Tebrik ediyorum arkadaslariHaftaya daha iyi olacak canım
Tahminimce 2. oluyoruz canım.
Sana ve tüm takım arkadaşlarıma harika ödüllerim var
Bazen ödül cezadan kurtulmaktır ki bu da epey büyük bir ödül oluyor zannımca
Cezadan yırttınız anacım daha ne olsunhedef kilona bir tık daha yaklaştın,yazı daşş gibi bir anne olarak karşılayacaksın, kızgın kumlardan serin sulara atlarken ahh şu dalga beni savuracak şimdi diye endişe edeceksin .dostların maşallah diyecek düşmanların bu sinsi ne yaptı da kurudu diye ardından konuşacak bunlar da diğer ödülleriniz al sana ödül seç beğen al
Daha altmış olamadım ama 69.65 kilo boy 1.6360 li kilolardaki arkadaslarin boylarini merak ettim
Olursun canim bu grup bizi bi deri bi kemik birakir benceDaha altmış olamadım ama 69.65 kilo boy 1.63
Ben Bende aldım da kullanmadim daha.puding yapiyorlarmisCia tohumu icin ne dusunuyorsunuz ? Bugun alacaktim arastirip alayim dedim. Uzerinde gunluk 125 gr( yanlis hatirlamiyorsam) dan fazla tuketilmez yaziyordu.
Ah ah benim boyum da 163 hedefim 65. güncel 79.Daha altmış olamadım ama 69.65 kilo boy 1.63
Maşallah canım, kararlı oldukça gidecek inşallah kilolarmerak etmeyin ölüm kalım olmadığı sürece yüzünüzü kara çıkarmayacağım :))
bu hafta ne pastalar ne baklavalar geçti ucundan azcık tat dediler paylaşalım birşey olmaz dediler ama yemedim :)
bu haftayı kaçamaksız atlattım bundan sonra ideal kiloma kavuşana kadar sıfır kaçamak ile yola devam edeceğim...
bu bilinçli tüketim davamda çekirdek aileme çok güzel örnek oldum bu hafta ve eşimde benden özenerek spora başladı ....
bundan sonra vücudum benim sermayem ona çok iyi bakarak ömrüme sağlık katmak hedefim
saçmalamaya başlamadan herkese saygılarımı sunuyorum....
Hehehe allah iyiliğini versinYok anam oraya giremedim sigmadim kilodan heheheh
Ay ne güzelmiş tartın, ben üzerindeyken çekiçlemiyorum ayna gibi gösteriyor her şeyiKızlarrr tartı fotoğrafı koyayım da haftaya unutmayayım Eki Görüntüle 2143453
ay sen çok yaşa e miHaftaya daha iyi olacak canım
Tahminimce 2. oluyoruz canım.
Sana ve tüm takım arkadaşlarıma harika ödüllerim var
Bazen ödül cezadan kurtulmaktır ki bu da epey büyük bir ödül oluyor zannımca
Cezadan yırttınız anacım daha ne olsunhedef kilona bir tık daha yaklaştın,yazı daşş gibi bir anne olarak karşılayacaksın, kızgın kumlardan serin sulara atlarken ahh şu dalga beni savuracak şimdi diye endişe edeceksin .dostların maşallah diyecek düşmanların bu sinsi ne yaptı da kurudu diye ardından konuşacak bunlar da diğer ödülleriniz al sana ödül seç beğen al
Ahh bilsem bakmazmiuimKuzum paylaşım alanına bak
Daha ne kacamakk yapacan yahuuuVallahi bravo kızlar.. bildirim yapmayan gruplar var ama önemli değil, şu anda baya bi takımı geçmiş durumdayız. O bile yeter. Haftaya da böyle olursa takım kaptanı bi ödül düşünür herhalde bizeesperenzaa
fattylamb94 medgic26
Nereye koydumuydum??? AnlamadimHehehe allah iyiliğini versinOraya koymuş muydun öncesini sonrasını?
Makarnami karbonhidrat Hic almadim deme cunku sehriyede karbinhidrat tatlim ayrica sucuk kendin yapmadiysan oda fermantasyon urunBugünkü menum
Sabah 1haslanmis yumurta domates salatalık 3 ceviz 1 parça süzme peynir 4 dilim sucuk
ARA 1 kahve 2 ceviz
Ara 3 hurma
Aksam 1 kase Şehriye çorbası 4 kaşık mantar sote 3 kaşık makarna (bu fazla oldu sanırım ama bugün hiç karbon tuketmedim diye tadına baktım. Fazla bulursanız birdaha bunu da yememeye dikkat ederim.)
Spor lesloe yapıcam şimdi
Su 3 litre
Olursun canim bu grup bizi bi deri bi kemik birakir bencekac kiloydun ilk ?
Ah ah benim boyum da 163 hedefim 65. güncel 79.
Naznazcim afiyet olsun fakat sabahki iradeni aksama kadar götüremiyorsun... hem patates hem ekmekAkşam ki menüm
Sabah 11.30
Beşi bir yerde çay bir bardak
5 zeytin
2 küçük dilim beyaz peynir
2 biber
5 yaprak marul
Ara 16.30
10 erik
Akşam 19.45
Bir kepçe ayran çorbası
Bir kaç patates yemeğinin içindeki küçük patates dilimlerinden ( dayanamadım)
2 biber
2 yudum ekmek
Su 2 litre
SPOR
40 sguat (kaç puan olduğunu bilmiyorum)
100 mekik= 60
60 bacak hareketi =36
30 dk step=90
10 dk zumba =35
1 dk plank =20
Toplam= 241 sguat haricinde
Akşama da çay içerim ya da şekersiz kahve ve sade soda
Elifim tatlim nasilsin ozledim don gelll yaaaaSelam kizlar. Yuzdeniz cok guzel tebrik ederim hepinizi. @smygnc de bildiim yapsaydi ck daha iyi olurdu eminim.
Misafirim var daha sonra ugrarim. Opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?