- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben de çiğdemin yemediği ekmekleri yerim araya gideceğine canıma gitsinSen ısmarla kız,etini yer ekmeğini kenara ayırır ki ekimemedgic26 koruma evresinde olur .
Yani gitmekte meseleListeye yeni girmiş olmana rağmen hiç de kötü bir sırada değilsin canım
Hoşbuldum canımHayirli ugurlu olsun bir omur mutlu olun insallah
hosgeldin aramiza canim
Çok erken anne olanlardansın sanırım
5 kilo güzel bi rakam
Şimdi adetin bir düzene girdiyse irade ve istikrar ile çok güzel kilo verirsin canım
Canım şimdi 10 kilo sana çok uzak gibi gelebilir ama aylar öyle yada böyle geçiyor.ya ipin ucundan tutup hedefine emin adımlarla ulaşacaksın yada hedefinden uzaklaşacaksın.istediğin kiloya ulaşabilmek sadece bir karar verme mesafesinde ve sen o kararı verdin canım.Çıkmaz çıkmaz bu yaşa kadar büyüttün besledin azcıkta öğretmenler baksınşaka bir yana 1. Sınıfa başlayana kadar rahat edersin heralde ilk zamanlarda zorlanızda.
Inşallah esperenzam bi 10 kg versem başka şeyler düşünüyorum. Emin adımlarla gidebilirsem 65lere iyi olacak.
Hoşgeldin canımSelam kızlar. Ben 28 yaşında 3 çocuk annesi bayanım. 1.63 boy şuan kilo 69.800. Hiçbir zaman incecik bir bayan olmadım çokta kilolu olmadım. Normal kilom 63 tü genel olarak. Doğum yapınca korunma şğnele i vuruldum bunlar beni regl den kesti ve 75 kiloya kadar çıktım. Şükür bu kiloya geri geldim hedef 63. 12.takıma girmiştim 1 haftadır fakat kapatma kararı aldılar. Sizinle devam edebilir miyim yoluma? 1. Sayfayı okudum
Ben peynir helvasını daha çok severim özellikle firinlanmisini, onu da denemelisin mutlaka ama Çanakkale'deHöşmerimi Balıkesir’de yemiştim pek sevmemiştim.sizinki daha mı değişik acabaEskiden ne pis boğazmışım ya biri bi yemek söylese heee onu da şurada yemişim diyorum
Benim umudum kreşo zamana kadar istediği kadar uyumasın
Yeni motivasyonuna ben de bayıldım canım, açık hava sana çok çok iyi gelir kuzum
kilo verdikten sonra yapılan alışverişin tadı hiçbir şeyde yok ya
canımm çok çok geçmiş olsun miniğetez zamanda şifa bulur inşallah.çok da yuprarmamaya çalış böyle böyle büyüyorlar.çok çok kolay gelsin canım.
Aaa bu kızda hiç bir şeye kanmıyor ya böyle olmaz ki kürdan bacak olacaksın diye korkuyorumYokkk yawwww kahve yeter sonra basacaniz cezayi... safmiyim ben
Nickini motivasyon meleği olarak değiştirmelisin benceCanım şimdi 10 kilo sana çok uzak gibi gelebilir ama aylar öyle yada böyle geçiyor.ya ipin ucundan tutup hedefine emin adımlarla ulaşacaksın yada hedefinden uzaklaşacaksın.istediğin kiloya ulaşabilmek sadece bir karar verme mesafesinde ve sen o kararı verdin canım.
Şu an spor ve sağlıklı beslenme için uygun bir dönemdesin ve her akşam yapacağın yürüyüşler sana çok çok iyi gelecektir.
Tünaydın kuzum nasılsın
Ağustosta canımumarım tünelin ucu bom b.k biyere çıkmaz
Teşekkür ederim canımmBi daha ki liste temmuzda ve ben temmuzda sen dahil takımdan birkaç kişiyi o listede üst sıralarda görmek istiyorum
AhSen_2504 datlum seni de görcem ve mezun etcem kız seni
Ev hanımıyım. Yemek düzenim bir kaç aydır dikkatli yemeye çalışıyorum. En geç 20 ye kadar yemek yemiş oluyorum. Tatlıyı çok seviyorumhaftada 3 gün 1 saat spora gidiyorum vakit bulursam evde de yapmaya gayret ediyorum. En geç 00.30 da yatmış oluyorum
Valla suan mese agaci gibi bacaklarim kurdan olamam ki hahaha cook kalin coookAaa bu kızda hiç bir şeye kanmıyor ya böyle olmaz ki kürdan bacak olacaksın diye korkuyorum
Ben de 9080 siradayim hahahhaha
Ben yedirmem bana caktirmadan paket yaptirman lazjm ama yine ben varken zor kuzummmBen de çiğdemin yemediği ekmekleri yerim araya gideceğine canıma gitsin
Olsun ilerliycezzz adasım kosuyoruzzzz hadiii bakalim :)Ben de 90
Kuzum kötü olmuş ama şuan yapman gereken onu telafi etmek. Bugün bozdum diye bütün gün kötü şeyler yeme. En hafif şekilde atlatmaya bak ve mutlaka sporunu yapİyim canım sen napaysin
Kızz Esra bişey itiraf edeyimmi ama esperenzaa dan korkuyorum bu sefer kesin beni döver. Sabah uyandım kendimi buzdolabinin önünde buldum elimde kaşık ve çikolata kutusu. Ben kendime ne yapayım ne edeyim okadar çokk moralim bozukki saçımı başımı yolmak istiyorum
Pis bogazimi tutabilsem kısa zamanda girecem listeye de arada bozuyorum yaa of yaa
Tatlım hoş geldin
Ayy güldürdün kızValla suan mese agaci gibi bacaklarim kurdan olamam ki hahaha cook kalin coook
Ama onun pidesi güzel ya eti napcaz boşver o zaman iskenderi kahve içerizValla
Ben yedirmem bana caktirmadan paket yaptirman lazjm ama yine ben varken zor kuzummm
Ayy güldürdün kızbenimkilerde öyle keşke kürdan olsalar
Kuzum kötü olmuş ama şuan yapman gereken onu telafi etmek. Bugün bozdum diye bütün gün kötü şeyler yeme. En hafif şekilde atlatmaya bak ve mutlaka sporunu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?