Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hello pakize suda nasilsin insallah?? Sabah az yiyon öğlen tosta yapisiyon hatuncummm olmamali boyleee.. anam bende kalp var tansiyon var tetikleme beni oturduğum yerd3 cikolata denen zehiri unutmana sevindim... ama tostuda unut ve sabah guclu bir kahvalti yap kusum sana inanıyorum

Fatma9220 canım şeker, beyinde uyuşturucu ile aynı yeri uyardığı için bağımlı hissediyorsun kendini. Bir anda karar verip bırakabilirsin. esperenzaa da geçen sene senin gibi tatlıya çok düşkünmüş 21 gün şeker orucuyla kurtulmuş bu durumdan. Çok da güzel kilo vermiş.

Hehhh ağzın bal yesin diyemiycem diyetine uygun seyler yesin yap kiz sende onu bak nasil kurtulcan Fatma9220

napemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlar saatim gecmesin diye yidim ben...
Aman saglik sorunu olmasinda atlatir gelir benim elif kuzum guclu hatun
Ohh afiyet olsun iyi yapmışsın. O nasil misafir öyle misafirlikte erken kalkılır

Onu bende duymus
Onu bende duymusdum hata baslamisdim basarili olmadi sonu gelmedi bidaha kendimi hazir hisedince baslicam ins

sabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum bacım biliyon mu???
birde üzerine eltimgiller kayınvalidemgiller köyden geldiler bize :)
kaçarak uzaklaşıyorum evden :)))
ama hepsi düzene girecek inşallah zamanla bu benim beslenme hayat tarzım olacak inşallah
suda çok iyiyim 2 lt altına normalde de düşmem ama şuan 3lt yi gördüğü oluyor

eski beslenme alışkanlığımı yazayımda arada ne kadar fark var bak şimdi
eski ben

sabah kalkarkalmaz bir önceki akşamdan kalan kekleri püskütleri bir güzel gömer
iş yerine gelir gelmez espressomu yudumlarken metro çikelatamı yerdim

öğleğe doğru midem kazanır bir tane top kek yiyip

öğlendede cantık lahmacun döner o gün ne canım isterse

Sonra eve gidip yemek hazırlarken abur cubura yüklenip akşam yemeğinde her yemeğin yanında pilav makarna muhakak olurdu

Geceleri tv izlerken çerez cips allah ne verdiyse gömer bazen midem kazınırsa hemen yandaki çiğ köfteciden dürüm alıp yiyiyp yatardım

Bu tarz beslenmeme rağmen 64-65 arası oynayıp da dikkat ederken kilo verememek insanı strese sokuyor yahuu

Beslenme düzenimi değiştirdiğim için çok mutluyum bunu hayat tarzım olarak uygularsam çok daha verimli olurum sanki

napemm kuşum yaaa kahvalti hazirladim yedim ben misafirin uyanmasini bekliyorum gece yatmazlar sabah kalkmazlar bunlar saatim gecmesin diye yidim ben...
Aman saglik sorunu olmasinda atlatir gelir benim elif kuzum guclu hatun
bazen bende anlamiorum ya sabah gec kalkanlari gün bitiyor yazik

Sabah 63,5 gibiydim cumaya inş tam 63 ü görürüm çok mu yedim bu sıra anlamadım bir gün kaçamak 1 hafta geri götürüyo nerden yedim popcorn

Tost derken???? Ayyy tansiyonum firladi
Kocamın yaptığı yumurtalı sucuklu çıtırı çıtır, kokusu teeee mahallenin öbür ucundan duyulan bi tost
Yaa haha ben örenice. Insallah yalnislikla senin ona yazdigin cewaba yapmisim yorum
Benim o tostu yiyen yaramaz
Bugunku listeyi sabah baslamadanmi yaziorsunus arkadaslar .. basda okudum 15.00 kadar yazmis olunmasi gerekiyor herkes farkli zamanlardami yaziyor yoksa ayarladiginiz saat varmi
Canım akşam son lokmanı da yedikten sonra yazabilirsin fırsat bulamazsan sonraki gün 15.00e kadar vaktin var. Bi de bu hafta ballıkayfe ti etiketle menüne, bizim menülerin altındaki gibi
Haklisin tabi her zor bi hedefin basarili hikayesi vardir.. zaten kacamak yaparsakda buraya yazmasak kendimizi kandirmis oluruz insallah bugun evde olan butun cikolatalari disardaki cocuklara dagitcam
İşte bu helal sana
Aa sen sezeryanlı mısın bilmiyordum. O zama otur oturduğun yerde
He yaa akşam oğlanla top oynadıydım az, şimdi dikişlerim ağrıyor hafif
canım protein miktarını artırmalısın, sabaha iki yumurta eklersen çok güzel olur sonra tosta yapışmazsın hafta sonu tost kaçamadı yapmış biri bunu demese iyiydi ama

Günaydın kızlar;
Evimdeyim. Yatağımda yatmak ne iyi geldi ya sabah da tartılınca sevincim 10 kat oldu
Cuma 54
Salı 53.2
Cumaya kadar bu boğaz tutulacak.. adtık hedefe kitlenip bitirmek istiyorum
Geçmiş olsun canım ama çok güzel eksi gelmiş senden, dua etmiştim koleramız kilo almadan dönsün diye, duam kabul olmuş
Vücudun direnç döneminde sabırlı olabilirsen canım sonra çok iyi kilo verirsin. Tartının sabit durması moral bozsa da sadece biraz sabırla inatla diyete devam etmen gerekiyor
Kızlar ben kahvaltıya gidiyorum inşallah çok yemem
Çok yeme esra ümüğüne çökcem artık:))
Ne zaman gidecekler eltin kayınvaliden canım benim kayınvalidem bana geldiğinde hiç yiyemezdim kadın ben
Aferin kız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…