Misafirler yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli birileri ise bu durumu biraz kolaylaştırıyor.esperenzaa canım evi tadilatta ondan bir süre bende
ev üstüne ev çok zor ben birazda pimpirikliyim sürekli hizmet etme içgüsü var bende
allah var bana zararı yok yararı var çok şükür :)
evet diyete daha dikkatli devam edeceğim önemli olan sağlıklı kilo vermek ve bir daha geri almamak
Cikolata diyeti derkenn
kesinliklee asla bırakmayacağım diyeti burdan mezuniyetimi hepbirlikte kutlayacağızMisafirler yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli birileri ise bu durumu biraz kolaylaştırıyor.
Ev üstüne ev olmuyor çok haklısın senin için zor olsa da onlar için daha zordur canım.Kolay gelsin hepinize...
Vücudun inat edip direnç gösteriyorsa sen ondan daha inatçı ve dirençlisin canım
Kocamın yaptığı yumurtalı sucuklu çıtırı çıtır, kokusu teeee mahallenin öbür ucundan duyulan bi tost
Benim o tostu yiyen yaramaz
Canım akşam son lokmanı da yedikten sonra yazabilirsin fırsat bulamazsan sonraki gün 15.00e kadar vaktin var. Bi de bu hafta ballıkayfe ti etiketle menüne, bizim menülerin altındaki gibi
İşte bu helal sana
He yaaakşam oğlanla top oynadıydım az, şimdi dikişlerim ağrıyor hafif
canım protein miktarını artırmalısın, sabaha iki yumurta eklersen çok güzel olur sonra tosta yapışmazsınhafta sonu tost kaçamadı yapmış biri bunu demese iyiydi ama
İnşallah canımkesinliklee asla bırakmayacağım diyeti burdan mezuniyetimi hepbirlikte kutlayacağız
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @fattylamb94 - @ahsen_yarim
2- @Fitcivciv> @esperenzaa
3- @smygnc -> @ballıkayfe
4- @gitsinkilolar01 - @becezey
5- @pakizee > @gönülbağı
6- @Kahvesel - @fatma9220
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
@smygnc @fitcivcivballikayfe gitsinkilolar01 becezey @Kahvesel pakizee G Gonulbagi fattylamb94 Fatma9220
Gönülbağı hastaydı canım ben onu unutmuşumbenim rakibim gönülbağı oluyor değil mi?
Canım geçmiş olsun,dinlenmeye çalış.Gunaydin kizlar. Cok hastayim. Ağır bir grip geciriyorum ve her gripte vucudum alerji olup kabariyor benim. Üstüne bir de regl oldum bugün.Girip menu yazacak halim bile yok yemek yapacak gücüm yok. Oldugu kadar beni mazur görün bikac gün.
Dünkü menü
Kahvalti: tavada yumurta 1.5 tam bugday ekmegi
Peynir zeytin yesil cay ceviz yesillik
Oglen: hurma kayisi findikla gecistirdim.
Aksam sebze yemegi iki kasik pilav yogurt
Gönülbağı hastaydı canım ben onu unutmuşumsana yeni rakip bakayım canım.
Ah canim rakibin yatal döşek yatiyor. Nasil olacak bu işbenim rakibim gönülbağı oluyor değil mi?
kıyamam bir dahaki yarışa artıkk :)Ah canim rakibin yatal döşek yatiyor. Nasil olacak bu iş
Gercekten kiymayin bana :) kolay gelsin ama bu spor yarismasi iyiymiskıyamam bir dahaki yarışa artıkk :)
geçmiş olsun bu arada
ben yeni spor salonuna başlayanlardanım :)
haftada 2 gün muhakkak gidiyorum :)
dişli bir rakip bulursanız daha çok hırs yapabilirim
herkese bu yarışmada başarılar diler bizim grubumuzdan birinci çıkmasını dilerim :)
Spor yarışması güzel gaza getiriyor bir de muhabbeti de arttırıyor canım.iyileş bi sana çok pis dişli bi rakip vereceğimGercekten kiymayin bana :) kolay gelsin ama bu spor yarismasi iyiymis
Huzurvermeyolunda ve cgdmk çok dişli rakiplerdi ama şuan ikisi de izinde canım.bakıyorum bi ayarlama yapacağım tekrar
Eski kaptanımız da şahane gaza gelir gaza getirirdi ama o da yokbakıp bi düzenleme yapacağım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?