- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Mekik,squat,vücut döndürme,bacak hareketi vs gibi sporlar hem puanda etkili hem de bölgesel sorunlarımıza iyi geliyor.tamamdır akşam geç saatte arkadaşlarla bulaşacağız eğerki yorgunluktan bitmezsem mekikde eklerim listeye :)
ben çok seviyorum sütlaç gibi misss :) termosa koyup iş yerinde çok güzel bir ara öğünü oluyor
Canım senin iş yerinde diyet kırıcılar varmış... Benim eşim ve çok yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydılarşuan iş yerimde burnuma çok güzel kokular geliyor arkadaşlar sağolsun yiyorlar ama asla kendime söylemiyorum sabrımla mücadele ediyorum resmen şuan
Haşlanmış yumurta,çiğ kuruyemiş domates salatalık,yeşillik,peynirle iyice doyur kendini canımhafta sonu ailecek kahvaltı organizasyonumuz var ben yinede bol yeşillik peynir le geçireceğim fazla yiyip pazartesi hayal kırıklığı yaşamak yok
Afiyet olsun kuşum baligin yanina salata yap inanilmaz eksi getirir bilgin olsunSabah
1 dilim ekmek
domates salata
peynir
şekersiz çay
ara
kuru kayısı
öğlen
1 .5 bardak ayran
1 tabak kuru
ara
kayısı
akşam
fırında alabalık
1 domates
ara
süt
1 avuç leblebi
yarım saat yürüyüş
120 göbek egzersizi
100 ip atlama
su 2 lt var mıdır bilemem az içtim dün sankiesperenzaa @fattylamb94 medgic26
Pisman da degilsin bakiyorumda... al sana kustum hihhhhKocamın yaptığı yumurtalı sucuklu çıtırı çıtır, kokusu teeee mahallenin öbür ucundan duyulan bi tost
Getti anacimmm bende ozledim vallahijj
Izgara salata yapisss kuzum ohhh misHaha guzel basladim bugun hayirlisi bakalim bugunde almanyada ratil esim evde bugun disarda yiyelim diyor offf hic hayir diyemem yemek yapmicam uzun süre sonra ama yinede dikatt edicem yedigime
Çikolata diyetimi??aff buyur o ne kizzzz ??? Ayyy fenalar bastimedgic26 ama haklısın canım şu çikolata diyetini tamamlıyayım tostları va hepsini çıkaracağım hayatımdan
Anacim benim evde hersey acik bufe bana dokunmasin napiyosa yapsin hehehehOoo yakın arkadaşın o zaman sorun yok kız yatsın akşama kadar çiğdem de hizmet etsin
Canım senin iş yerinde diyet kırıcılar varmış... Benim eşim ve çok yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydılar
Karşımda yedikleri içtiklerinin haddi hesabı yoktu
Eşim göbek yaptı. ( ohhh olsun ona) ,yakın arkadaşım da kilo aldıkça aldı.( ona da oh olsun)
Yakın arkadaşımı diyete soktum zorla
Eşimi de ezikleyip duruyorumYakında o da dikkat etmeye başlar
Haşlanmış yumurta,çiğ kuruyemiş domates salatalık,yeşillik,peynirle iyice doyur kendini canım
Börek,çörek vs gibi şeyleri yemeyi aklından geçirirsen onları bi paket margarin gibi düşünpaketlerce zararlı yağı vücuduna alarak kendine nasıl zarar vereceğini düşün.
Bende öyle planladimmm cnm en iyisiIzgara salata yapisss kuzum ohhh mis
Hemen olmasin kiz ben daha yeni basladim diyetihemen cuma olsun istiyorum çok merak ediyorum kilomu
ben günde 3 öğün çikolata yerdimÇikolata diyetimi??aff buyur o ne kizzzz ??? Ayyy fenalar basti
Sen beslenmiyormussunki kendini zehirliyormussun... lafimi yanlis anlama ama toplaman lazim kuzum kendini en kisa suredesabahları yataktan resmen sürünerek kalkıyorum bacım biliyon mu???
birde üzerine eltimgiller kayınvalidemgiller köyden geldiler bize :)
kaçarak uzaklaşıyorum evden :)))
ama hepsi düzene girecek inşallah zamanla bu benim beslenme hayat tarzım olacak inşallah
suda çok iyiyim 2 lt altına normalde de düşmem ama şuan 3lt yi gördüğü oluyor
eski beslenme alışkanlığımı yazayımda arada ne kadar fark var bak şimdi
eski ben
sabah kalkarkalmaz bir önceki akşamdan kalan kekleri püskütleri bir güzel gömer
iş yerine gelir gelmez espressomu yudumlarken metro çikelatamı yerdim
öğleğe doğru midem kazanır bir tane top kek yiyip
öğlendede cantık lahmacun döner o gün ne canım isterse
Sonra eve gidip yemek hazırlarken abur cubura yüklenip akşam yemeğinde her yemeğin yanında pilav makarna muhakak olurdu
Geceleri tv izlerken çerez cips allah ne verdiyse gömer bazen midem kazınırsa hemen yandaki çiğ köfteciden dürüm alıp yiyiyp yatardım
Bu tarz beslenmeme rağmen 64-65 arası oynayıp da dikkat ederken kilo verememek insanı strese sokuyor yahuu
Beslenme düzenimi değiştirdiğim için çok mutluyum bunu hayat tarzım olarak uygularsam çok daha verimli olurum sanki
Ben de özledim kuzum seniGetti anacimmm bende ozledim vallahijj
ben günde 3 öğün çikolata yerdim
6. günüm gram dahi ağzıma sokmuyorum..
ilk 3 gün fena oldum kendimle mücadele ettim resmen
şuan eskisi kadar aramıyorum
21 gün asla yemeyeceğim ondan sonrada yemeyeceğim
Aynen yaaa cuma bombam var... gelen misafirler bile kg verdi varin siz dusunun hahahahaBen de özledim kuzum seni
Sana bol bol motivasyon olmuştur.Veee medar-ı iftiharımız çitosumuz sahalara bomba gibi döndü.hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?