- 10 Nisan 2018
- 564
- 1.840
- 28
- 37
Gunaydinn çok mutluyumuzun zaman sonra 64 leri gordum. Hastalikti regldi derken 64.5 olmusum. Reglimin 4. Gunu bugun. Hic sporsuz bu kadar vermemde sebep ssanirim hastaligim. Yine de kilo vermek guzel. Opuyorum sizi guzeller
Gecen cuma: 65.8
Bugun: 64.5
Fark: 1.3
Oran:
Yaaa Harikasın kuzum tebrik ederim seniii muck muck muck
-300 degilmo kuzum bi bak birdahaMerhaba tatlı hatunlar. Hepinize kocaman bir maşallah diyorum gönülden tebrik ediyorum. Cocugun hastaligiydi adetti derken cok bi sey yapamadim ben ama Minik de olsa bir kilo bildirimi de ben yapayım.
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark -700
Yüzde doğru hesaplayabildiysem 0.869
Haftaya en az eksi 1 ile gelmezse m dovun beni
Patates yememen lazim canim yaaaKızlar şimdi akşam yemeği için ayran çorbası var yanına patates yemeği yapacağım neyi ne kadar yiyeyim ben?
Haftaya foto istiyoruuuzz.. reglde böyleyse...Haftaya bende iyi bir rakamla gelicem bugun 2. Gun regl debekleyin anacimm heheheh
O zaman ayran çorbası yiyeyim sadece. Patateste mi karbonhidrat?Patates yememen lazim canim yaaa
105 den asaga inimm hem foto tarti hemde resim koycam 120.5 ve 105 fark motive adli çalışma yapicimmHaftaya foto istiyoruuuzz.. reglde böyleyse...
Maleseff kuzummmO zaman ayran çorbası yiyeyim sadece. Patateste mi karbonhidrat?
Günaydın ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.6
Fark 0.9
Yüzde 1.065
Günaydın herkese kızlar
Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.7
Yüzde: 0.55
Hiç yoktan iyi benim yavaş vermem bor al diye düşünüyorum. Az kaldı ramazandan sonra bitse şu iş.
TAM 63 ÜM KIZLAR :)
ÖNCEKİ KİLOM : 64
BUGÜNKÜ KİLOM : 63
HESAPLAMAYI YİNE UNUTTUM YA@medgic26 @esperenzaa
bendeki şişkinliği dün attım sanırım eski ilaçlardan zaman zaman şişip iniyorum kaçamak yok çok şükür
selam kızlar
aşırı işe geç kaldığımdan evden çıkarken geldi tartı aklıma
kotumla tartıldım
geçen hafta 63,3
bugün 63,10
fark 0,20
şuan kahvaltı yapmadım ve yinede tuvaletim var
medgic26 @esperenzaa@fattylamb94
Mrrhabalar bayanlar
Gecen cuma 62.2
Bugun 61.4
Fark -800
% 1.29
Geçen hafta 64
bu hafta 63
fark 1.00
Oran 1.56
Ya foto çektim tartının ama eklemeyi beceremedim, nasıl yapıcimm
Reglin 2. Gununden merhabalar efendim
Gecen cuma 107
Bugun 105.9
Fak 1.1kg
Oran 1.028 regl doneminde eksi gorerek adımı tarihe altin harflerle yazıyorum... ve kendim ile birkezdaha gurur duyuyorum
@esperenzaa @fattylamb94
Masallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.
Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim
Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Adetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65
Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya
Gunaydinn çok mutluyumuzun zaman sonra 64 leri gordum. Hastalikti regldi derken 64.5 olmusum. Reglimin 4. Gunu bugun. Hic sporsuz bu kadar vermemde sebep ssanirim hastaligim. Yine de kilo vermek guzel. Opuyorum sizi guzeller
Gecen cuma: 65.8
Bugun: 64.5
Fark: 1.3
Oran: 2
Merhaba tatlı hatunlar. Hepinize kocaman bir maşallah diyorum gönülden tebrik ediyorum. Cocugun hastaligiydi adetti derken cok bi sey yapamadim ben ama Minik de olsa bir kilo bildirimi de ben yapayım.
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark -700
Yüzde doğru hesaplayabildiysem 0.869
Haftaya en az eksi 1 ile gelmezse m dovun beni
Ya yanlış yazılmış telefon degistirmis kusura bakmayın-300 degilmo kuzum bi bak birdaha
105 den asaga inimm hem foto tarti hemde resim koycam 120.5 ve 105 fark motive adli çalışma yapicimm
Estağfurullah kuzum ne kusuru ben sadece yanlis diyr dedim :)Ya yanlış yazılmış telefon degistirmis kusura bakmayın
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 79.8
Fark -700
Ahsenimmm birtanemmm coook mutluyum coook haftaya daha bomba sayi gelecek insallah az kaldi evet cok az kaldi hey gidi 120 ler :) muckkk cansin canCanim bebeğim çok tebrik ederim seni bak 2li rakamlara çok cok az kaldı harikasinnnnn
Bebişim sen gece gündüz niye yatmıyosun uyusana ne güzel evindesin
Oyle mi dersin hadi hayirlisi sizin sayenizde kuzum ya burasi bana cok iyi geldi keske daha once gelseymisim :))Valla ne diyeceğimi bilemedim bu kadar iyi bir sonuç tebrik ederim senibence bireyselde dereceye gireceksin
insallah sen zaten bomba gibi gidiyirsun azmine hayranimHaftaya bende iyi bir rakamla gelicem bugun 2. Gun regl debekleyin anacimm heheheh
Ahsenimmm birtanemmm coook mutluyum coook haftaya daha bomba sayi gelecek insallah az kaldi evet cok az kaldi hey gidi 120 ler :) muckkk cansin can
Benim ilham perim oglusum ve sizlersiniz burayi hic birakmiyorum kuzum hep burda olmaya calisiyorum inan misafirim geldi kac gun wc den yazdiminsallah sen zaten bomba gibi gidiyirsun azmine hayranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?