Bu hangi gun kiz karistiriyom civcimcim afiyet olsun guz3lSabah
1 dilim ekmek
3 dilim peynir
şekersiz çay
ara
kayısı
öğlen
1 kase yoğurt
ara
kayısı
şekersiz çay
akşam
1 tabak et kavurma haşlama arası bişiydi
domates
yoğurt
ara
2 hurma
şekeriz çay
su hatırlamıyorum spor 60 dakika ev işi = 20 puan
dün çok yoğundum aslında sabah zor kalktımmedgic26 fattylamb94 esperenzaa
kaç gündür 63,5 çıkıyorum yavaş mı gidiyorum arkadaşlar cumaya net 63 olmak istiyorum
Yok yawwww hadi bakalim hayirli ola madem hehehehseni motivasyon admini atadım
Ağustosta canımNe kadar kaldı kız kreşe bu oğlan evlenecek yaşa geldi
Esperenzam 2. olmuşsun tebrik ederim harikasın
Hoşgeldin canım tabiki bizimle devam edebilirsin. Yemek düzenin nasil çalısıyor musun kaçta kalkiyorsun kaçta yatıyorsun bize bunlardan bahseder misin
G
canım tarçını biraz fazla kullandıysan regl gecikmesi yapabiliyor aklında bulunsundiğer ihtimali düşünmüyorum bile hiç
Yok yaw hamile degilim saka dedimsanirim olabilir dogumdab sonra düzensizlik olmaua basladi cuma hayalim suya dustu napalim haftaya artik
bireysel liste var canım orada ikinci görünüyorumbir sonraki bireysel liste temmuzda canım.o listenin birincisi belli bence
Birazdan link atarım canım.
tebrik ederim kuşum gurur duydum arkadasimla
Hayirli ugurlu olsun bir omur mutlu olun insallahİyiyim canım.Babamın işleri dolayısıyla şehir dışındaydık.
Pazar günü iade-i ziyaret yapacakmışız bizimkilere.
İsteme ve söz tarihine karar verdik inşallah 23 Haziran
Düğün tarihine karar verdik 25-26 Ağustos bir aksilik çıkmazsa
Söz için daha hiçbirşey yapmadım.Yani böyle
Sen nasılsın?
hosgeldin aramiza canimSelam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Atlatırsın ne kahvesi iskender ısmarlarım derdim amaEkimde dugun var ama ayatlayabilirmiyim bilmiyorum bi kahveni icerim hehehe
Çok erken anne olanlardansın sanırımHoşbuldum canım öyle niyete girdik kendi çabala 5 kiloda gitti
Çok teşekkür ediyorum cümlemizin inşallah
En küçük 3.4 yaşında ben 3 aylık olarak vuruldum 2 sene adet görmedim doktora gidip ilaç alıp öyle düzene koydum canım. Çok zor bir süreçti benim için ve doğumda çıktığım kilolara çıktım;(
80 siradayim hahahhahahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-55864735
medgic26 bireysel kilo verme listesi burada arkadaşlar .
Sen ısmarla kız,etini yer ekmeğini kenara ayırır ki ekimeAtlatırsın ne kahvesi iskender ısmarlarım derdim amaesperenzaa kızar
Kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun
Listeye yeni girmiş olmana rağmen hiç de kötü bir sırada değilsin canım80 siradayim hahahhaha
Allahimmm allahimmm yandiniz hatunlarmedgic26 yeni kaptan yardımcımız oldu arkadaşlar kız terfi ettin hadi iyisin
fattylamb94 esramız canımız ciğerimiz de kaptanlığa devam ediyor , bilginize arkadaşlar...
Bende seni seviyorum kuzummmmedgic26 her öğünümüze o kadar baskı yapıyor ki gelin fırçalar
menü güzelse sporu eleştirir
menü iyi değilse zaten kaç ortalıktan o kadar disiplinli ve bizi motive eden arkadaş
yardımcı seçilmesi çok yerinde olmuş
Benim de doğumdan sonra reglim ve kanama miktarım değişti canım.2. ve 3. gün iptal oluyorum.esperenzaa sabahtan baya karnim agriyordu ama tekrarlamazsa iyi gibiyim sadece ilk 3 gun cok fazla kanamam oluyor. Senin oglan nasil gece yine huzursuzlandi mi
Yokkk yawwww kahve yeter sonra basacaniz cezayi... safmiyim benAtlatırsın ne kahvesi iskender ısmarlarım derdim amaesperenzaa kızar
Kaptan yardımcılığın hayırlı uğurlu olsun
Çıkmaz çıkmaz bu yaşa kadar büyüttün besledin azcıkta öğretmenler baksınAğustosta canımumarım tünelin ucu bom b.k biyere çıkmaz
Teşekkür ederim canımmBi daha ki liste temmuzda ve ben temmuzda sen dahil takımdan birkaç kişiyi o listede üst sıralarda görmek istiyorum
@AhSen_yarim datlum seni de görcem ve mezun etcem kız seni
Aferin kız düşmedin tufayaYokkk yawwww kahve yeter sonra basacaniz cezayi... safmiyim ben
Ya yeminle kralsin nasilda taniyon beni kuşum... yemem bilirsinSen ısmarla kız,etini yer ekmeğini kenara ayırır ki ekimemedgic26 koruma evresinde olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?