Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım yaaa bir şey dikkatimi çekti. Yeni üyelerden becezey in başlangıç kilosu 76 yazıyor ama sizin etap bildiriminizde 77.4 kilo mu aldı geçen hafta bu üye?

Ay listeye girmisim çok çok çok teşekkür ederim.
Yüzünüzü hiç kara cikarmiycam Allah in izniyle. Yavrum da iyileşiyor şükür.sporlarimla sıfır kaçamak menulerimle mezun olana kadar hep burada olucam söz veriyorum. esperenzaa medgic26

Tatlım yaaa bir şey dikkatimi çekti. Yeni üyelerden becezey in başlangıç kilosu 76 yazıyor ama sizin etap bildiriminizde 77.4 kilo mu aldı geçen hafta bu üye?
Evet canım maalesef geçen hafta regl ödemi vs derken 1,1 kilo olması lazım kilo almıştı becezey .
İlk sayfamızda geçen haftanın bildirimleri de var tatlım
Teşekkür ederim canım,ilgilendiğin için.

76,3 tü canım başlangıç kilosu sanırım listeye eklerken 300 gramlık kısmı yazmamışım:) sayende başlangıç kilosunu düzenledim.tekrar teşekkürler canım

Rica ederim canım ne demek dikkatimi çekince merak ettim sorayım dedim
Çok çok iyi yaptın canım sorarak
Mezun olmuyorsun sanırım canım bence de olma benim de en korktuğum mezuniyet sonrası koruma evresi
600 gram kaldı benim de mezuniyetime ama sanırım 2 kilo daha aşağı çekeceğim hedefimi

Haftaya sınavlarım var canım. Bu haftada kaçamak yaptım kilo veremedim. Şimdi sınav zamanı mezun olursam kilo alırım diye bir hafta daha erteledim. Aslında 59 a inmeyi hedefliyorum ama bakalım nasıl olacak. Korumak içinde korkma zaten buralarda olduğumuz için çok alacağımızı sanmıyorum. Benim üst sınırım 61 olacak. 61 i gördüğüm an frenleyeceğim. Öyle düşündüm kendi kendime ama inşallah hiç görmem 61 i

Insallah kuzum inaniyorum biliyorsun

Kaçamağı tolere edip sabit gelmek de büyük başarı canım.tebrikler...
Sınavların için şimdiden kolay gelsin canım çok çok iyi geçmesi dileğiyle.
Sınav zamanı evet sınav stresi ve çalışma temposundan yediğine içtiğine dikkat edemiyor insan. Listede olduğun için kontrolü elden bırakmazsın canım
İnşallah 59’u da sağlıkla görürsün ve 6’lı rakamlar bir daha gözüne hiç görünmez
Ben de 63’te final yaparım daha aşağısı kilo çok kötü duruyor bende.
benim de üst sunır olarak belirlediğim 65 kilo

Dogru kuzum bence eline kpluna saglik

Haydi bakalim haftaya daha iyi sonuc bekliyoruz kuzum senden tekrar tebrikler

Eşimde bende kullanmıyoruz canım nerde çokluk orada b*kluk derler ya kendi kendimize idare ediyoruz

esperenzaa menü konusunda haklısın. Ama bazen yazılacak gibi olmuyor menüm, bazen de üşeniyorum açık söyleyim. Ama bundan sonra dikkat edicem buna canım kusura bakma, sonuna kadar haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…