Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hangi gun kiz karistiriyom civcimcim afiyet olsun guz3l

Ne kadar kaldı kız kreşe bu oğlan evlenecek yaşa geldi

Esperenzam 2. olmuşsun tebrik ederim harikasın
Ağustosta canımumarım tünelin ucu bom b.k biyere çıkmaz
Teşekkür ederim canımmBi daha ki liste temmuzda ve ben temmuzda sen dahil takımdan birkaç kişiyi o listede üst sıralarda görmek istiyorum

@AhSen_yarim datlum seni de görcem ve mezun etcem kız seni

Hoşgeldin canım tabiki bizimle devam edebilirsin. Yemek düzenin nasil çalısıyor musun kaçta kalkiyorsun kaçta yatıyorsun bize bunlardan bahseder misin

Ev hanımıyım. Yemek düzenim bir kaç aydır dikkatli yemeye çalışıyorum. En geç 20 ye kadar yemek yemiş oluyorum. Tatlıyı çok seviyorum haftada 3 gün 1 saat spora gidiyorum vakit bulursam evde de yapmaya gayret ediyorum. En geç 00.30 da yatmış oluyorum

Hayirli ugurlu olsun bir omur mutlu olun insallah
hosgeldin aramiza canim

Çok erken anne olanlardansın sanırım
5 kilo güzel bi rakam
Şimdi adetin bir düzene girdiyse irade ve istikrar ile çok güzel kilo verirsin canım

esperenzaa sabahtan baya karnim agriyordu ama tekrarlamazsa iyi gibiyim sadece ilk 3 gun cok fazla kanamam oluyor. Senin oglan nasil gece yine huzursuzlandi mi
Benim de doğumdan sonra reglim ve kanama miktarım değişti canım.2. ve 3. gün iptal oluyorum.
Oğlum gece 3 defa uyandı, epey terlemişti 3 defa üst baş değiştirip uyuttum sabah bomba gibi uyandıAnne doktor hayır doktor hayır diye ağlıyordu gece

Çıkmaz çıkmaz bu yaşa kadar büyüttün besledin azcıkta öğretmenler baksın şaka bir yana 1. Sınıfa başlayana kadar rahat edersin heralde ilk zamanlarda zorlanızda.

Inşallah esperenzam bi 10 kg versem başka şeyler düşünüyorum. Emin adımlarla gidebilirsem 65lere iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…