Ama seni çok merak ediyoruz, bu kadar hayat dolu, enerjik, esprili, kendiyle barışık biri nasıldır aceba? Profil fotonla hiç uyumlu değilYuzumu gizlerim kuzum kociskoo keser beni hahhaha
Kız Face yok mu merak edenler içinIns ekle gor ayol cok merak ettiysen
esperenzaa canım ortalamanız bende 1,113 çıkıyor bir kontrol eder misin?
Ben excelde yapıyorum canım. Bu şekilde hazırlayınca kolay oluyorTeşekkürler canımo kadar kontrol etmiştim güya.şimdi üç defa tekrar tekrar hesapladım 1.114 çıktı
Ballıkayfenin yüzdesi
Ballikayfe (84,5/83,6/0,9/1,07 olmalıymış
Ballıkayfenin yüzdesi 1,065 olduğu için 1,07’ye yuvarlamam gerekiyordu paylaşımda 1,06 olarak paylaşılmış
Teşekkür ederim canım.düzenlerim hemen.
Ohhh şarjın da bitmek üzereymiş
Aaa o profil fotosu ayni benAma seni çok merak ediyoruz, bu kadar hayat dolu, enerjik, esprili, kendiyle barışık biri nasıldır aceba? Profil fotonla hiç uyumlu değil
Yok anam oraya giremedim sigmadim kilodan hehehehKız Face yok mu merak edenler için
Ohhh şarjın da bitmek üzereymişsağol canımmm ilgin için.sen buralardan çok uzağa gitme emi
İnşallahEvet canım yüzdemiz bu hafta güzel,inşallah derece yaparız da notamız silinir, hele bir de @becezey bireysel derece yaptı mı tadından yenmez
Nerden gordun bebegim bende bakmak istiyorumKizlarrr eğer yanlış değilsem takımımız 1. Sıradaesperenzaa
Nerden gordun bebegim bende bakmak istiyorum
Haftaya daha iyi olacak canımKızlarrr tartı fotoğrafı koyayım da haftaya unutmayayım Eki Görüntüle 2143453
Tahminimce 2. oluyoruz canım.Vallahi bravo kızlar.. bildirim yapmayan gruplar var ama önemli değil, şu anda baya bi takımı geçmiş durumdayız. O bile yeter. Haftaya da böyle olursa takım kaptanı bi ödül düşünür herhalde bizeesperenzaa
fattylamb94 medgic26
Biz de dahil olabilseydik daha da fark atardik. Iyi bir gruba dahil olmusum gurur duydum sizlerler masallah :)Haftaya daha iyi olacak canım
Tahminimce 2. oluyoruz canım.
Sana ve tüm takım arkadaşlarıma harika ödüllerim var
Bazen ödül cezadan kurtulmaktır ki bu da epey büyük bir ödül oluyor zannımca
Cezadan yırttınız anacım daha ne olsunhedef kilona bir tık daha yaklaştın,yazı daşş gibi bir anne olarak karşılayacaksın, kızgın kumlardan serin sulara atlarken ahh şu dalga beni savuracak şimdi diye endişe edeceksin .dostların maşallah diyecek düşmanların bu sinsi ne yaptı da kurudu diye ardından konuşacak bunlar da diğer ödülleriniz al sana ödül seç beğen al
Pakize boyun kac canim ?Kızlarrr tartı fotoğrafı koyayım da haftaya unutmayayım Eki Görüntüle 2143453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?