Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım bi bardak kaldıysa yarısını sabaha bırak ben gözümü açar açmaz su içenlerdenim de
Nasıl oldun canım,daha iyi misin?
İyiyim canım. Dinlendim aynı zamanda yarın spora başlıyorum. Dişli bi rakip verdin bana. Bu hafta cuma inşallah en azından 53.5 olmak istiyorum. Dikkat edicem 3 gün.

Yarın öğlen cezamı çeker sana bildiririm

Tesekkur ederim yavrucun bu sacma sarkiyi agzima doladigin icin arim balim petegim gülüm cani çiçeğim bilsem ki olecegim yine seni sevecegim teyy teyyy ohhh ohhh
Bi de aşkın kanunu yazsam yeniden desem
İyiyim canım. Dinlendim aynı zamanda yarın spora başlıyorum. Dişli bi rakip verdin bana. Bu hafta cuma inşallah en azından 53.5 olmak istiyorum. Dikkat edicem 3 gün.
Dişli rakip konusunda kendin ettin kendin buldun kuzum
Ben seni dinlendirmeye almıştım sen esefle kınayınca böyle oldu

Kızlar yazamadım, sabahtan dikişlerim ağrıyordu yatmıştım hep, sonra mide bulantısı başladı.çıkardım ve çıkardıkça dikişlerim daha da kötü oldu.acilde serum yiyince biraz düzeldim. ballikayfe menüm yok şimdi leblebi yiyorum zorla süt olsun bi de su içebileyim diye.her gün en az 3 lt suyu ayıla bayıla içen ben içemez olmuştum da. Öpüyorum sizi, ben böyle olunca kızımın da keyfi YÖK sütten ona da geçti

Canımmm çok çok geçmiş olsun.
Süt için de stres yapma ,sütün en büyük düşmanı stres.bol bol dinlenmeye çalış ve biraz sıvı alımına dikkat et sütünde azalma olmaz.
Dikişlerini zorladın mı ki ,neden böyle oldu acaba? Ben de sezaryenliydim çok sıkıntı yaşamamıştım.tekrar geçmiş olsun canım.

Pisman da degilsin bakiyorumda... al sana kustum hihhhh
Küsme annem küsme bak sen küsünce hasta oldum ben
Canım galiba üşüttüm yoksa çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu, bir haftadır dağ gibi Misafir ağırlamıştım hatta bugün de vardı, perşembe kalabalık bi grup yine var.üşütünce ğerişan oldum, Halbuki ne yeleğimi ne de çorabımı eksit etmemiştim iki güne kadar

Perşembe günü gelecek olan misafirlerini erteleme imkanın yok mu canım?
Daha tam toparlanamadan kalabalık misafir ağırlamak bana çok doğru gelmedi de?
Misafir ağırlarken büyük ihtimalle çok yoruldun, üşüttün gibi geliyor bana.
Kuzum daha kırkın çıkmadı bu kadar sık ve kalabalık misafir yorar seni.

Canımmm çok teşekkür ederim
Nasılsın Elif’im iyi misin? Neden uyumadın ki sen canım
Iyim canim sen nasilsin :) bdv ye takiliyorum bu aralar o yuzden bu saate kaldim cikmadan buraya bir bakayim dedim. Bireysel siralamada seni 2. Sirada gorunce sevindim :)

Iyim canim sen nasilsin :) bdv ye takiliyorum bu aralar o yuzden bu saate kaldim cikmadan buraya bir bakayim dedim. Bireysel siralamada seni 2. Sirada gorunce sevindim :)
Ben de bdv’ye bakıyırdum hatta bebek bezini makineye attım diye konu var ya onu okuyordum ki senin yazdığını gördüm
Seni daha iyi sıralamalarda görmek ümidiyle

Cok gecmis olsun insallah

Haklısın canım, bugüne kadar annem burda diye almıştım misafirleri açıkçası sonra bana daha zor olur diye.annem yarın dönüyor artık.perşembe günü de okulumdan gelecekler.doğumumdan tam bir ay önce kaynım vefat etti.hem taziye hem hayırlı olsun için, ertelememiştim ama duruma göre bakarım artık.sağ olasın canım benim
Cok gecmis olsun insallah
sağ olasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…