- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Höşmerimi Balıkesir’de yemiştim pek sevmemiştim.sizinki daha mı değişik acabaşöyle bi peynir helvası gömeyim, höşmerim falan
Benim umudum kreşYani kuzucuk yine nasıl annemi uyutmasam acaba diyip böyle bir yöntem geliştirmişonlar parktayken biraz keyif yap bari inşallah gitmem esperenzam kendime yeni bir motivasyon buldum yürüyorum ya biraz toparladım sanki kendimi
kilo verdikten sonra yapılan alışverişin tadı hiçbir şeyde yok yaayy nasıl özledim alışverişi
canımm çok çok geçmiş olsun miniğe1Merhaba hanımlar. Oğlum gene ateslendi gittik doktora 1 poşet daha ilaç verdi antibiyotik başladık bakalım. Serden gibiyim kaç gündür uykusuzluktan. Akşamüstü dev kizimin arkadaşı annesiyle geleceklermis bişeyler hazırlayıp temizlik yapmam lazım. Bu haftalik beni mazur görün hersey üstüste geldi ne spor yapabildim ne yedigime dikkat edebildim. Inşallah bu yeni ilaçlar iyi gelir bakalim.
Hoşgeldin tatlımSelam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Sağ olasın Esra’m, nasıl gidiyor şeker orucu@yolcukardelen geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Nasıl ah ettiysen artıkAaaa gecmis olsun canim usuttun mu sen??? Bana ne bagliyon kiz :) dikkat et dinlen
ay ben çok severim misafiri, bi de kendimi iyi hissedince coştukça coştum işteAaaaa misafir mi olur sezeryanlisin kaciyon mu yaa bencede kabul etmeyeydiniz kuzum sanads bebeğinede yazik yat dinlensene sen bak acisi sonradan çıkar allah korusun sezeryani hafife alma kuşum
Hoşgeldin.. o iğneler de herkeste farklı etki mi yapıyor, kilo aldırdığını duymuştum ama regli uzatmıştı sanki bi tanıdığımda. En küçük kaç yaşında şimdiSelam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Kaptan değil miydin? Esra da bırakıcam falan derken bağlaman iyi oldu, çok güzel enerjisi var yardımcı da öyle zaten.medgic26 yeni kaptan yardımcımız oldu arkadaşlar kız terfi ettin hadi iyisin
fattylamb94 esramız canımız ciğerimiz de kaptanlığa devam ediyor , bilginize arkadaşlar...
Toparlarsınız inşallah. Hatta minikler bizden daha hızlı toparlıyorlar.Oyyy hasta iken nasıl da mazlum ve de masum oluyor kuzucuklar.bol bol dinlenmeye çalışın.esperenzaa canım çok teşekkürler düşündüğün için. Geceyi acilde geçirince kendime gelemedim. Ondan oldu.. çocuk da babanneden birazdan alıcam. İyiymiş en son aradığımda ama sesi çıkmıyor, ses gitti, halsiz bir de..
2 3 güne toparlarız inşallah
Seninkine de geçmiş olsun. Kaçırmışım ben ona ne oldu?Toparlarsınız inşallah. Hatta minikler bizden daha hızlı toparlıyorlar.Oyyy hasta iken nasıl da mazlum ve de masum oluyor kuzucuklar.bol bol dinlenmeye çalışın.
Bir dönem kaptanınız benimKaptan değil miydin? Esra da bırakıcam falan derken bağlaman iyi oldu, çok güzel enerjisi var yardımcı da öyle zaten.
Grip canım benim haylazSeninkine de geçmiş olsun. Kaçırmışım ben ona ne oldu?
Hoşgeldin canım tabiki bizimle devam edebilirsin. Yemek düzenin nasil çalısıyor musun kaçta kalkiyorsun kaçta yatıyorsun bize bunlardan bahseder misinSelam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Ne kadar kaldı kız kreşe bu oğlan evlenecek yaşa geldiHöşmerimi Balıkesir’de yemiştim pek sevmemiştim.sizinki daha mı değişik acabaEskiden ne pis boğazmışım ya biri bi yemek söylese heee onu da şurada yemişim diyorum
Benim umudum kreşo zamana kadar istediği kadar uyumasın
Yeni motivasyonuna ben de bayıldım canım, açık hava sana çok çok iyi gelir kuzum
kilo verdikten sonra yapılan alışverişin tadı hiçbir şeyde yok ya
canımm çok çok geçmiş olsun miniğetez zamanda şifa bulur inşallah.çok da yuprarmamaya çalış böyle böyle büyüyorlar.çok çok kolay gelsin canım.
Tünaydın kuzum nasılsınTünaydın kızlar
Dün biraz bozduğum için bugünü başlangıç kabul ettim. Senin nasılSağ olasın Esra’m, nasıl gidiyor şeker orucu
Nasıl ah ettiysen artıkDinleniyorum kuşum sağ olasın
ay ben çok severim misafiri, bi de kendimi iyi hissedince coştukça coştum işte
Ekimde dugun var ama ayatlayabilirmiyim bilmiyorum bi kahveni icerim heheheAaa gelince mutlaka haber et ben hemen gelirim sana uygun bi yere kız
hoşgeldinn bende hiçbir zaman zayıf biri olmadım burda çok motive oluyoruz sende verirsin önce niyet sonra diyet :)
Hoşgeldin tatlımbizimle devam edebilirsin tabi ki de 12. Takımın kapatılma kararına üzüldüm
Evlatlarını da Allah bağışlasın
Hoşgeldin.. o iğneler de herkeste farklı etki mi yapıyor, kilo aldırdığını duymuştum ama regli uzatmıştı sanki bi tanıdığımda. En küçük kaç yaşında şimdi
İyiyim bende canimmmIyim cnm sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?