Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 63,5 gibiydim cumaya inş tam 63 ü görürüm çok mu yedim bu sıra anlamadım bir gün kaçamak 1 hafta geri götürüyo nerden yedim popcorn
Sen görmeden ben göreyim diye aç geziyorum bak.10 gibi kahvaltımı bitirdim, ağrım var diye uzanmıştım, suda içmeyince açlık hissettim ama biraz dayanıp sonra süt falan içerimher gün sabah tartılma huyumu bi bırakamadım, sabah 63.7ydim ben de.

Amin canım inşallah

Hoş geldin Fatmacim takımımıza; )

Yerim kız seni. Dua işe yaradı diyecem de çok kötüydüm ya, hayatımın zor günlerinden biriydi. Neyse en azından eksi gelmek işe yaradı. Tabi bugün boğazımı tutucam, bundan sonra yani

Yerim kız seni. Dua işe yaradı diyecem de çok kötüydüm ya, hayatımın zor günlerinden biriydi. Neyse en azından eksi gelmek işe yaradı. Tabi bugün boğazımı tutucam, bundan sonra yani
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canımÖnce sağlık tabi ki.Ben de her hasta oluşumda bari bu kadar eziyet çekiyorum birkaç gramcık versem diye dua edenlerdenim
Selam kızlar oğlum çok ateşli geceden beri uğraşıyorum. Dualarinizi beklerim.
canımm çok çok geçmiş olsun miniğe Allah tez zamanda şifa versin
esperenzaa spor yarışmasında beni unutmasını esefle kınıyorum. Neden unuttun acaba
canım benim bi denem seni unutmamıştım aslında hastasın diye vicdanlı tarafıma denk gelmiştin sadece
pakizee koşş koş rakibini buldum kendi ayağıyla geldi.

Geldilee geldiler canım hatta suan artı bir görünce de geldi agırlıyorum 3 gundur siZi de özledim ya napıyosunuz nasılsınız takip edemedim hiç
Allah güç kuvvet kolaylık versin canım
Ben de özledim valla kız seni
Bu misafirleri de yolcula yabani bir şekilde takılmisafir kabul etme kuzum

Yok canım ben değilim @kolera88 rakibin oldu.
Ben kolera biraz hasta ve şehir dışında diye listeye almamıştım ,o beni esefle kınadı sakın acıma koleraya bol bol spor yap canım
başlıyorum hemen 3 saat sonra 1 hatta belki 1,5 saatlik cardiyo akşama ip atlama ve ortalık toparlama ilk gün müthiş geçicek
@kolera88 hadi bakalım canım
gitsin kilolar gelsin fit vücutlar

başlıyorum hemen 3 saat sonra 1 hatta belki 1,5 saatlik cardiyo akşama ip atlama ve ortalık toparlama ilk gün müthiş geçicek
@kolera88 hadi bakalım canım
gitsin kilolar gelsin fit vücutlar
Bir sonraki haftaya gözüne kestirdiğine meydan okuyabilirsin canım
Haydi o zaman rekabet başlasın

Teşekkür ederim canım tüm hasta çocuklar gibi gündüz bol koşturup oynamalı geçiyor gece hoop hastalığı tutuyorYalvara yalvara kendini parka attırdı kerata
Sen nasılsın kuzum

Nedense hep öyle oluyo gündüz biseyleri olmaz ama gece başlar benimde kızımın bronsiti var gündüz gayet iyi ama gece çok kötü oluyo Allah yardımcımız olsun..

sağol kuzum iyiyim bende.. Sen napıyosun nasılsın taze kaptan

Ben iyiyim canım,oğlumu parka getirdik babası ile birlikte
Parkta biraz hareket biraz da bıraya bakıyorum.
Allah şifa versin kızına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…