Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Alma diyemem biraz uzak kalmak iyi gelebilir. Zaten iyi gelmezse donersin. Ben suan iyiyim. Sadece burayi ozluyorum. Sende aylardir burdasin. Ruh halin benimkiyle ayni olmali
Evet seninkiyle aynı, aylardır yerimde saymam ve üzerimdeki baskı psikolojimi bozdu. Yine de direnmeye çalışıyorum

Afiyet olsun canım 60 dk ne sporu yaptın

Bak askim depresir hic gelemem buralara heheheheh
G
Tamam sozune inaniyorum tatlisim bitsin gitsin kurtulayim 45 fazladan 32 fazlaya düştük sukur allaha geriside illaki gelir ama ben daha regl olmadım 3 gun gecti yoksaaaaa yoksaaaaaa
canım tarçını biraz fazla kullandıysan regl gecikmesi yapabiliyor aklında bulunsun diğer ihtimali düşünmüyorum bile hiç
O neyy??? Tebrikler bebemmm elifim nasilsin???ben geldim sen gitmissjn
bireysel liste var canım orada ikinci görünüyorum bir sonraki bireysel liste temmuzda canım.o listenin birincisi belli bence
Birazdan link atarım canım.
Canım çok geçmiş olsun,yorucu bir yolculuk geçirdiniz bir de rahatsızlandın ya hemen toparlanamayacağını tahmin etmiştim ki ne yazık ki haklı çıktım
Evladına da çok çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisinizdir inşallah

İşlerimin yoğunluğu ile vede alışverişle az buralardaydım ama daha aktif olucam aklım hep diyette bayramda 57 olmalıyım . Börek var ama çorba yiyicem inş dua edin şeytana uymuyayım

Afiyettt olsun canımmm menün de sporun da çok ço
afiyet olsun canımm,nasılsın bugün

Kaç gündür seni merak edip duruyordum ben de canım, nasılsın?

Spor Listesi

27.04.2018
ballikayfe - 72 puan
esperenzaa - 195 puan
Kahvesel - 150 puan
becezey - 120 puan
fitcivciv - 300 puan

28.04.2018
becezey - 80 puan

29.04.2018
becezey - 150 puan
fitcivciv - 300 puan
Pakizee - 50 puan

30.04.2018
fattylamb - 225 puan
becezey - 30 puan
Pakizee - 147.5 puan
fitcivciv - 92 puan
smygnc - 270 puan

01.05.2018
fattylamb - 405 puan
Pakizee - 320 puan
becezey - 50 puan
smygnc - 105 puan
fitcivciv - 20 puan

Ben iyiyim canım,oğlum gece hasta gündüz bomba gibiParka gönderdim bakıcısıyla,
Sen nasılsın canımmm, bi yere de gitme kuzum
Yani kuzucuk yine nasıl annemi uyutmasam acaba diyip böyle bir yöntem geliştirmiş onlar parktayken biraz keyif yap bari inşallah gitmem esperenzam kendime yeni bir motivasyon buldum yürüyorum ya biraz toparladım sanki kendimi

1Merhaba hanımlar. Oğlum gene ateslendi gittik doktora 1 poşet daha ilaç verdi antibiyotik başladık bakalım. Serden gibiyim kaç gündür uykusuzluktan. Akşamüstü dev kizimin arkadaşı annesiyle geleceklermis bişeyler hazırlayıp temizlik yapmam lazım. Bu haftalik beni mazur görün hersey üstüste geldi ne spor yapabildim ne yedigime dikkat edebildim. Inşallah bu yeni ilaçlar iyi gelir bakalim.

Selam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum

hoşgeldinn bende hiçbir zaman zayıf biri olmadım burda çok motive oluyoruz sende verirsin önce niyet sonra diyet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…