Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum ilkimdir. Annem kardeşimin eşi falan çok seçicidir, onlara bişe olmadı ben çok etkilendim. Ama diyorum ya kilo alırım diye çok korkuyordum iyi de oldu. Hemen almasam sıkıntı yok

Oooo cigdem hanim beni hicmi ozlemediniz???ölsem kalsam habarin yokk kustuk gayri hihhhhh
Aşkolsun kuzumm ozlemem mi, amma ve lakin çok yogunum bu aralar, pek giremiyorum, girsem de okuyup çıkıyorum.
Gayri memleketime kavusucam inşallah, on günlüğüne de olsa..
Yollardayiz
Senin de arkadasin vardi, pek giremedin, denk gelemedik. Gitti mi arkadaşın kuzum

Meine Freunde haben mein Handy automatische deutsche Übersetzung gebohrt, die ganze Seite ist alles Türkçe Deutsch gemischt okunmuyorda napcammm ben

Bugün ayakkabı aldım iki tane 105 tl kıyafet aldım bu ay 120 tl cik çanta aldım batırdım kendimi daha da sitelerden alamıyorum beni burda muhabbete tutun yahu

Ayy dayanamadim baristim ohh memleket havasi iyidir gez toz ozlem gider... anacim bugun gittiler cok iyi geldi banada gelmesi öpüyorum sana da iyi eglenceler kuzummm

Sabah:
Tam bugday ekmeyi beyaz peynir salatalik ince dilim salam

Öglen:
Acili tarhana corbasi 1 muz

Aksam:
Salata tavuk izgara azcikda cola kacirdim

Bi top dondurma

Toplam 1.5 litre felan su icdim daha yatasaya kadarda sadece yesil cay su felan icerim 18.00 den sonra birsey yemiyorumm

Çok güzel gidiyordun dondurmaya kadar canım öyle şeyleri çıkar hayatından ben de dondurmaya bayılıyorummm

pakizee tanışalım kuzum. Hızlı başladın maşallah. Neler yaparsın çoluk çocuk anlatsana bi..
Selam canım
30 yaşım 6 yıllık evliyim 58 kg la hamile kaldım 83 le doğurdum
Babamla birlikte çalışıyorum mesai saatim 3-4 gibi bitiyor genelde hafta sonları evdeyim
Çok misafirperverimdir ayrıca misafirliğide çok severim
İnsanlarsız yaşayamam yani
Bursada yaşıyorum
Spora başladım yeni 2 haftam bitti
64 ile bu yolculuğa başladım ilk hedefim 58
Bakalım ne kadar sürede vereceğim

Iyi akşamlar kızlar menümü yazayım ben de

11.00
1 yumurtadan omlet
2 3 tane çeçil peyniri
6 7 zeytin
Domates
Salatalık
1 çatal mıhlama
1 lokma ekmek üstüne tereyağ

17.30
4 y.kaşığı etli güveç
2 y.kaşığı yoğurt

1.5 lt su daha içerim.
1.5 saat tempolu yürüyüş
100 tane pilates halkasıyla iç bacak
100 tane kol
150 ip
50 squat
esperenzaa

Bir sorum olucak bu gruppda kac kisi var herkes nerden yaslar kac biz yeni girenler herkesi taniya bilmek icin napicaz

Aaa pakize sende mi bursada yaşıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…