bencede inanmak önemli sağlığımız için piskolojimiz içinYemiyceksin ben sana inaniyorummmm lütfen birkere sunu unutman icin agzina almaman lazim adini dahi bak adet bekliyorum 2 gun gecti tatli istegim tavan ama yemiyorum cunki yemezsem gebermem
Sut sevmem ben icemiyorum hicbencede inanmak önemli sağlığımız için piskolojimiz için
ben çözümü tarçınlı süt içerek buldum deneyin denettirin ama abartmadan
Nasılsın canımm
Hemen olmasin kiz ben daha yeni basladim diyeti
Sen beslenmiyormussunki kendini zehirliyormussun... lafimi yanlis anlama ama toplaman lazim kuzum kendini en kisa surede
Sut sevmem ben icemiyorum hic
Benimki sevmeme derken tiksinme ona gelemem ben hic..daha 4 gün var verirsin neler değişir
evet son zamanlarda zaten vucüdumda değişimler hissediyordum çarpıntı filan 3 haftadır çok rahat uyuyorum
Yaaa iste nasılfark demi
tarçın atıp soğuk iç bak sütlaçla sahlep tadını andırıyor sanki bende normal süt sevmem
Nasılsın canımmnasıl gidiyor dinlence, eğlence Yemece içmece ne alemde canım
Kıymetlimis bitanemis koleramısın başına gelenleri duymuşsundur
Kolera güneydoğu gezisinden zayıflayarak döndü ki bu konuda bir ilktir sanırım
Ben Antep’e 1 haftalık gittiğimde 4 kilo alarak dönmüştümTabi bunu şimdi söylüyorum
En iyi ben seni anliorum cikolata hastasi olarak agzima nutella bir kasik almadan gözlerim acilmiordu sabahlariiiben günde 3 öğün çikolata yerdim
6. günüm gram dahi ağzıma sokmuyorum..
ilk 3 gün fena oldum kendimle mücadele ettim resmen
şuan eskisi kadar aramıyorum
21 gün asla yemeyeceğim ondan sonrada yemeyeceğim
Benim çok yakın arkadaşlarım hep Antep’liydi. Yeme turizmi için çok gitmişliğim var hatta bu kurban bayramı için plan yapıyoruzantep mi çok güzel yemekleri tatlıları geçti gözümden
daha 4 gün var verirsin neler değişir
Insallah aminnn
evet son zamanlarda zaten vucüdumda değişimler hissediyordum çarpıntı filan 3 haftadır çok rahat uyuyorum
tarçın atıp soğuk iç bak sütlaçla sahlep tadını andırıyor sanki bende normal süt sevmem
En iyi ben seni anliorum cikolata hastasi olarak agzima nutella bir kasik almadan gözlerim acilmiordu sabahlariii
Benim çok yakın arkadaşlarım hep Antep’liydi. Yeme turizmi için çok gitmişliğim var hatta bu kurban bayramı için plan yapıyoruz
Aynen dediğin gibi bir yer ama uzun süreli kalmak ömre zarar
İyiyim canım, yoldayim, gidiyoruz.Nasılsın canımmnasıl gidiyor dinlence, eğlence Yemece içmece ne alemde canım
Kıymetlimis bitanemis koleramısın başına gelenleri duymuşsundur
Kolera güneydoğu gezisinden zayıflayarak döndü ki bu konuda bir ilktir sanırım
Ben Antep’e 1 haftalık gittiğimde 4 kilo alarak dönmüştümTabi bunu şimdi söylüyorum
Yazdigin seyleri okuyorum herkese cok guzel önerilerde bulunuyorsun seni dinleyen kesin zayiflar :))Haşlanmış yumurta,çiğ kuruyemiş domates salatalık,yeşillik,peynirle iyice doyur kendini canım
Börek,çörek vs gibi şeyleri yemeyi aklından geçirirsen onları bi paket margarin gibi düşünpaketlerce zararlı yağı vücuduna alarak kendine nasıl zarar vereceğini düşün.
Sağlığım yerine geldi sıkıntı yok. Hatta geçen hafta yapamadım ya bu hafta asılmayı düşünüyordum. 2 haftadır gitmiyorum çünkü.Şaka bir yana çok geçmiş olsun canımÖnce sağlık tabi ki.Ben de her hasta oluşumda bari bu kadar eziyet çekiyorum birkaç gramcık versem diye dua edenlerdenim
canımm çok çok geçmiş olsun miniğeAllah tez zamanda şifa versin
canım benim bi denem seni unutmamıştım aslındahastasın diye vicdanlı tarafıma denk gelmiştin sadece
pakizee koşş koş rakibini buldum kendi ayağıyla geldi.
İyiyim canım, yoldayim, gidiyoruz.
@kolera88 gaza getireyim dedim, kunefe lavas vs ama gelmemiş, ya da gelmiş de ondan mide gitmiş
Neyse iyi oldu, kilo vermiş epey
8-9 yıldır buralardayim bende de kilo yaptı buralar
İster sıcak istersen soğuk ben yarım çay kaşığı atıyorum damak zevkinize göre ayarlayın canımBu tarcinli sutu sicak sute mi yapiyorsunuz soguk sute mi. Bir de ne kadar tarcin ekliyorsunuz
Ben soguk sütle yapiorum yazin daha guzel oluyor az yagli süt dolduruyorim buz gibi buzda atiorum iki küp sonra bi tarcin cibigi icine cok guzel oluyorBu tarcinli sutu sicak sute mi yapiyorsunuz soguk sute mi. Bir de ne kadar tarcin ekliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?