- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Sen görmeden ben göreyim diye aç geziyorum bak.10 gibi kahvaltımı bitirdim, ağrım var diye uzanmıştım, suda içmeyince açlık hissettim ama biraz dayanıp sonra süt falan içerimSabah 63,5 gibiydim cumaya inş tam 63 ü görürüm çok mu yedim bu sıra anlamadım bir gün kaçamak 1 hafta geri götürüyo nerden yedim popcorn
Tadilat çok yorucu oluyor canım, ama sonu iyi oluyor
kolaylıklar diliyorum.
İnşallah yasal pürüz de bir an önce hallolur ve ağız tadı ile evinizin yeni halinde mutlu mesut yaşarsınız
Hayırlı kandiller canımha gayret canım biraz dikkat ile mezuniyetin gelecek
Canım çok çok geçmiş olsun
Alla alla kimin gözü kaldı kiNe piss gözlü insanlar var,popoyu kaşı canım
İyi yolculuklar canım.
Selam ben Fatma almanyadan katilioyorum zayifamak istiyorum hamile kalmadan önceki kilom 66 ydi ve 5 senedir kilo veremiyorum Troid bezlerim calismiyor ilac kulaniyorum onun yani sira metobolizmamda calismiyor cok diyet denedim veremiyorum insallah burda dahada cok heycanli bir sekilde sporada yüklenerek vermek istiyorum suan kilom 83 ve ilk hedefim 70 olmak.
Yerim kız seni. Dua işe yaradı diyecem de çok kötüydüm ya, hayatımın zor günlerinden biriydi. Neyse en azından eksi gelmek işe yaradı. Tabi bugün boğazımı tutucam, bundan sonra yaniGeçmiş olsun canım ama çok güzel eksi gelmiş senden, dua etmiştim koleramız kilo almadan dönsün diye, duam kabul olmuş
Vücudun direnç döneminde sabırlı olabilirsen canım sonra çok iyi kilo verirsin. Tartının sabit durması moral bozsa da sadece biraz sabırla inatla diyete devam etmen gerekiyor
Çok yeme esra ümüğüne çökcem artık:))
Ne zaman gidecekler eltin kayınvaliden canımbenim kayınvalidem bana geldiğinde hiç yiyemezdim kadın ben
Aferin kız sana
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canımYerim kız seni. Dua işe yaradı diyecem de çok kötüydüm ya, hayatımın zor günlerinden biriydi. Neyse en azından eksi gelmek işe yaradı. Tabi bugün boğazımı tutucam, bundan sonra yani
canımm çok çok geçmiş olsun miniğeSelam kızlar oğlum çok ateşli geceden beri uğraşıyorum. Dualarinizi beklerim.
canım benim bi denem seni unutmamıştım aslındaesperenzaa spor yarışmasında beni unutmasını esefle kınıyorum. Neden unuttun acaba
Geldilee geldiler canım hatta suan artı bir görünce de geldi agırlıyorum 3 gundur siZi de özledim ya napıyosunuz nasılsınız takip edemedim hiçS smygnc tatlım nerelerdesin sen acaba?
Huzurvermeyolunda canım ağır misafirlerin geldi mi?
AhSen_2504 kuzum kilo bildirimi yapmadın sanırım? Ne durumdasın acaba?
fattylamb94 spora başladın mı canım?
Allah güç kuvvet kolaylık versin canımGeldilee geldiler canım hatta suan artı bir görünce de geldi agırlıyorum 3 gundur siZi de özledim ya napıyosunuz nasılsınız takip edemedim hiç
Selam kızlar oğlum çok ateşli geceden beri uğraşıyorum. Dualarinizi beklerim.
Teşekkür ederim canımesperenzaa canımm kuzuya çok geçmiş olsun insallah buran önce toparlar
Yok canım ben değilim @kolera88 rakibin oldu.
başlıyorum hemen 3 saat sonra 1 hatta belki 1,5 saatlik cardiyo akşama ip atlama ve ortalık toparlama ilk gün müthiş geçicekYok canım ben değilim @kolera88 rakibin oldu.
Ben kolera biraz hasta ve şehir dışında diye listeye almamıştım ,o beni esefle kınadısakın acıma koleraya bol bol spor yap canım
Bir sonraki haftaya gözüne kestirdiğine meydan okuyabilirsin canımbaşlıyorum hemen 3 saat sonra 1 hatta belki 1,5 saatlik cardiyo akşama ip atlama ve ortalık toparlama ilk gün müthiş geçicek
@kolera88 hadi bakalım canım
gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
Teşekkür ederim canımtüm hasta çocuklar gibi gündüz bol koşturup oynamalı geçiyor gece hoop hastalığı tutuyor Yalvara yalvara kendini parka attırdı kerata
Sen nasılsın kuzum
Ben iyiyim canım,oğlumu parka getirdik babası ile birlikteNedense hep öyle oluyo gündüz biseyleri olmaz ama gece başlar benimde kızımın bronsiti var gündüz gayet iyi ama gece çok kötü oluyo Allah yardımcımız olsun..
sağol kuzum iyiyim bende.. Sen napıyosun nasılsın taze kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?