Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen cidden azminle birçok kişiyi sollayacaksın canım kız mezun olsam da gözüm üzerinde olacak kuzum
Tamam sozune inaniyorum tatlisim bitsin gitsin kurtulayim 45 fazladan 32 fazlaya düştük sukur allaha geriside illaki gelir ama ben daha regl olmadım 3 gun gecti yoksaaaaa yoksaaaaaa

Gunaydinnnnnnmm kalkin kizlar kaldirin narin popolarinizi yataktan calisan hatuncuklarim birer kahve icin benden günümüz güzel gecsin bogazimiza sahip çıkalım... unutmayin bizim migdemiz cop Konteynıri degil her bulduğumuzu atmayalım... fit vucudunuzun hayalini kurun... hava guzel gezelim tozalimm ohhh missss

Aaaaa misafir mi olur sezeryanlisin kaciyon mu yaa bencede kabul etmeyeydiniz kuzum sanads bebeğinede yazik yat dinlensene sen bak acisi sonradan çıkar allah korusun sezeryani hafife alma kuşum

esperenzaa çok haklıymışsın ben daha toparlayamamışım. Gece de çocuğu acili götürdük, uykusuzluk midemi tetikledi, yine kötü halde bulanıyor..
yine rakibim dursun da ben onu destekleyemebilirim ya, ona üzüldüm(
pakizee

Kuzucum çok geçmiş olsun önemli olan sağlık haftaya devam ederiz üzülme sen şimdi nasıl yavrun??

günaydın kızlarr
dün sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir kibrit kutusu
zeytin 7 ad
yeşil çay

ara 1 ceviz 1 incir

öğle
salata ayran

ara
tarçınlı süt incir

akşam
zeytinyağlı taze fasulye yoğurt

2,5 lt su

spor
30 dk pilates
30 dak hem koşu hem yürüyüş
150 ip atlama

Gunaydin dun regl oldum cok sukur biraz agrim vardi giremedim gece hemen dunku menumu yazayim

Kahvalti. 1 kk peynir, 4 adet siyah seytin, 1 kucuk dilim tb ekmegi

Ogle. 1 kk peynir, 7 adet siyah zeytin, 2 sahan yumurta, 1 dilim ekmek

Ara. 1 fincan kahve, 4 adet hurma

Aksam. 1 kepce yesil mercimek corbasi, 4 kasik patlican oturtma(kizartmadan yaptim) 2 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt salata

Su. 3lt civari oldu

Spor 250 ip atlama 50 puan
Devam edecektim aslinda ama hasta olunca fazla birsey yapamadim bugun duruma gore yapmaya calisacagim

ballikayfe fattylamb94 gitsinkilolar01

Afiyet olsun menün çok güzel. Ipide zamanla artırırsın 250 iyi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…