cigdemalkn canimAy ben de çok merak ediyorum seni instagramini banada soylesene
Canımmmm minik balerinimSen de iyi ki varsın canımmm
ne vardi esk de olaydin yahuuuu puffff
AhSen_2504 şartlar gereği uyku düzenin pek yok gibi canım ama fırsat buldukça dinlen ve özlediğimiz sayfalarca ahsen sporları ile gel bize olur mu bi denem regl dönemi için 200 gram artı hiçbir şey değil öpüyorummm seni
ben yokum listede :)***6. Takım 568.Etap***
Belcimim(62,2/61,4/0,8/1,29) Mezun olmak istiyor.
Esperenzaa (66.6/66,1/0,5/0,75)
Smygnc (95//) bildirimde bulunmadı
medgic26 (107/105,9/1,1/1,03)
kolera88 (54/53,7/0,3/0,56
fitcivciv (64/63/1/1,56
Ballikayfe (84,5/83,6/0,9/1,06
gitsinkilolar01 (80,5/79,8/0,7/
Yeni üye basl.tarihi 11 nisan. Basl. Kilosu 81. Hedef kilo 65
becezey (77.4/75,5/1,9/2,45)
Yeni üye basl tarihi 12 nisan. Basl.kilosu 76. Hedef kilo 65
yolcukardelen (64/63/1/1,56)
684. Etapta mezun olan üye geri döndü basl tarihi 15 nisan. Basl kilosu 65 hedef 60.
6. Takım Ortalama: 1,141
Arkadaşlar kontrol edebilir misiniz acaba?
Ben yokum***6. Takım 568.Etap***
fitcivciv (64/63/1/1,56
gitsinkilolar01 (80,5/79,8/0,7/0,87)
684. Etapta mezun olan üye geri döndü basl tarihi 15 nisan. Basl kilosu 65 hedef 60.
Canım bu listeyi paylaşım alanı için hazırlamıştım sen 27 nisanda geldin iki haftalık deneme süren dolmadı ya kuzum ondan öyle olduBen yokum
benimde öyle o zaman :))Canım bu listeyi paylaşım alanı için hazırlamıştım sen 27 nisanda geldin iki haftalık deneme süren dolmadı ya kuzum ondan öyle oldu
Evet tatlımbenimde öyle o zaman :))
Amannn tüm alıntıların kuş olup uçtu gitti ya
Aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum
ballikayfe günün ilk bildirimi senden çok güzel gelmiş ve çok iyi bir eksilme görmüşsün tebrikler kuzum.hep böyle ol böyle ayağını güzel güzel sürü emi
@kolera88 canım kilon az olduğu için haliyle kilo vermen de az oluyor ama yüzden iyi canımbir de kuşum menülerini artık düzenli paylaşmanı istiyorım
@fitcivciv kuzumm tebrikler ,1 kilo daha gitti ve sen sağlıklı hayatına büyük bir adım daha attın.kuzum sporu biraz arttırmaya başla, bu arada hurmalar küçük de olsa miktarı fazlaymış kuzumunutma yazın yediğimiz hurmalara kışın totomuzu tırmalar
pakizee canım kotla tartıldığın için minimum 200 gram artı yapmıştır.devam canım çok iyi eksiler göreceğiz hep birlikte:)
@belcimim tebrikler tatlımm.iş yoğunluğu derken artık giremiyorsun ama güzel kilo vermişsin canım.bu hafta seni mezun ediyoruz değil mi?
@yolcukardelen 1 kilo vermişsin kuzum tebriklerhep diyorum lütfen sağlığına dikkat et,güzel güzel beslen bol bol emzir kilolar tıkır tıkır gider datlum
medgic26 sana ne desem az be kuzu azmine iradene ve metabolizmana sağlık. Reglken ve -500 alacağın varken böyleysen haftaya uçuşa geçersin kuzum sen
becezey yerim senin o minnak minnak sıralayıp emekleyen kuzunu maşallah
Takım sana iyi geldiği gibi sen de bize iyi geliyorsun kuzummezun etmeden bıraknayız .ensendeyiz datlum
G Gonulbagi canımm bir güzel eksi de senden gelmiş tebrikler kuzumbiraz daha aktif olmanı ve menü paylaşımına dikkat etmeni rica edeceğim canım
N naznaz16 regl olmana rağmen az da olsa eksilmen var canım bu bile başarıdırhaftaya alış verişi yaptığında daha hafif menüler gelir.devam tatlım
@gitsinkilolar01 hastalıklarla uğraştığınız bir hafta olmasına rağmen güzel eksilme geldi senden tebrikler canımiyileştiyseniz müsait oldukça bol bol katılım bekliyorum canım senden de
AhSen_2504 şartlar gereği uyku düzenin pek yok gibi canım ama fırsat buldukça dinlen ve özlediğimiz sayfalarca ahsen sporları ile gel bize olur mu bi denem regl dönemi için 200 gram artı hiçbir şey değil öpüyorummm seni
@fattylamb94 canımm menülerin güzelleşti ve sporun da çok güzel olmaya başladı artık kilo bildirimi de yapsan diyorum kuzum
İnşallah kaptanım elimden geleni yapıcamAmanin bende zorla tesekkur ettircem illaaa jajajaja
Yüzdemiz güzeeel***6. Takım 568.Etap***
fitcivciv (64/63/1/1,56
gitsinkilolar01 (80,5/79,8/0,7/0,87)
Instagram dedim kiz :)
Amannn tüm alıntıların kuş olup uçtu gitti ya
Aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum
ballikayfe günün ilk bildirimi senden çok güzel gelmiş ve çok iyi bir eksilme görmüşsün tebrikler kuzum.hep böyle ol böyle ayağını güzel güzel sürü emi
@kolera88 canım kilon az olduğu için haliyle kilo vermen de az oluyor ama yüzden iyi canımbir de kuşum menülerini artık düzenli paylaşmanı istiyorım
@fitcivciv kuzumm tebrikler ,1 kilo daha gitti ve sen sağlıklı hayatına büyük bir adım daha attın.kuzum sporu biraz arttırmaya başla, bu arada hurmalar küçük de olsa miktarı fazlaymış kuzumunutma yazın yediğimiz hurmalara kışın totomuzu tırmalar
pakizee canım kotla tartıldığın için minimum 200 gram artı yapmıştır.devam canım çok iyi eksiler göreceğiz hep birlikte:)
@belcimim tebrikler tatlımm.iş yoğunluğu derken artık giremiyorsun ama güzel kilo vermişsin canım.bu hafta seni mezun ediyoruz değil mi?
@yolcukardelen 1 kilo vermişsin kuzum tebriklerhep diyorum lütfen sağlığına dikkat et,güzel güzel beslen bol bol emzir kilolar tıkır tıkır gider datlum
medgic26 sana ne desem az be kuzu azmine iradene ve metabolizmana sağlık. Reglken ve -500 alacağın varken böyleysen haftaya uçuşa geçersin kuzum sen
becezey yerim senin o minnak minnak sıralayıp emekleyen kuzunu maşallah
Takım sana iyi geldiği gibi sen de bize iyi geliyorsun kuzummezun etmeden bıraknayız .ensendeyiz datlum
G Gonulbagi canımm bir güzel eksi de senden gelmiş tebrikler kuzumbiraz daha aktif olmanı ve menü paylaşımına dikkat etmeni rica edeceğim canım
N naznaz16 regl olmana rağmen az da olsa eksilmen var canım bu bile başarıdırhaftaya alış verişi yaptığında daha hafif menüler gelir.devam tatlım
@gitsinkilolar01 hastalıklarla uğraştığınız bir hafta olmasına rağmen güzel eksilme geldi senden tebrikler canımiyileştiyseniz müsait oldukça bol bol katılım bekliyorum canım senden de
@fattylamb94 canımm menülerin güzelleşti ve sporun da çok güzel olmaya başladı artık kilo bildirimi de yapsan diyorum kuzum
Evet canım yüzdemiz bu hafta güzel,inşallah derece yaparız da notamız silinir, hele bir deİnşallah kaptanım elimden geleni yapıcam
Yüzdemiz güzeeel
o zaman haftaya cumartesi den itibaren bizde asıl üye olacağız :)Evet tatlım
Yarışmanın kuralı gereği yeni gelen herkes minimum 2 haftalık deneme süresinden geçmek zorunda
Siz ikiniz zaten 26 ve 27 nisanda peşpeşe geldiniz canım
Aslında birinizin 2.haftası perşembe diğerinizin cuma doluyor.o zaman haftaya cumartesi den itibaren bizde asıl üye olacağız :)
Hahahahamedgic26 esperenzaa sizin şu gazlarınızla ben 58 değil 48 olurum görürsünüz siz
kesinlikle yarın sabah 62 lerde görürüm kendimi
birde yarın regl günüm muhtemelen 300-500 gr da ödem gider
haftaya cuma 61 li rakamları görürüm inşallah
merak etmeyin ölüm kalım olmadığı sürece yüzünüzü kara çıkarmayacağım :))Aslında birinizin 2.haftası perşembe diğerinizin cuma doluyor.
Bu haftayı sıkı tutun kızlar,iyi bir yüzde ve bol paylaşım olursa siz de önümüzdeki hafta listede olabilirsiniz.
Bende hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bakalım 2 gün üst üsteKızlar ben spora gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?