Tesekkur ederim yavrucun bu sacma sarkiyi agzima doladigin icinAfiyet olsun arım balım peteğim,gülüm dalım çiçeğim
İyiyim canım. Dinlendim aynı zamanda yarın spora başlıyorum. Dişli bi rakip verdin bana. Bu hafta cuma inşallah en azından 53.5 olmak istiyorum. Dikkat edicem 3 gün.Afiyet olsun canımbi bardak kaldıysa yarısını sabaha bırak ben gözümü açar açmaz su içenlerdenim de
Nasıl oldun canım,daha iyi misin?
Yarın öğlen cezamı çeker sana bildiririmAfiyet olsun arım balım peteğim,gülüm dalım çiçeğim
Kola ve dondurma mo gördüm acaba
Canım yeni olduğun için bu kaçamağa 15 dklık spor cezası verdim devamı gelirse cezan artar
15 dk hızlı tempo yürüyüş plspisboğazlar
hahaha tam da yukarıda pisboğazlar yazmıştım kuzum
Sizinki can da bizimki patlıcan mıbizim canımız bişeyler çekmiyor mu?
Öyle deme kuzum,o uzunn yolun nerdeyse 1/3 ‘ü gitti sayılır.seni bırakıp gitmem kuzum mezun olsam da sık sık gelirim datlum kıymatlum
Siz biraz yavastan alın yanliz goman beni hemen kalkkk memleketinin en bombs kalorili neyi varsa huplet gumlet yala yut yarasin kuzumaBu gidişle sen sollayacaksin bizi
YaaaaaÖyle deme kuzum,o uzunn yolun nerdeyse 1/3 ‘ü gitti sayılır.seni bırakıp gitmem kuzum mezun olsam da sık sık gelirim datlum kıymatlum
Bi de aşkın kanunu yazsam yeniden desemTesekkur ederim yavrucun bu sacma sarkiyi agzima doladigin icinarim balim petegim gülüm cani çiçeğim bilsem ki olecegim yine seni sevecegim teyy teyyy ohhh ohhh
Dişli rakip konusunda kendin ettin kendin buldun kuzumİyiyim canım. Dinlendim aynı zamanda yarın spora başlıyorum. Dişli bi rakip verdin bana. Bu hafta cuma inşallah en azından 53.5 olmak istiyorum. Dikkat edicem 3 gün.
Sen cidden azminle birçok kişiyi sollayacaksın canımYaaaaasiz giderseniz bende giderim yaban ellerde kalmam kiyamam ben kendime oyyy bana oyyyy
Canımmm çok çok geçmiş olsun.Kızlar yazamadım, sabahtan dikişlerim ağrıyordu yatmıştım hep, sonra mide bulantısı başladı.çıkardım ve çıkardıkça dikişlerim daha da kötü oldu.acilde serum yiyince biraz düzeldim.ballikayfe menüm yok şimdi leblebi yiyorum zorla süt olsun bi de su içebileyim diye.her gün en az 3 lt suyu ayıla bayıla içen ben içemez olmuştum da. Öpüyorum sizi, ben böyle olunca kızımın da keyfi YÖK sütten ona da geçti
Küsme annem küsme bak sen küsünce hasta oldum benPisman da degilsin bakiyorumda... al sana kustum hihhhh
Canım galiba üşüttüm yoksa çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu, bir haftadır dağ gibi Misafir ağırlamıştım hatta bugün de vardı, perşembe kalabalık bi grup yine var.üşütünce ğerişan oldum, Halbuki ne yeleğimi ne de çorabımı eksit etmemiştim iki güne kadarCanımmm çok çok geçmiş olsun.
Süt için de stres yapma ,sütün en büyük düşmanı stres.bol bol dinlenmeye çalış ve biraz sıvı alımına dikkat et sütünde azalma olmaz.
Dikişlerini zorladın mı ki ,neden böyle oldu acaba? Ben de sezaryenliydim çok sıkıntı yaşamamıştım.tekrar geçmiş olsun canım.
Perşembe günü gelecek olan misafirlerini erteleme imkanın yok mu canım?Küsme annem küsme bak sen küsünce hasta oldum ben
Canım galiba üşüttüm yoksa çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu, bir haftadır dağ gibi Misafir ağırlamıştım hatta bugün de vardı, perşembe kalabalık bi grup yine var.üşütünce ğerişan oldum, Halbuki ne yeleğimi ne de çorabımı eksit etmemiştim iki güne kadar
Canımmm çok teşekkür ederim
Iyim canim sen nasilsin :) bdv ye takiliyorum bu aralarCanımmm çok teşekkür ederim
Nasılsın Elif’im iyi misin? Neden uyumadın ki sen canım
Ben de bdv’ye bakıyırdum hatta bebek bezini makineye attım diye konu var ya onu okuyordum ki senin yazdığını gördümIyim canim sen nasilsin :) bdv ye takiliyorum bu aralaro yuzden bu saate kaldim cikmadan buraya bir bakayim dedim. Bireysel siralamada seni 2. Sirada gorunce sevindim :)
Iyi geceler canim ❤Ben de bdv’ye bakıyırdum hatta bebek bezini makineye attım diye konu var ya onu okuyordum ki senin yazdığını gördüm
Seni daha iyi sıralamalarda görmek ümidiyle
Sağol canım sana daIyi geceler canim ❤
Cok gecmis olsun insallahKızlar yazamadım, sabahtan dikişlerim ağrıyordu yatmıştım hep, sonra mide bulantısı başladı.çıkardım ve çıkardıkça dikişlerim daha da kötü oldu.acilde serum yiyince biraz düzeldim.ballikayfe menüm yok şimdi leblebi yiyorum zorla süt olsun bi de su içebileyim diye.her gün en az 3 lt suyu ayıla bayıla içen ben içemez olmuştum da. Öpüyorum sizi, ben böyle olunca kızımın da keyfi YÖK sütten ona da geçti
Haklısın canım, bugüne kadar annem burda diye almıştım misafirleri açıkçası sonra bana daha zor olur diye.annem yarın dönüyor artık.perşembe günü de okulumdan gelecekler.doğumumdan tam bir ay önce kaynım vefat etti.hem taziye hem hayırlı olsun için, ertelememiştim ama duruma göre bakarım artık.sağ olasın canım benimPerşembe günü gelecek olan misafirlerini erteleme imkanın yok mu canım?
Daha tam toparlanamadan kalabalık misafir ağırlamak bana çok doğru gelmedi de?
Misafir ağırlarken büyük ihtimalle çok yoruldun, üşüttün gibi geliyor bana.
Kuzum daha kırkın çıkmadı bu kadar sık ve kalabalık misafir yorar seni.
sağ olasın canımCok gecmis olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?