- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Evet seninkiyle aynı, aylardır yerimde saymam ve üzerimdeki baskı psikolojimi bozdu. Yine de direnmeye çalışıyorumAlma diyemembiraz uzak kalmak iyi gelebilir. Zaten iyi gelmezse donersin. Ben suan iyiyim. Sadece burayi ozluyorum. Sende aylardir burdasin. Ruh halin benimkiyle ayni olmali
Hoşgeldin esperenzamBen geldim nasılsınız hatunlar?
Geçmiş yapıp geliyorum
Afiyet olsun canım 60 dk ne sporu yaptınSabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kayısı
öğlen
1 kase yoğurt
ara
kayısı
şekersiz çay
akşam
1 tabak et kavurma haşlama arası bişiydi
domates
yoğurt
ara
2 hurma
şekeriz çay
su hatırlamıyorum spor 60 dakika ev işi = 20 puan
dün çok yoğundum aslında sabah zor kalktımmedgic26 fattylamb94 esperenzaa
kaç gündür 63,5 çıkıyorum yavaş mı gidiyorum arkadaşlar cumaya net 63 olmak istiyorum
Sen kendini herkesden daha iyi taniyosun canim. En dogru karari verirsinEvet seninkiyle aynı, aylardır yerimde saymam ve üzerimdeki baskı psikolojimi bozdu. Yine de direnmeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım 60 dk ne sporu yaptın
GBak askim depresir hic gelemem buralara heheheheh
canım tarçını biraz fazla kullandıysan regl gecikmesi yapabiliyor aklında bulunsunTamam sozune inaniyorum tatlisim bitsin gitsin kurtulayim 45 fazladan 32 fazlaya düştük sukur allaha geriside illaki gelir ama ben daha regl olmadım 3 gun gecti yoksaaaaa yoksaaaaaa
bireysel liste var canım orada ikinci görünüyorumO neyy??? Tebrikler bebemmm elifim nasilsin???ben geldim sen gitmissjn
Canım çok geçmiş olsun,yorucu bir yolculuk geçirdiniz bir de rahatsızlandın ya hemen toparlanamayacağını tahmin etmiştim ki ne yazık ki haklı çıktımesperenzaa çok haklıymışsın ben daha toparlayamamışım. Gece de çocuğu acili götürdük, uykusuzluk midemi tetikledi, yine kötü halde bulanıyor..
yine rakibim dursun da ben onu destekleyemebilirim ya, ona üzüldüm(
pakizee
Afiyettt olsun canımmm menün de sporun da çok çogünaydın kızlarr
dün sabah 1 haşlanmış yumurta
peynir kibrit kutusu
zeytin 7 ad
yeşil çay
ara 1 ceviz 1 incir
öğle
salata ayran
ara
tarçınlı süt incir
akşam
zeytinyağlı taze fasulye yoğurt
2,5 lt su
spor
30 dk pilates
30 dak hem koşu hem yürüyüş
150 ip atlama
afiyet olsun canımm,nasılsın bugünGunaydin dun regl oldum cok sukur biraz agrim vardi giremedim gece hemen dunku menumu yazayim
Kahvalti. 1 kk peynir, 4 adet siyah seytin, 1 kucuk dilim tb ekmegi
Ogle. 1 kk peynir, 7 adet siyah zeytin, 2 sahan yumurta, 1 dilim ekmek
Ara. 1 fincan kahve, 4 adet hurma
Aksam. 1 kepce yesil mercimek corbasi, 4 kasik patlican oturtma(kizartmadan yaptim) 2 kasik bulgur pilavi 1 kase yogurt salata
Su. 3lt civari oldu
Spor 250 ip atlama 50 puan
Devam edecektim aslinda ama hasta olunca fazla birsey yapamadim bugun duruma gore yapmaya calisacagim
ballikayfe fattylamb94 gitsinkilolar01
30 dk pilates *
30 dak hem koşu hem yürüyüş*2,5=75
150 ip atlama*=30
ev işi 1 saat =20
adım 7102=7*15=105
toplam 230 puan
fattylamb94 esperenzaa @kolera88
dün pilateste 4 hareket yaptık 10 ar ad 2 set halinde hesaplayamadım şimdi
birde dayanamadım bugün tartıldım 63,5 çıktım cuma günü daha da az çıkacağım umarım
Kaç gündür seni merak edip duruyordum ben de canım, nasılsın?Günaydın kızlar.Nasılsınız?
Birkaç gündür yazamadım şehir dışındaydım.
Sporlarımfattylamb94
Pazartesi : 45 dakika plates = 45*3 = 135 puan
9000 adım = 15*9= 135 puan
Toplam = 270 puan
Salı : 7000 adım = 15*7 =105 puan
Hadi bakalım takipteyim seniben 66 ile başladım hedefim 55
Ben iyiyim canım,oğlum gece hasta gündüz bomba gibiHoşgeldin esperenzamben iyiyim sen nasılsın, oğluşun nasıl oldu ?
Siz biraz yavastan alın yanliz goman beni hemen kalkkk memleketinin en bombs kalorili neyi varsa huplet gumlet yala yut yarasin kuzuma
Yani kuzucuk yine nasıl annemi uyutmasam acaba diyip böyle bir yöntem geliştirmişBen iyiyim canım,oğlum gece hasta gündüz bomba gibiParka gönderdim bakıcısıyla,
Sen nasılsın canımmm, bi yere de gitme kuzum
ayy nasıl özledim alışverişiBugün ayakkabı aldım iki tane 105 tl kıyafet aldım bu ay 120 tl cik çanta aldımbatırdım kendimi daha da sitelerden alamıyorum beni burda muhabbete tutun yahu
hoşgeldinn bende hiçbir zaman zayıf biri olmadım burda çok motive oluyoruz sende verirsin önce niyet sonra diyet :)Selam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?