Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mekik,squat,vücut döndürme,bacak hareketi vs gibi sporlar hem puanda etkili hem de bölgesel sorunlarımıza iyi geliyor.
Kolay gelsin tatlım şimdiden

hafta sonu ailecek kahvaltı organizasyonumuz var ben yinede bol yeşillik peynir le geçireceğim fazla yiyip pazartesi hayal kırıklığı yaşamak yok

şuan iş yerimde burnuma çok güzel kokular geliyor arkadaşlar sağolsun yiyorlar ama asla kendime söylemiyorum sabrımla mücadele ediyorum resmen şuan
Canım senin iş yerinde diyet kırıcılar varmış... Benim eşim ve çok yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydılar
Karşımda yedikleri içtiklerinin haddi hesabı yoktu
Eşim göbek yaptı. ( ohhh olsun ona) ,yakın arkadaşım da kilo aldıkça aldı.( ona da oh olsun)
Yakın arkadaşımı diyete soktum zorla
Eşimi de ezikleyip duruyorumYakında o da dikkat etmeye başlar

hafta sonu ailecek kahvaltı organizasyonumuz var ben yinede bol yeşillik peynir le geçireceğim fazla yiyip pazartesi hayal kırıklığı yaşamak yok
Haşlanmış yumurta,çiğ kuruyemiş domates salatalık,yeşillik,peynirle iyice doyur kendini canım
Börek,çörek vs gibi şeyleri yemeyi aklından geçirirsen onları bi paket margarin gibi düşün paketlerce zararlı yağı vücuduna alarak kendine nasıl zarar vereceğini düşün.

Afiyet olsun kuşum baligin yanina salata yap inanilmaz eksi getirir bilgin olsun

eşimide yazdırdım zorla spora oda maşallah 110 kg oldu iyice
kendimde dikkat ediyorum 3.haftamın başındayım
kırdık zincirleri uçmaya hazırızz

Sen beslenmiyormussunki kendini zehirliyormussun... lafimi yanlis anlama ama toplaman lazim kuzum kendini en kisa surede

Yemiyceksin ben sana inaniyorummmm lütfen birkere sunu unutman icin agzina almaman lazim adini dahi bak adet bekliyorum 2 gun gecti tatli istegim tavan ama yemiyorum cunki yemezsem gebermem
ben günde 3 öğün çikolata yerdim
6. günüm gram dahi ağzıma sokmuyorum..
ilk 3 gün fena oldum kendimle mücadele ettim resmen
şuan eskisi kadar aramıyorum
21 gün asla yemeyeceğim ondan sonrada yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…