hastayken çalışmak zor oluyor allah gönlüne ferahlık yavrunada sağlık versin inşallahTeşekkürler canım. Çocuk iyi de halsiz, çalışıyorum ben babaanneye bıraktım. Yatıyormuş.
Ben de senin gibiyim ancak 150 atlayabiliyorum. Günde 4 set yapsak güzel olur aslındatek seferde bu kadsr atlayamiyorum pazartesiden beri 150 150 atlamaya basladim. O yuzden daha fazla oluyordu ama regldan oturu yapamadim.
Pilatese geçen gün dk 3 puan demiştik bi arkadaşa30 dk pilates *
30 dak hem koşu hem yürüyüş*2,5=75
150 ip atlama*=30
ev işi 1 saat =20
adım 7102=7*15=105
toplam 230 puan
fattylamb94 esperenzaa @kolera88
dün pilateste 4 hareket yaptık 10 ar ad 2 set halinde hesaplayamadım şimdi
birde dayanamadım bugün tartıldım 63,5 çıktım cuma günü daha da az çıkacağım umarım
Hoşgeldin nasılsın neler yaptınGünaydın kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür yazamadım şehir dışındaydım.
Sporlarımfattylamb94
Pazartesi : 45 dakika plates = 45*3 = 135 puan
9000 adım = 15*9= 135 puan
Toplam = 270 puan
Salı : 7000 adım = 15*7 =105 puan
İyiyim canım.Babamın işleri dolayısıyla şehir dışındaydık.Hoşgeldin nasılsın neler yaptın
Çok sevindim sonunda evleniyorsun demekİyiyim canım.Babamın işleri dolayısıyla şehir dışındaydık.
Pazar günü iade-i ziyaret yapacakmışız bizimkilere.
İsteme ve söz tarihine karar verdik inşallah 23 Haziran
Düğün tarihine karar verdik 25-26 Ağustos bir aksilik çıkmazsa
Söz için daha hiçbirşey yapmadım.Yani böyle
Sen nasılsın?
Fatmacım mesajını yeni gördüm. Birbirimize sora sora zamanla tanıyoruz. Bir anda herkes kendisini tanıtsa da insanın aklında kalmıyor ama zamanla aile gibi olunuyo burdaBir sorum olucak bu gruppda kac kisi var herkes nerden yaslar kac biz yeni girenler herkesi taniya bilmek icin napicaz
Bende ozledim canim ama suan donmeyi dusunmuyorum. Ilerisi icin de birsey diyememKanguru_ keşke dönsen takıma çok özledim valla
Bir şey diyemiyorum haklısın gitmekle bazen gitmek gerekiyor galiba. Bir şey iyi gelmiyosa gelmiyodurBende ozledim canim ama suan donmeyi dusunmuyorum. Ilerisi icin de birsey diyememarada muhabbete gelirim
Aynen oyle canim :) psikolojik baski yok hic degilse. Gunlugede yazmiyorum artik. Kendi basima kalcam bir sure. En azindan bayrama kadar. Bayramdan sonra ne olur orasini kestiremiyorum.Bir şey diyemiyorum haklısın gitmekle bazen gitmek gerekiyor galiba. Bir şey iyi gelmiyosa gelmiyodur
Galiba seni örnek alacağımAynen oyle canim :) psikolojik baski yok hic degilse. Gunlugede yazmiyorum artik. Kendi basima kalcam bir sure. En azindan bayrama kadar. Bayramdan sonra ne olur orasini kestiremiyorum.
Alma diyememGaliba seni örnek alacağım
Gunaydinnnnnnmm kalkin kizlar kaldirin narin popolarinizi yataktancalisan hatuncuklarim birer kahve icin benden günümüz güzel gecsin bogazimiza sahip çıkalım... unutmayin bizim migdemiz cop Konteynıri degil her bulduğumuzu atmayalım... fit vucudunuzun hayalini kurun... hava guzel gezelim tozalimm ohhh missss
Selam canım
30 yaşım 6 yıllık evliyim 58 kg la hamile kaldım 83 le doğurdum
Babamla birlikte çalışıyorum mesai saatim 3-4 gibi bitiyor genelde hafta sonları evdeyim
Çok misafirperverimdir ayrıca misafirliğide çok severim
İnsanlarsız yaşayamam yani
Bursada yaşıyorum
Spora başladım yeni 2 haftam bitti
64 ile bu yolculuğa başladım ilk hedefim 58
Bakalım ne kadar sürede vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?