Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa canım ortalamanız bende 1,113 çıkıyor bir kontrol eder misin?

Teşekkürler canım o kadar kontrol etmiştim güya.şimdi üç defa tekrar tekrar hesapladım 1.114 çıktı
Ballıkayfenin yüzdesi
Ballikayfe (84,5/83,6/0,9/1,07 olmalıymış
Ballıkayfenin yüzdesi 1,065 olduğu için 1,07’ye yuvarlamam gerekiyordu paylaşımda 1,06 olarak paylaşılmış
Teşekkür ederim canım.düzenlerim hemen.

Ben excelde yapıyorum canım. Bu şekilde hazırlayınca kolay oluyor

Ama seni çok merak ediyoruz, bu kadar hayat dolu, enerjik, esprili, kendiyle barışık biri nasıldır aceba? Profil fotonla hiç uyumlu değil
Aaa o profil fotosu ayni ben siyah sac tontis kendini ölçerken gecici mutsuzluk yasiyan kotun icine girebilmek icin debelenen bir hatun hahaha ayni ayni ben

Kızlarrr tartı fotoğrafı koyayım da haftaya unutmayayım Eki Görüntüle 2143453
Haftaya daha iyi olacak canım
Tahminimce 2. oluyoruz canım.
Sana ve tüm takım arkadaşlarıma harika ödüllerim var
Bazen ödül cezadan kurtulmaktır ki bu da epey büyük bir ödül oluyor zannımca
Cezadan yırttınız anacım daha ne olsun hedef kilona bir tık daha yaklaştın,yazı daşş gibi bir anne olarak karşılayacaksın, kızgın kumlardan serin sulara atlarken ahh şu dalga beni savuracak şimdi diye endişe edeceksin .dostların maşallah diyecek düşmanların bu sinsi ne yaptı da kurudu diye ardından konuşacak bunlar da diğer ödüllerinizal sana ödül seç beğen al

Son düzenleme:
Biz de dahil olabilseydik daha da fark atardik. Iyi bir gruba dahil olmusum gurur duydum sizlerler masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…