Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayirli ugurlu olsun bir omur mutlu olun insallah
hosgeldin aramiza canim
Hoşbuldum canım
Çok erken anne olanlardansın sanırım
5 kilo güzel bi rakam
Şimdi adetin bir düzene girdiyse irade ve istikrar ile çok güzel kilo verirsin canım

Bugün beklemedeyim adet olmam lazım bu ay beni baya zorladı geçen gözüm döndü markete gidip ne bulduysam aldım yedim ertesi gün dikkat ettim. Şuan 69.800 deyim. Adette olacağım için su falan olduğunu düşünüyorum bir 5 kiloda veririm inşallah aranızda

Canım şimdi 10 kilo sana çok uzak gibi gelebilir ama aylar öyle yada böyle geçiyor.ya ipin ucundan tutup hedefine emin adımlarla ulaşacaksın yada hedefinden uzaklaşacaksın.istediğin kiloya ulaşabilmek sadece bir karar verme mesafesinde ve sen o kararı verdin canım.
Şu an spor ve sağlıklı beslenme için uygun bir dönemdesin ve her akşam yapacağın yürüyüşler sana çok çok iyi gelecektir.

Hoşgeldin canım

Ben peynir helvasını daha çok severim özellikle firinlanmisini, onu da denemelisin mutlaka ama Çanakkale'de
Adıyaman'da da peynir helvası yedim ama alakası yoktu, oralı olan komşuma bizimkinden götürdüm, biz peynir helvası yiyiyoruz diye kandiriliyormusuz dedi

Nickini motivasyon meleği olarak değiştirmelisin bence

Tünaydın kuzum nasılsın

İyim canım sen napaysin

Kızz Esra bişey itiraf edeyimmi ama esperenzaa dan korkuyorum bu sefer kesin beni döver. Sabah uyandım kendimi buzdolabinin önünde buldum elimde kaşık ve çikolata kutusu. Ben kendime ne yapayım ne edeyim okadar çokk moralim bozukki saçımı başımı yolmak istiyorum

Pis bogazimi tutabilsem kısa zamanda girecem listeye de arada bozuyorum yaa of yaa

Tatlım hoş geldin

Kuzum kötü olmuş ama şuan yapman gereken onu telafi etmek. Bugün bozdum diye bütün gün kötü şeyler yeme. En hafif şekilde atlatmaya bak ve mutlaka sporunu yap

Kuzum kötü olmuş ama şuan yapman gereken onu telafi etmek. Bugün bozdum diye bütün gün kötü şeyler yeme. En hafif şekilde atlatmaya bak ve mutlaka sporunu yap

Detoks suyu yapmıştım onu icerim ve bol su tabi çokça çok spor yaparım. Okadar çok yemisimki midem bulanıyo v3 kahvaltı yapamadım şuan kendimi çok kötü hissediyorum

esperenzaa canım tebrik ederim 2.ligin icin
medgic26 kuzum senin de yardımcılığın hayırlı olsun
Ben memlekete geldim sayiljr, Edremit'te gorumcede mola vereceğiz akşama kadar. Yine uğrarım arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…