- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bak askim depresir hic gelemem buralara hehehehehBi de aşkın kanunu yazsam yeniden desem
Tamam sozune inaniyorum tatlisim bitsin gitsin kurtulayim 45 fazladan 32 fazlaya düştük sukur allaha geriside illaki gelir ama ben daha regl olmadım 3 gun gecti yoksaaaaa yoksaaaaaaSen cidden azminle birçok kişiyi sollayacaksın canımkız mezun olsam da gözüm üzerinde olacak kuzum
Aaaa gecmis olsun canim usuttun mu sen??? Bana ne bagliyon kiz :) dikkat et dinlenKüsme annem küsme bak sen küsünce hasta oldum ben
O neyy??? Tebrikler bebemmm elifim nasilsin???ben geldim sen gitmissjn
Aaaaa misafir mi olur sezeryanlisin kaciyon mu yaa bencede kabul etmeyeydiniz kuzum sanads bebeğinede yazik yat dinlensene sen bak acisi sonradan çıkar allah korusun sezeryani hafife alma kuşumKüsme annem küsme bak sen küsünce hasta oldum ben
Canım galiba üşüttüm yoksa çok şükür hiçbir sıkıntım yoktu, bir haftadır dağ gibi Misafir ağırlamıştım hatta bugün de vardı, perşembe kalabalık bi grup yine var.üşütünce ğerişan oldum, Halbuki ne yeleğimi ne de çorabımı eksit etmemiştim iki güne kadar
Kiz benim halamgillerde bursa yildirimds teki de dik kaldirimda aaaa gidersem goruselim yahuuu :)Ben yıldırımdayım sen nerdesin
Aaa gelince mutlaka haber et ben hemen gelirim sana uygun bi yere kızKiz benim halamgillerde bursa yildirimds teki de dik kaldirimda aaaa gidersem goruselim yahuuu :)
Kuzucum çok geçmiş olsun önemli olan sağlık haftaya devam ederiz üzülme sen şimdi nasıl yavrun??esperenzaa çok haklıymışsın ben daha toparlayamamışım. Gece de çocuğu acili götürdük, uykusuzluk midemi tetikledi, yine kötü halde bulanıyor..
yine rakibim dursun da ben onu destekleyemebilirim ya, ona üzüldüm(
pakizee
Iyim cnm sen nasilsinO neyy??? Tebrikler bebemmm elifim nasilsin???ben geldim sen gitmissjn
Afiyet olsun menün çok güzel. Ipide zamanla artırırsın 250 iyi şimdilikGunaydin dun regl oldum cok sukur biraz agrim vardi giremedim gece hemen dunku menumu yazayim
Kahvalti. 1 kk peynir, 4 adet siyah seytin, 1 kucuk dilim tb ekmegi
Ogle. 1 kk peynir, 7 adet siyah zeytin, 2 sahan yumurta, 1 dilim ekmek
Ara. 1 fincan kahve, 4 adet hurma
Aksam. 1 kepce yesil mercimek corbasi, 4 kasik patlican oturtma(kizartmadan yaptim) 2 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt salata
Su. 3lt civari oldu
Spor 250 ip atlama 50 puan
Devam edecektim aslinda ama hasta olunca fazla birsey yapamadim bugun duruma gore yapmaya calisacagim
ballikayfe fattylamb94 gitsinkilolar01
Teşekkürler canım. Çocuk iyi de halsiz, çalışıyorum ben babaanneye bıraktım. Yatıyormuş.Kuzucum çok geçmiş olsun önemli olan sağlık haftaya devam ederiz üzülme sen şimdi nasıl yavrun??
tek seferde bu kadsr atlayamiyorum pazartesiden beri 150 150 atlamaya basladim. O yuzden daha fazla oluyordu ama regldan oturu yapamadim.Afiyet olsun menün çok güzel. Ipide zamanla artırırsın 250 iyi şimdilik
Cok gecmis olsun canimTeşekkürler canım. Çocuk iyi de halsiz, çalışıyorum ben babaanneye bıraktım. Yatıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?