misafir öyle misafirlikte erken kalkılırnapemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlarsaatim gecmesin diye yidim ben...
Aman saglik sorunu olmasinda atlatir gelir benim elif kuzum guclu hatun
Kiz sabahliyorlar deli bunlar kari kocaOhh afiyet olsun iyi yapmışsın. O nasil misafir öyle misafirlikte erken kalkılır
Ooo yakın arkadaşın o zaman sorun yok kız yatsın akşama kadar çiğdem de hizmet etsinKiz sabahliyorlar deli bunlar kari kocauniden arkadasim canim o benim yaa ne desem alinmaz darilmaz oyle severiz birbirimizi o uyansinda koca evi toplatayim ona gorsun gununu hahahaha
Onu bende duymusdum hata baslamisdim basarili olmadi sonu gelmedi bidaha kendimi hazir hisedince baslicam insFatma9220 canım şeker, beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığı için bağımlı hissediyorsun kendini. Bir anda karar verip bırakabilirsin. esperenzaa da geçen sene senin gibi tatlıya çok düşkünmüş 21 gün şeker orucuyla kurtulmuş bu durumdan. Çok da güzel kilo vermiş.
Cok yemesin insallah ama önemli olan aksam cok yememekKızlar ben kahvaltıya gidiyorum inşallah çok yemem
Hello pakize suda nasilsin insallah?? Sabah az yiyon öğlen tosta yapisiyon hatuncummm olmamali boyleee.. anam bende kalp var tansiyon var tetikleme beni oturduğum yerd3 cikolata denen zehiri unutmana sevindim... ama tostuda unut ve sabah guclu bir kahvalti yap kusum sana inanıyorum
bazen bende anlamiorum ya sabah gec kalkanlari gün bitiyor yaziknapemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlarsaatim gecmesin diye yidim ben...
Aman saglik sorunu olmasinda atlatir gelir benim elif kuzum guclu hatun
Haha guzel basladim bugun hayirlisi bakalim bugunde almanyada ratil esim evde bugun disarda yiyelim diyor offf hic hayir diyemem yemek yapmicam uzun süre sonra ama yinede dikatt edicem yedigimeHehhh ağzın bal yesin diyemiycem diyetine uygun seyler yesinyap kiz sende onu bak nasil kurtulcan Fatma9220
Cikolata diyeti derkennmedgic26 ama haklısın canım şu çikolata diyetini tamamlıyayım tostları va hepsini çıkaracağım hayatımdan
Kocamın yaptığı yumurtalı sucuklu çıtırı çıtır, kokusu teeee mahallenin öbür ucundan duyulan bi tostTost derken???? Ayyy tansiyonum firladi
Benim o tostu yiyen yaramazYaa haha ben örenice. Insallah yalnislikla senin ona yazdigin cewaba yapmisim yorum
Canım akşam son lokmanı da yedikten sonra yazabilirsin fırsat bulamazsan sonraki gün 15.00e kadar vaktin var. Bi de bu hafta ballıkayfe ti etiketle menüne, bizim menülerin altındaki gibiBugunku listeyi sabah baslamadanmi yaziorsunus arkadaslar .. basda okudum 15.00 kadar yazmis olunmasi gerekiyor herkes farkli zamanlardami yaziyor yoksa ayarladiginiz saat varmi
İşte bu helal sanaHaklisin tabi her zor bi hedefin basarili hikayesi vardir.. zaten kacamak yaparsakda buraya yazmasak kendimizi kandirmis oluruz insallah bugun evde olan butun cikolatalari disardaki cocuklara dagitcam
He yaaAa sen sezeryanlı mısın bilmiyordum. O zama otur oturduğun yerde
canım protein miktarını artırmalısın, sabaha iki yumurta eklersen çok güzel olur sonra tosta yapışmazsıngünaydınnn
kalori hesabıda yapıyorum günlük 1400 kalori tüketmem gerekiyor ben bazen 1100 bazen 1300 oluyor ama hiç 1400 leri görmüyorum..
normalde muhtemelen 2500 kalorilik beslendiğim için birden vucudum kıtlık yaşayacak gibi hissediyormuş ve yediklerimi depolıyormuş...
hadi bakalım inşallah bir an boşa kürek çekiyormuş gibi hissettim ama vazgeçmedim..
ara -10 ad leblebi
ekmeği en az tükettiğim gün ilan ediyor haftaya pazartesiden itibaren 0 ekmek diyetine başlıyorum
Geçmiş olsun canım ama çok güzel eksi gelmiş senden, dua etmiştim koleramız kilo almadan dönsün diye, duam kabul olmuşGünaydın kızlar;
Evimdeyim. Yatağımda yatmak ne iyi geldi ya sabah da tartılınca sevincim 10 kat oldu
Cuma 54
Salı 53.2
Cumaya kadar bu boğaz tutulacak.. adtık hedefe kitlenip bitirmek istiyorum
Vücudun direnç döneminde sabırlı olabilirsen canım sonra çok iyi kilo verirsin. Tartının sabit durması moral bozsa da sadece biraz sabırla inatla diyete devam etmen gerekiyorgünaydınnn
ara -10 ad leblebi
Çok yeme esra ümüğüne çökcem artık:))Kızlar ben kahvaltıya gidiyorum inşallah çok yemem
Ne zaman gidecekler eltin kayınvaliden canımsabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum bacım biliyon mu???
birde üzerine eltimgiller kayınvalidemgiller köyden geldiler bize :)
kaçarak uzaklaşıyorum evden :)))
ama hepsi düzene girecek inşallah zamanla bu benim beslenme hayat tarzım olacak inşallah
suda çok iyiyim 2 lt altına normalde de düşmem ama şuan 3lt yi gördüğü oluyor
eski beslenme alışkanlığımı yazayımda arada ne kadar fark var bak şimdi
eski ben
sabah kalkarkalmaz bir önceki akşamdan kalan kekleri püskütleri bir güzel gömer
iş yerine gelir gelmez espressomu yudumlarken metro çikelatamı yerdim
öğleğe doğru midem kazanır bir tane top kek yiyip
öğlendede cantık lahmacun döner o gün ne canım isterse
Sonra eve gidip yemek hazırlarken abur cubura yüklenip akşam yemeğinde her yemeğin yanında pilav makarna muhakak olurdu
Geceleri tv izlerken çerez cips allah ne verdiyse gömer bazen midem kazınırsa hemen yandaki çiğ köfteciden dürüm alıp yiyiyp yatardım
Bu tarz beslenmeme rağmen 64-65 arası oynayıp da dikkat ederken kilo verememek insanı strese sokuyor yahuu
Beslenme düzenimi değiştirdiğim için çok mutluyum bunu hayat tarzım olarak uygularsam çok daha verimli olurum sanki
Sabah
1 dilim ekmek
domates salata
peynir
şekersiz çay
ara
kuru kayısı
öğlen
1 .5 bardak ayran
1 tabak kuru
ara
kayısı
akşam
fırında alabalık
1 domates
ara
süt
1 avuç leblebi
yarım saat yürüyüş
120 göbek egzersizi
100 ip atlama
su 2 lt var mıdır bilemem az içtim dün sankiesperenzaa fattylamb94 medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?