Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verdinmi yani kilo onu görmedim oran felan ayrica tekli meyvelerin boyutu kalorisini Degistirmez savunma bosuna bebemmm
Çok fenasın kızzTam takımımıza lazım olan fenalık
ayy hadi inşallah bakalım pazartesi artık görücez net sonucu
önümüzdeki hafta 62 lerde olacağım inşallah
Ay inşallah canım inşallah
Masallah benim takimima herkes ne guzel kilolar vermis tek tek herkesi tebrik ederim cok guzel bir hafta oldu.

Simdi gelelim benim kilo bildirimime artik bende bi masallahinizi alirim

Cuma.77.4 kg
Bugun 75.5 kg
Fark 1.9 kg
Yuzde 2. 45
Bireyselde birinci olacağına inanıyorum, yazını hazırlamaya başla benceTebrik ederim canım benim
Adetin 2. Günü ve azda olsa eksiye geldim kızlar
Başlangıç kilom 69.800
Güncel kilom 69.65

Bştaz ödemden vardır sanırım mutluyum ben ya
Haftaya daha güzel olur eksilmen inşallah
Canım metabolizman yavaşlayabilir öğünlerini bilmiyorum ama arada yemiyorsan öğünlerini sıkı tut e mi
Tebrik ederim canım, oranın çok çok iyi
güncel 79.8 mi olacakTebrik ederim canım beni m

İnşallah canım ümidim o yönde

Resim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmm

Düşünmesi bile heyecan verici merakla bekliyorum

becezey canım harikalar yaratmışsın yüksek ihtimalle dereceye girersin
Ay hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu hafta
Benim ilham perim oglusum ve sizlersiniz burayi hic birakmiyorum kuzum hep burda olmaya calisiyorum inan misafirim geldi kac gun wc den yazdim onlarda kg verip gidecekti nerdeyse hehehehe
Ne yapiyorsak cocuklarimiz icin dimi kucuk ilham perilerimiz bizim :)
cok sagol canim ne yazisi kiz birde yazi mi yaziliyor

Bende bildirim yapayım ama elle tutulur bişey yok reglimin 2. Günümdeyim sabah tartıldım +200 gösterdi

Geçen hafta 82.00
Bu hafta 82.200
Bebegimm regl de cok odem olur haftaya rakam cok iyi olucak moralini bozma uyku duzeninde yok.. normal bu sonuc sen salma kendini yeter haftaya cumaaa seni alkislarken ellerim aciycakk bana guven seviyorum seni

O zaman ayran çorbası yiyeyim sadece. Patateste mi karbonhidrat?
Pirinçle yapmıyorsun de mi çorbayı canım?
AYYU NASIL MUTLU OLDUM HEPIMIZ ADINA ISTE KIZLAR SIZ BUSUNUZ YALVARIYORUM KAÇAMAK YAPMAYIN ARTIKK SAPIR SAPIR DOKULSUN KILOLAR SIZI SEVIYORUM

Bende bildirim yapayım ama elle tutulur bişey yok reglimin 2. Günümdeyim sabah tartıldım +200 gösterdi

Geçen hafta 82.00
Bu hafta 82.200
Haftaya güzel eksilirsin inşallah canım
Resim aticam buraya -15 kilo farki cok az kaldi ahsenimm ya senin kalbin ne guzell yirimmm
Heyecanlandımmmmm
Civcivimle davamiz baska onun icin onun ensesindeyim kuzum bana darilmaz :) fitcivciv demi hatunnn
yok yok sen çok ensesinde dolanma civcivim beni geçecek yoksaİki haftadır başa baş gidiyoruz dimi @fitcivciv im

Ay hadi insallah cok sagol canim benim takim olarakda derece alacagimiz dusunuyorum cok iyiydik hepimiz bu hafta

Sende sağol kuzum her haftamız böyle eksilerle olsun insallah

Sen kesin derecedesindir takımda dereceye girerse çok çok iyi olur

Haftanın birincileri yazıyor cancağızım dur link atayım

Buğdayla canım bugün bir tek onu yiyeceğim yanına da patates yemeği yapacağım ama bana yok;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…