Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebegimm regl de cok odem olur haftaya rakam cok iyi olucak moralini bozma uyku duzeninde yok.. normal bu sonuc sen salma kendini yeter haftaya cumaaa seni alkislarken ellerim aciycakk bana guven seviyorum seni

Dun gece 3te yattim 6da kalktım yani şuan çok uykusuzum kızım okuldan gelsin yatarim biraz..

İnşallah canım haftaya çok iyi olur benim için

Bende seni seviyorum giii tatlu dillim

Yapicam yapicammm azmettim muckkk

Sen yaparsın bebeğim 2li rakamları gör sen dahada hirslanicaksın

Şükür canım .66,6 ‘da çakılıp kalmıştım.666 şeytanın rakamı derler ya çok pis şeytani oyunlar döndü üzerimdeKaçamak yap dedi nalet olasıca şeytan neyseki uymadım
Heee duydun aslinda uyuyordun ama isteeee 1 bira ismarladim dukanindan oldu bitti masallah sen bana uy seytoo pok yesin

Şükür canım .66,6 ‘da çakılıp kalmıştım.666 şeytanın rakamı derler ya çok pis şeytani oyunlar döndü üzerimdeKaçamak yap dedi nalet olasıca şeytan neyseki uymadım

Maşallah canım ya çok sevindim kırdın şeytanın bacağını

Haftaya cuma aksami koyacam söz

Seni çok merak ediyor azminden dolayı takdir ediyorum

Uykusuzluk da ödem yapıyor canım gün içinde uyuma imkanın var mı

Haftaya güzel eksilirsin inşallah canım
Insallahhhhh cok amin

Heyecanlandımmmmm
Vallahi bendeeee :)

yok yok sen çok ensesinde dolanma civcivim beni geçecek yoksaİki haftadır başa baş gidiyoruz dimi @fitcivciv im [/QUOTE]
Itinayla enseye yapisilir... senide gözüme kestirdim

Insallah 75 e kadar durmak yokkk yapicanmm

anlamazlarmi akilli bidiklar benimkide 9.5 aylik ya birde kiz bazen benimle kavga bile ediyor uyutmayim diye numaradan agliyor cok fenalar ya tum bebislerimize masallah diyim
Masallah kuzm emekliyormu??? Biz yerlerdeyiz sahte aglamalar gulmeler felan acayip fenalar folik asitten bunlar

Evet benim güncel 79.8

Günaydın güzellerim nasılsınız?
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 66,6
Bu cuma: 66,1
Fark 500 gram
Yüzde: 0,75

Kaptanıcem hoş geldin safalar getirdin
Canım tebrikler bitanem çok güzel eksilmissin

Haftaya güzel eksilirsin inşallah canım

İnşallah canımmm
Uykusuzluk da ödem yapıyor canım gün içinde uyuma imkanın var mı

Uykusuzluk Bende baya ödem yapıyo çünkü bende ödem olunca alyansim parmağımdan mümkün değil çıkmaz

gece pek yatamadım için genelde gündüz yatarim kizimin okuldan gelmesini bekliyorum o gelsin uyurum biraz

Masallah kuzm emekliyormu??? Biz yerlerdeyiz sahte aglamalar gulmeler felan acayip fenalar folik asitten bunlar
Emeklemeye erken basladik biz 1 ayi gecmistir demek folik asiti baya abartmisim ben :))) simdi kendi koltuga tutunup kalkiyor ve yan yan yuruyor oda cok hosuna gidiyor sabit tutamiyorum cok hareketlendi ya birde yurumeye tam baslarsa isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…