- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Çok fenasın kızzVerdinmi yani kilo onu görmedim oran felan ayrica tekli meyvelerin boyutu kalorisini Degistirmezsavunma bosuna bebemmm
Ay inşallah canım inşallahayy hadi inşallah bakalım pazartesi artık görücez net sonucu
önümüzdeki hafta 62 lerde olacağım inşallah
Bireyselde birinci olacağına inanıyorum, yazını hazırlamaya başla benceMasallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.
Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim
Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Haftaya daha güzel olur eksilmen inşallahAdetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65
Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya
Canım metabolizman yavaşlayabilir öğünlerini bilmiyorum ama arada yemiyorsan öğünlerini sıkı tut e mikızlar diyetimin 3. haftasındayım ilk günlerdeki gibi iştahım yok çok şükür hatta öğlenleri sadece 1 ayran beni akşama kadar tok tutuyor çok mutluyum :)
ramazanda tam anlamıyla karatay diyetine başlayacağım ve sorunsuz geçicek eminim
Tebrik ederim canım, oranın çok çok iyiGunaydinn çok mutluyumuzun zaman sonra 64 leri gordum. Hastalikti regldi derken 64.5 olmusum. Reglimin 4. Gunu bugun. Hic sporsuz bu kadar vermemde sebep ssanirim hastaligim. Yine de kilo vermek guzel. Opuyorum sizi guzeller
Gecen cuma: 65.8
Bugun: 64.5
Fark: 1.3
Oran: 2
güncel 79.8 mi olacakMerhaba tatlı hatunlar. Hepinize kocaman bir maşallah diyorum gönülden tebrik ediyorum. Cocugun hastaligiydi adetti derken cok bi sey yapamadim ben ama Minik de olsa bir kilo bildirimi de ben yapayım.
Geçen hafta 80.5
Bu hafta 80.8
Fark -700
Yüzde doğru hesaplayabildiysem 0.869
Haftaya en az eksi 1 ile gelmezse m dovun beni
Resim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmmSenin için çok sevindim kuzummm eminimki yaz sonuna kadar incecik olursun harika bi duygu yaa
2li rakamlara düşte kutlama yapak kizz
Civcivimle davamiz baska onun icin onun ensesindeyim kuzum bana darilmaz :)Çok fenasın kızzTam takımımıza lazım olan fenalık
Çok fenasın kızzTam takımımıza lazım olan fenalık
Ay inşallah canım inşallah
Bireyselde birinci olacağına inanıyorum, yazını hazırlamaya başla benceTebrik ederim canım benim
Haftaya daha güzel olur eksilmen inşallah
Canım metabolizman yavaşlayabilir öğünlerini bilmiyorum ama arada yemiyorsan öğünlerini sıkı tut e mi
Tebrik ederim canım, oranın çok çok iyi
güncel 79.8 mi olacakTebrik ederim canım beni m
Resim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmm
Ay hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu haftabecezey canım harikalar yaratmışsın yüksek ihtimalle dereceye girersin
Ne yapiyorsak cocuklarimiz icin dimi kucuk ilham perilerimiz bizim :)Benim ilham perim oglusum ve sizlersiniz burayi hic birakmiyorum kuzum hep burda olmaya calisiyorum inan misafirim geldi kac gun wc den yazdimonlarda kg verip gidecekti nerdeyse hehehehe
cok sagol canim ne yazisi kiz birde yazi mi yaziliyorÇok fenasın kızzTam takımımıza lazım olan fenalık
Ay inşallah canım inşallah
Bireyselde birinci olacağına inanıyorum, yazını hazırlamaya başla benceTebrik ederim canım benim
Haftaya daha güzel olur eksilmen inşallah
Canım metabolizman yavaşlayabilir öğünlerini bilmiyorum ama arada yemiyorsan öğünlerini sıkı tut e mi
Tebrik ederim canım, oranın çok çok iyi
güncel 79.8 mi olacakTebrik ederim canım beni m
Resim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmm
Bebegimm regl de cok odem olur haftaya rakam cok iyi olucak moralini bozma uyku duzeninde yok.. normal bu sonuc sen salma kendini yeter haftaya cumaaa seni alkislarken ellerim aciycakk bana guven seviyorum seniBende bildirim yapayım ama elle tutulur bişey yokreglimin 2. Günümdeyim sabah tartıldım +200 gösterdi
Geçen hafta 82.00
Bu hafta 82.200
Yapicam yapicammm azmettim muckkkAyyy çok heyecanlı valla before after yap bizı dahada hirslandirir
Hayalim oglum icin kuzum... sabah da motive için opup kokluyirum konusuyorum onunla 10 aylik ama anlar o beniNe yapiyorsak cocuklarimiz icin dimi kucuk ilham perilerimiz bizim :
Pirinçle yapmıyorsun de mi çorbayı canım?O zaman ayran çorbası yiyeyim sadece. Patateste mi karbonhidrat?
AYYU NASIL MUTLU OLDUM HEPIMIZ ADINA ISTE KIZLAR SIZ BUSUNUZ YALVARIYORUM KAÇAMAK YAPMAYIN ARTIKK SAPIR SAPIR DOKULSUN KILOLAR SIZI SEVIYORUM
Haftaya güzel eksilirsin inşallah canımBende bildirim yapayım ama elle tutulur bişey yokreglimin 2. Günümdeyim sabah tartıldım +200 gösterdi
Geçen hafta 82.00
Bu hafta 82.200
HeyecanlandımmmmmResim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmm
yok yok sen çok ensesinde dolanma civcivim beni geçecek yoksaCivcivimle davamiz baska onun icin onun ensesindeyim kuzum bana darilmaz :)fitcivciv demi hatunnn
Ay hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu hafta
Ne yapiyorsak cocuklarimiz icin dimi kucuk ilham perilerimiz bizim :)
cok sagol canim ne yazisi kiz birde yazi mi yaziliyor
Veeeee kg vermedeki sabit duvar catir catir yikilir bebegimmm mukemmellllllGünaydın güzellerim nasılsınız?
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 66,6
Bu cuma: 66,1
Fark 500 gram
Yüzde: 0,75
Haftanın birincileri yazıyor cancağızım dur link atayımAy hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu hafta
Şükür canım .66,6 ‘da çakılıp kalmıştım.666 şeytanın rakamı derler ya çok pis şeytani oyunlar döndü üzerimdeVeeeee kg vermedeki sabit duvar catir catir yikilir bebegimmm mukemmellllll
Haftaya cuma aksami koyacam sözDüşünmesi bile heyecan verici merakla bekliyorum
anlamazlarmi akilli bidiklar benimkide 9.5 aylik ya birde kiz bazen benimle kavga bile ediyor uyutmayim diye numaradan agliyor cok fenalar yaHayalim oglum icin kuzum... sabah da motive için opup kokluyirum konusuyorum onunla 10 aylik ama anlar o beni
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/Ay hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu hafta
Pirinçle yapmıyorsun de mi çorbayı canım?
Haftaya güzel eksilirsin inşallah canım
Heyecanlandımmmmm
yok yok sen çok ensesinde dolanma civcivim beni geçecek yoksaİki haftadır başa baş gidiyoruz dimi @fitcivciv im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?