Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa canım evi tadilatta ondan bir süre bende
ev üstüne ev çok zor ben birazda pimpirikliyim sürekli hizmet etme içgüsü var bende
allah var bana zararı yok yararı var çok şükür :)

evet diyete daha dikkatli devam edeceğim önemli olan sağlıklı kilo vermek ve bir daha geri almamak

Misafirler yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli birileri ise bu durumu biraz kolaylaştırıyor.
Ev üstüne ev olmuyor çok haklısın senin için zor olsa da onlar için daha zordur canım.Kolay gelsin hepinize...
Vücudun inat edip direnç gösteriyorsa sen ondan daha inatçı ve dirençlisin canım

kesinliklee asla bırakmayacağım diyeti burdan mezuniyetimi hepbirlikte kutlayacağız

evet kahvaltı içinde 21 gün inat etmem lazım sanırım

DİKKAT DİKKAT

** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S

1- @fattylamb94 - @ahsen_yarim
2- @Fitcivciv> @esperenzaa
3- @smygnc -> @ballıkayfe
4- @gitsinkilolar01 - @becezey
5- @pakizee > @gönülbağı
6- @Kahvesel - @fatma9220

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim

@smygnc @fitcivciv ballikayfe gitsinkilolar01 becezey @Kahvesel pakizee G Gonulbagi fattylamb94 Fatma9220

Gunaydin kizlar. Cok hastayim. Ağır bir grip geciriyorum ve her gripte vucudum alerji olup kabariyor benim. Üstüne bir de regl oldum bugün. Girip menu yazacak halim bile yok yemek yapacak gücüm yok. Oldugu kadar beni mazur görün bikac gün.
Dünkü menü
Kahvalti: tavada yumurta 1.5 tam bugday ekmegi
Peynir zeytin yesil cay ceviz yesillik
Oglen: hurma kayisi findikla gecistirdim.
Aksam sebze yemegi iki kasik pilav
esperenzaa ballikayfe

benim rakibim gönülbağı oluyor değil mi?

Canım geçmiş olsun,dinlenmeye çalış.

Gönülbağı hastaydı canım ben onu unutmuşum sana yeni rakip bakayım canım.

ben yeni spor salonuna başlayanlardanım :)
haftada 2 gün muhakkak gidiyorum :)
dişli bir rakip bulursanız daha çok hırs yapabilirim
herkese bu yarışmada başarılar diler bizim grubumuzdan birinci çıkmasını dilerim :)

Huzurvermeyolunda ve cgdmk çok dişli rakiplerdi ama şuan ikisi de izinde canım.bakıyorum bi ayarlama yapacağım tekrar
Eski kaptanımız da şahane gaza gelir gaza getirirdi ama o da yok bakıp bi düzenleme yapacağım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…