Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şöyle bi peynir helvası gömeyim, höşmerim falan
Höşmerimi Balıkesir’de yemiştim pek sevmemiştim.sizinki daha mı değişik acabaEskiden ne pis boğazmışım ya biri bi yemek söylese heee onu da şurada yemişim diyorum
Benim umudum kreş o zamana kadar istediği kadar uyumasın
Yeni motivasyonuna ben de bayıldım canım, açık hava sana çok çok iyi gelir kuzum
ayy nasıl özledim alışverişi
kilo verdikten sonra yapılan alışverişin tadı hiçbir şeyde yok ya
canımm çok çok geçmiş olsun miniğe tez zamanda şifa bulur inşallah.çok da yuprarmamaya çalış böyle böyle büyüyorlar.çok çok kolay gelsin canım.

Hoşgeldin tatlım bizimle devam edebilirsin tabi ki de 12. Takımın kapatılma kararına üzüldüm
Evlatlarını da Allah bağışlasın

@yolcukardelen geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Sağ olasın Esra’m, nasıl gidiyor şeker orucu
Aaaa gecmis olsun canim usuttun mu sen??? Bana ne bagliyon kiz :) dikkat et dinlen
Nasıl ah ettiysen artıkDinleniyorum kuşum sağ olasın
Aaaaa misafir mi olur sezeryanlisin kaciyon mu yaa bencede kabul etmeyeydiniz kuzum sanads bebeğinede yazik yat dinlensene sen bak acisi sonradan çıkar allah korusun sezeryani hafife alma kuşum
ay ben çok severim misafiri, bi de kendimi iyi hissedince coştukça coştum işte

Hoşgeldin.. o iğneler de herkeste farklı etki mi yapıyor, kilo aldırdığını duymuştum ama regli uzatmıştı sanki bi tanıdığımda. En küçük kaç yaşında şimdi

esperenzaa canım çok teşekkürler düşündüğün için. Geceyi acilde geçirince kendime gelemedim. Ondan oldu.. çocuk da babanneden birazdan alıcam. İyiymiş en son aradığımda ama sesi çıkmıyor, ses gitti, halsiz bir de..
2 3 güne toparlarız inşallah

medgic26 yeni kaptan yardımcımız oldu arkadaşlar kız terfi ettin hadi iyisin
fattylamb94 esramız canımız ciğerimiz de kaptanlığa devam ediyor , bilginize arkadaşlar...
Kaptan değil miydin? Esra da bırakıcam falan derken bağlaman iyi oldu, çok güzel enerjisi var yardımcı da öyle zaten.

Toparlarsınız inşallah. Hatta minikler bizden daha hızlı toparlıyorlar.Oyyy hasta iken nasıl da mazlum ve de masum oluyor kuzucuklar.bol bol dinlenmeye çalışın.

Kaptan değil miydin? Esra da bırakıcam falan derken bağlaman iyi oldu, çok güzel enerjisi var yardımcı da öyle zaten.
Bir dönem kaptanınız benimhastalık dönemini hayırlısı ile bi atlat eski ben ve cezalarım yine ensende olacak merak etme kuZum
Yardımcılarım da medgiç ve esra

Seninkine de geçmiş olsun. Kaçırmışım ben ona ne oldu?
Grip canım benim haylaz şimdilik ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz, ıhlamur bal limon takviyesi ile devam ediyoruz.Allahtan küçüklükten alıştırmıştım yadırgamıyor Kahvaltıyı normalde zaten ıhlamurla yapardı .

Hoşgeldin canım tabiki bizimle devam edebilirsin. Yemek düzenin nasil çalısıyor musun kaçta kalkiyorsun kaçta yatıyorsun bize bunlardan bahseder misin

Ne kadar kaldı kız kreşe bu oğlan evlenecek yaşa geldi

Esperenzam 2. olmuşsun tebrik ederim harikasın

hoşgeldinn bende hiçbir zaman zayıf biri olmadım burda çok motive oluyoruz sende verirsin önce niyet sonra diyet :)

Hoşbuldum canım öyle niyete girdik kendi çabala 5 kiloda gitti
Hoşgeldin tatlım bizimle devam edebilirsin tabi ki de 12. Takımın kapatılma kararına üzüldüm
Evlatlarını da Allah bağışlasın

Çok teşekkür ediyorum cümlemizin inşallah

Hoşgeldin.. o iğneler de herkeste farklı etki mi yapıyor, kilo aldırdığını duymuştum ama regli uzatmıştı sanki bi tanıdığımda. En küçük kaç yaşında şimdi

En küçük 3.4 yaşında ben 3 aylık olarak vuruldum 2 sene adet görmedim doktora gidip ilaç alıp öyle düzene koydum canım. Çok zor bir süreçti benim için ve doğumda çıktığım kilolara çıktım;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…