Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemiyceksin ben sana inaniyorummmm lütfen birkere sunu unutman icin agzina almaman lazim adini dahi bak adet bekliyorum 2 gun gecti tatli istegim tavan ama yemiyorum cunki yemezsem gebermem
bencede inanmak önemli sağlığımız için piskolojimiz için
ben çözümü tarçınlı süt içerek buldum deneyin denettirin ama abartmadan

Nasılsın canımm nasıl gidiyor dinlence, eğlenceYemece içmece ne alemde canım
Kıymetlimis bitanemis koleramısın başına gelenleri duymuşsundur
Kolera güneydoğu gezisinden zayıflayarak döndü ki bu konuda bir ilktir sanırım
Ben Antep’e 1 haftalık gittiğimde 4 kilo alarak dönmüştümTabi bunu şimdi söylüyorum

Hemen olmasin kiz ben daha yeni basladim diyeti

daha 4 gün var verirsin neler değişir

Sen beslenmiyormussunki kendini zehirliyormussun... lafimi yanlis anlama ama toplaman lazim kuzum kendini en kisa surede

evet son zamanlarda zaten vucüdumda değişimler hissediyordum çarpıntı filan 3 haftadır çok rahat uyuyorum

Sut sevmem ben icemiyorum hic

tarçın atıp soğuk iç bak sütlaçla sahlep tadını andırıyor sanki bende normal süt sevmem

Benimki sevmeme derken tiksinme ona gelemem ben hic..

antep mi çok güzel yemekleri tatlıları geçti gözümden

ben günde 3 öğün çikolata yerdim
6. günüm gram dahi ağzıma sokmuyorum..
ilk 3 gün fena oldum kendimle mücadele ettim resmen
şuan eskisi kadar aramıyorum
21 gün asla yemeyeceğim ondan sonrada yemeyeceğim
En iyi ben seni anliorum cikolata hastasi olarak agzima nutella bir kasik almadan gözlerim acilmiordu sabahlariii

En iyi ben seni anliorum cikolata hastasi olarak agzima nutella bir kasik almadan gözlerim acilmiordu sabahlariii

sabret birazcık 1-2 güne bu istekler daha da azalacak sonra zaten geçiyormuş bu istek

Benim çok yakın arkadaşlarım hep Antep’liydi. Yeme turizmi için çok gitmişliğim var hatta bu kurban bayramı için plan yapıyoruz
Aynen dediğin gibi bir yer ama uzun süreli kalmak ömre zarar

kesinlikle doğru diyosun
arkadaş benden 10 yaş küçük orda doğup yetişmiş ay kız neler yapıyor maşallahı var
ailesi hep kargoyla gönderiyor birşeyler nefisss
ama artık benim için bitti o ayrı
niyet ettim diyet etmeye
ömür boyu en az kaçamakla yaşamaya

İyiyim canım, yoldayim, gidiyoruz.

@kolera88 gaza getireyim dedim, kunefe lavas vs ama gelmemiş, ya da gelmiş de ondan mide gitmiş
Neyse iyi oldu, kilo vermiş epey
8-9 yıldır buralardayim bende de kilo yaptı buralar

Yazdigin seyleri okuyorum herkese cok guzel önerilerde bulunuyorsun seni dinleyen kesin zayiflar :))

Bu tarcinli sutu sicak sute mi yapiyorsunuz soguk sute mi. Bir de ne kadar tarcin ekliyorsunuz

Sağlığım yerine geldi sıkıntı yok. Hatta geçen hafta yapamadım ya bu hafta asılmayı düşünüyordum. 2 haftadır gitmiyorum çünkü.

İyiyim canım, yoldayim, gidiyoruz.

@kolera88 gaza getireyim dedim, kunefe lavas vs ama gelmemiş, ya da gelmiş de ondan mide gitmiş
Neyse iyi oldu, kilo vermiş epey
8-9 yıldır buralardayim bende de kilo yaptı buralar

Oooo cigdem hanim beni hicmi ozlemediniz???ölsem kalsam habarin yokk kustuk gayri hihhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…