Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba tatlı hatunlar. Hepinize kocaman bir maşallah diyorum gönülden tebrik ediyorum. Cocugun hastaligiydi adetti derken cok bi sey yapamadim ben ama Minik de olsa bir kilo bildirimi de ben yapayım.
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark -700
Yüzde doğru hesaplayabildiysem 0.869
Haftaya en az eksi 1 ile gelmezse m dovun beni

-300 degilmo kuzum bi bak birdaha

Günaydın ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.6
Fark 0.9
Yüzde 1.065

Günaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7

Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.

Mrrhabalar bayanlar
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.4
Fark -800
% 1.29

Geçen hafta 64
bu hafta 63
fark 1.00
Oran 1.56
Ya foto çektim tartının ama eklemeyi beceremedim, nasıl yapıcimm

Reglin 2. Gununden merhabalar efendim
Gecen cuma 107
Bugun 105.9
Fak 1.1kg

Oran 1.028 regl doneminde eksi gorerek adımı tarihe altin harflerle yazıyorum... ve kendim ile birkezdaha gurur duyuyorum
@esperenzaa @fattylamb94

Masallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.

Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim

Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45

Adetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65

Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya

Kızlarrr sahanesiniz harikasınız mükemmelsiniz hepinizi tek tek tebrik ederim Maşallah nazar değmesin size inşallah haftaya dahada güzel sonuçlar alırsınız

Valla ne diyeceğimi bilemedim bu kadar iyi bir sonuç tebrik ederim seni bence bireyselde dereceye gireceksin
Oyle mi dersin hadi hayirlisi sizin sayenizde kuzum ya burasi bana cok iyi geldi keske daha once gelseymisim :))
Haftaya bende iyi bir rakamla gelicem bugun 2. Gun regl de bekleyin anacimm heheheh
insallah sen zaten bomba gibi gidiyirsun azmine hayranim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…