- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Bebegimm regl de cok odem olur haftaya rakam cok iyi olucak moralini bozma uyku duzeninde yok.. normal bu sonuc sen salma kendini yeter haftaya cumaaa seni alkislarken ellerim aciycakk bana guven seviyorum seni
Yapicam yapicammm azmettim muckkk
Hoşgeldin kaptanım, tebrikler süpersinGünaydın güzellerim nasılsınız?
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 66,6
Bu cuma: 66,1
Fark 500 gram
Yüzde: 0,75
Heee duydun aslinda uyuyordun ama isteeee 1 bira ismarladim dukanindan oldu bitti masallahŞükür canım .66,6 ‘da çakılıp kalmıştım.666 şeytanın rakamı derler ya çok pis şeytani oyunlar döndü üzerimdeKaçamak yap dedi nalet olasıca şeytan neyseki uymadım
Şükür canım .66,6 ‘da çakılıp kalmıştım.666 şeytanın rakamı derler ya çok pis şeytani oyunlar döndü üzerimdeKaçamak yap dedi nalet olasıca şeytan neyseki uymadım
Haftaya cuma aksami koyacam söz
Uykusuzluk da ödem yapıyor canım gün içinde uyuma imkanın var mıDun gece 3te yattim 6da kalktım yani şuan çok uykusuzum kızım okuldan gelsin yatarim biraz..
İnşallah canım haftaya çok iyi olur benim için
Bende seni seviyorum giii tatlu dillim
Sen yaparsın bebeğim 2li rakamları gör sen dahada hirslanicaksın
Geldim kuzum geldimm datlum
Insallah 75 e kadar durmak yokkk yapicanmmDun gece 3te yattim 6da kalktım yani şuan çok uykusuzum kızım okuldan gelsin yatarim biraz..
İnşallah canım haftaya çok iyi olur benim için
Bende seni seviyorum giii tatlu dillim
Muckk canım benim
Sen yaparsın bebeğim 2li rakamları gör sen dahada hirslanicaksın
Masallah kuzm emekliyormu??? Biz yerlerdeyizanlamazlarmi akilli bidiklar benimkide 9.5 aylik ya birde kiz bazen benimle kavga bile ediyor uyutmayim diye numaradan agliyor cok fenalar yatum bebislerimize masallah diyim
Evet benim güncel 79.8Çok fenasın kızzTam takımımıza lazım olan fenalık
Ay inşallah canım inşallah
Bireyselde birinci olacağına inanıyorum, yazını hazırlamaya başla benceTebrik ederim canım benim
Haftaya daha güzel olur eksilmen inşallah
Canım metabolizman yavaşlayabilir öğünlerini bilmiyorum ama arada yemiyorsan öğünlerini sıkı tut e mi
Tebrik ederim canım, oranın çok çok iyi
güncel 79.8 mi olacakTebrik ederim canım beni m
Ins ekle gor ayol cok merak ettiysenMaşallah canım ya çok sevindim kırdın şeytanın bacağını
Seni çok merak ediyorazminden dolayı takdir ediyorum
Teşekkürler canım.66,6 kabusum olmuştu son iki akşam yemeğini yoğurtlu kereviz ve yoğurtlu kabakla yaptım bunun yanınnsa sağolsun
Hoşgeldin kaptanım, tebrikler süpersin
Ayipsin herzaman yanindayimTeşekkürler canım.66,6 kabusum olmuştu son iki akşam yemeğini yoğurtlu kereviz ve yoğurtlu kabakla yaptım bunun yanınnsa sağolsunmedgic26 dukan birasını önerdi onu da yaptım da tartı oynadı yerinden
Günaydın güzellerim nasılsınız?
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 66,6
Bu cuma: 66,1
Fark 500 gram
Yüzde: 0,75
Haftaya güzel eksilirsin inşallah canım
Uykusuzluk da ödem yapıyor canım gün içinde uyuma imkanın var mı
Emeklemeye erken basladik biz 1 ayi gecmistir demek folik asiti baya abartmisim ben :))) simdi kendi koltuga tutunup kalkiyor ve yan yan yuruyor oda cok hosuna gidiyor sabit tutamiyorum cok hareketlendi ya birde yurumeye tam baslarsa isim varMasallah kuzm emekliyormu??? Biz yerlerdeyizsahte aglamalar gulmeler felan acayip fenalar folik asitten bunlar
Insallah 75 e kadar durmak yokkk yapicanmm
hadi inşallah canımBen olur diye biliyorum cunkusu vucut atacagi pis kan yerine yeni kan pompaliyor ve buda vucuda odem le yapisiyor... pis kan gidince temiz kan kaliyor ve şişkinlikte gidiyoruuu dr cigdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?