Aynen canım ben de öyle düşünüyorum ilkimdir. Annem kardeşimin eşi falan çok seçicidir, onlara bişe olmadı ben çok etkilendim. Ama diyorum ya kilo alırım diye çok korkuyordum iyi de oldu. Hemen almasam sıkıntı yokNasılsın canımmnasıl gidiyor dinlence, eğlence Yemece içmece ne alemde canım
Kıymetlimis bitanemis koleramısın başına gelenleri duymuşsundur
Kolera güneydoğu gezisinden zayıflayarak döndü ki bu konuda bir ilktir sanırım
Ben Antep’e 1 haftalık gittiğimde 4 kilo alarak dönmüştümTabi bunu şimdi söylüyorum
Anlamadım ki canım acile gittik ağladı kuzum doğru düzgün muayene edemedi. Yarın çocuk doktor una getirin dedi ateş düşürücü verdi gönderdi.gitsinkilolar01 canim rakibem bebisine cok gecmis olsun neden ateslendi dis filan mi zorluyor.
Anladim insallah ciddi birseyi yoktur tekrar gecmis olsunAnlamadım ki canım acile gittik ağladı kuzum doğru düzgün muayene edemedi. Yarın çocuk doktor una getirin dedi ateş düşürücü verdi gönderdi.
Aşkolsun kuzumm ozlemem mi, amma ve lakin çok yogunum bu aralar, pek giremiyorum, girsem de okuyup çıkıyorum.Oooo cigdem hanim beni hicmi ozlemediniz???ölsem kalsam habarin yokk kustuk gayri hihhhhh
Ayy dayanamadim baristimAşkolsun kuzumm ozlemem mi, amma ve lakin çok yogunum bu aralar, pek giremiyorum, girsem de okuyup çıkıyorum.
Gayri memleketime kavusucam inşallah, on günlüğüne de olsa..
Yollardayiz
Senin de arkadasin vardi, pek giremedin, denk gelemedik. Gitti mi arkadaşın kuzum
Çok güzel gidiyordun dondurmaya kadar canım öyle şeyleri çıkar hayatından ben de dondurmaya bayılıyorummmSabah:
Tam bugday ekmeyi beyaz peynir salatalik ince dilim salam
Öglen:
Acili tarhana corbasi 1 muz
Aksam:
Salata tavuk izgara azcikda cola kacirdim
Bi top dondurma
Toplam 1.5 litre felan su icdim daha yatasaya kadarda sadece yesil cay su felan icerim 18.00 den sonra birsey yemiyorumm
Selam canımpakizee tanışalım kuzum. Hızlı başladın maşallah. Neler yaparsın çoluk çocuk anlatsana bi..
Valla insanin cani cekiyor ama isde yemesem olcakdiÇok güzel gidiyordun dondurmaya kadar canım öyle şeyleri çıkar hayatından ben de dondurmaya bayılıyorummm
Sagol canım iyi gelmez mi hic iyi arkadaş.Ayy dayanamadim baristimohh memleket havasi iyidir gez toz ozlem gider... anacim bugun gittiler cok iyi geldi banada gelmesi öpüyorum sana da iyi eglenceler kuzummm
Can bu herşeyi çekerValla insanin cani cekiyor ama isde yemesem olcakdi
Aaa pakize sende mi bursada yaşıyorsunnSelam canım
30 yaşım 6 yıllık evliyim 58 kg la hamile kaldım 83 le doğurdum
Babamla birlikte çalışıyorum mesai saatim 3-4 gibi bitiyor genelde hafta sonları evdeyim
Çok misafirperverimdir ayrıca misafirliğide çok severim
İnsanlarsız yaşayamam yani
Bursada yaşıyorum
Spora başladım yeni 2 haftam bitti
64 ile bu yolculuğa başladım ilk hedefim 58
Bakalım ne kadar sürede vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?