Ins ekle gor ayol cok merak ettiysen
He yav bensiz olur muKiskandin demi kugu olmami hemen 1 kilo verdin gel sende amanntebrik ederim tatlim cook sevindimmm muckkk
Oyy yer onu teyzesi bizimki yeni basladi emeklemeye... dikiliyo koltuga ama siralamiyoo anasi kiliklo azcik useniyoz heheheh yurusunde spor olsun sana kuzum allahim korusun yavrularimizin hepsini :)Emeklemeye erken basladik biz 1 ayi gecmistir demek folik asiti baya abartmisim ben :))) simdi kendi koltuga tutunup kalkiyor ve yan yan yuruyor oda cok hosuna gidiyor sabit tutamiyorum cok hareketlendi ya birde yurumeye tam baslarsa isim var
Yok anacim boy 170 azcik ele gelimm kocis sevmioo oyleee hehehehHayırlısıyla 75 ol ama 75 kurtarmaz 65 olsun yani çok çok incecik ol
Yok anacim boy 170 azcik ele gelimm kocis sevmioo oyleee hehehehHayırlısıyla 75 ol ama 75 kurtarmaz 65 olsun yani çok çok incecik ol
Haftaya bomba bir rakam bekliyoruz kuzum senden yaparsin ben sanaa guveniyorjmhadi inşallah canım
Instagram dedim kiz :)Ekle derken canım
Amannn bi kendim suzulemedim su havuzda govel ordek gibi ayyy kuguuu gibiHe yav bensiz olur mu
Yok anacim boy 170 azcik ele gelimm kocis sevmioo oyleee heheheh
Ay ben de çok merak ediyorum seni instagramini banada soyleseneInstagram dedim kiz :)
Teşekkür ederim i unutmuşum kusura bakma canım kıskançlıktan zaaarAmannn bi kendim suzulemedim su havuzda govel ordek gibi ayyy kuguuu gibikiskancccc tekrar tebrik ediyorum kuşum
75 ilk hedef baktim gördüm gidiyoor 70 olsun derim kaptancigima :) kiz ayrilamamda burdan benOo masallah kuzum boyun uzunmuş çok zayıf istemiyorsan 70 ila 75 güzel olur Azcuk etli butlu
Amanin bende zorla tesekkur ettircem illaaa jajajajaTeşekkür ederim i unutmuşum kusura bakma canım kıskançlıktan zaaar
Canimsinnnn iyikimmm benimmm muckkkAmannn tüm alıntıların kuş olup uçtu gitti ya
Aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum
ballikayfe günün ilk bildirimi senden çok güzel gelmiş ve çok iyi bir eksilme görmüşsün tebrikler kuzum.hep böyle ol böyle ayağını güzel güzel sürü emi
@kolera88 canım kilon az olduğu için haliyle kilo vermen de az oluyor ama yüzden iyi canımbir de kuşum menülerini artık düzenli paylaşmanı istiyorım
fitcivciv kuzumm tebrikler ,1 kilo daha gitti ve sen sağlıklı hayatına büyük bir adım daha attın.kuzum sporu biraz arttırmaya başla, bu arada hurmalar küçük de olsa miktarı fazlaymış kuzum unutma yazın yediğimiz hurmalara kışın totomuzu tırmalar
pakizee canım kotla tartıldığın için minimum 200 gram artı yapmıştır.devam canım çok iyi eksiler göreceğiz hep birlikte:)
B belcimim tebrikler tatlımm.iş yoğunluğu derken artık giremiyorsun ama güzel kilo vermişsin canım.bu hafta seni mezun ediyoruz değil mi?
@yolcukardelen 1 kilo vermişsin kuzum tebriklerhep diyorum lütfen sağlığına dikkat et,güzel güzel beslen bol bol emzir kilolar tıkır tıkır gider datlum
medgic26 sana ne desem az be kuzu azmine iradene ve metabolizmana sağlık. Reglken ve -500 alacağın varken böyleysen haftaya uçuşa geçersin kuzum sen
becezey yerim senin o minnak minnak sıralayıp emekleyen kuzunu maşallah
Takım sana iyi geldiği gibi sen de bize iyi geliyorsun kuzummezun etmeden bıraknayız .ensendeyiz datlum
G Gonulbagi canımm bir güzel eksi de senden gelmiş tebrikler kuzumbiraz daha aktif olmanı ve menü paylaşımına dikkat etmeni rica edeceğim canım
N naznaz16 regl olmana rağmen az da olsa eksilmen var canım bu bile başarıdırhaftaya alış verişi yaptığında daha hafif menüler gelir.devam tatlım
gitsinkilolar01 hastalıklarla uğraştığınız bir hafta olmasına rağmen güzel eksilme geldi senden tebrikler canım iyileştiyseniz müsait oldukça bol bol katılım bekliyorum canım senden de
AhSen_2504 şartlar gereği uyku düzenin pek yok gibi canım ama fırsat buldukça dinlen ve özlediğimiz sayfalarca ahsen sporları ile gel bize olur mu bi denem regl dönemi için 200 gram artı hiçbir şey değil öpüyorummm seni
fattylamb94 canımm menülerin güzelleşti ve sporun da çok güzel olmaya başladı artık kilo bildirimi de yapsan diyorum kuzum
Aynen yaaa bende merak ediyorumm :)Listemizi çok merak ettimortalama kaç olcak acaba
Canımmmm minik balerinimCanimsinnnn iyikimmm benimmm muckkk
canımmesperenzaa yaa cok sagol insallah telli duvakli mezun olmadan gitmeyecegim burdan yaza fit bir anne olarak girmeyi coook istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?