Siz benden uzun ama ya :))) ben 1.60Ah ah benim boyum da 163 hedefim 65. güncel 79.
Watsons ta vardi bugun dikkatimi cekti. Organikti. Pudingi bilmiyorum da kisir diyorlardiBen Bende aldım da kullanmadim daha.puding yapiyorlarmis
Canim seni etiketlemeyi unuttum ama menümu yorumlar misin?Makarnami karbonhidrat Hic almadim deme cunku sehriyede karbinhidrat tatlim ayrica sucuk kendin yapmadiysan oda fermantasyon urunBilmiyob mu abowwww cezaaan geliyoruuu yakala esperenzaa
Naznazcim afiyet olsun fakat sabahki iradeni aksama kadar götüremiyorsun... hem patates hem ekmekkatbonhidrat olmus... öğlen yemiycem demistin dayanamadim dedin uzuldum afiyet olsun
Benim boyum biraz uzun canım.1.72’yim.60 li kilolardaki arkadaslarin boylarini merak ettim
Benim bi arkadaşım yoğurda 1 kaşık karıştırıp ara öğün olarak tüketiyordu.Tok tuttuğunu söylüyordu. cia ile zayıflayanlar var epey. Puding vs de yapılıyor diye biliyorum.Cia tohumu icin ne dusunuyorsunuz ? Bugun alacaktim arastirip alayim dedim. Uzerinde gunluk 125 gr( yanlis hatirlamiyorsam) dan fazla tuketilmez yaziyordu.
minik de olsa patates ekmek olmasa daha iyi olurmuş ama git gide menülerin daha iyi olacak canım.Akşam ki menüm
Sabah 11.30
Beşi bir yerde çay bir bardak
5 zeytin
2 küçük dilim beyaz peynir
2 biber
5 yaprak marul
Ara 16.30
10 erik
Akşam 19.45
Bir kepçe ayran çorbası
Bir kaç patates yemeğinin içindeki küçük patates dilimlerinden ( dayanamadım)
2 biber
2 yudum ekmek
Su 2 litre
SPOR
40 sguat (kaç puan olduğunu bilmiyorum)
100 mekik= 60
60 bacak hareketi =36
30 dk step=90
10 dk zumba =35
1 dk plank =20
Toplam= 241 sguat haricinde
Akşama da çay içerim ya da şekersiz kahve ve sade soda
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sabah 1haslanmis yumurta domates salatalık 3 ceviz 1 parça süzme peynir 4 dilim sucuk
ARA 1 kahve 2 ceviz
Ara 3 hurma
Aksam 1 kase Şehriye çorbası 4 kaşık mantar sote 3 kaşık makarna (bu fazla oldu sanırım ama bugün hiç karbon tuketmedim diye tadına baktım. Fazla bulursanız birdaha bunu da yememeye dikkat ederim.)
Spor lesloe yapıcam şimdi
Su 3 litre
Hep birlikte inşallah canımMaşallah canım, kararlı oldukça gidecek inşallah kilolar
Hehehe allah iyiliğini versinOraya koymuş muydun öncesini sonrasını?
Ay ne güzelmiş tartın, ben üzerindeyken çekiçlemiyorum ayna gibi gösteriyor her şeyi
ay sen çok yaşa e mi
Ana sayfada cuma yarışmacılarının paylaşım alanı ismi ile bir başlık var ya canımAhh bilsem bakmazmiuim
kaçamak kraliçemiz koleraDaha ne kacamakk yapacan yahuuuayy koleracik vallahi alemsin
Menün karatay menüsü gibi olmuşKahvalti: haslanmis yumurta 1 tane. Dereotu, nane, maydanoz, sogan salatasi, peynir, zeytin
Oglen: ayran ve 2 tane cig kofte ve yesillik
Aksam: balik ve kasarli mantar, salata
Su: 3 litre olur.
Spor:
saat 2 den 7 ye kadar dolastim alis veris yaptim.
Az once
20 dk leesli 25 puan
12 dk ic bacak
10 dk karin calistim. Puanlarini bilmiyorum. Bi kahveyi hakettim sanirim. Yaninda soda icicem :)
esperenzaa fattylamb94
Canim genel olarak guzel menun karatay modu olmus... aksam kasar olmasaydi harikaydi kasar yag orani cok yuksek ve yararsiz bir peynir cesidi malesef ama genel olarak harika sporlarin da guzel... kiz be aldın kendine merak ettimKahvalti: haslanmis yumurta 1 tane. Dereotu, nane, maydanoz, sogan salatasi, peynir, zeytin
Oglen: ayran ve 2 tane cig kofte ve yesillik
Aksam: balik ve kasarli mantar, salata
Su: 3 litre olur.
Spor:
saat 2 den 7 ye kadar dolastim alis veris yaptim.
Az once
20 dk leesli 25 puan
12 dk ic bacak
10 dk karin calistim. Puanlarini bilmiyorum. Bi kahveyi hakettim sanirim. Yaninda soda icicem :)
esperenzaa fattylamb94
Iyi olur tatlım bilmiyorum onu :)Ana sayfada cuma yarışmacılarının paylaşım alanı ismi ile bir başlık var ya canımsonuç listeleri orada paylaşılıyor ve alınması gereken kararlar vs oradan duyuruluyor birazdan sana link atayım ve sen o konuyu takibe al ,konuya yorum geldikçe bildirim gelir. Bir de kaptanların hatta yardımcıların da mutk
medgic26 kuzum link aşağıda.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2611#post-55907647
6. Takım cuma zayıflama yarışması yazan yerin üzerinde diyet grupları yazar,ona tıkla gelen ana ekran sayfasında cuma zayıflama yarışmacılarının paylaşım alanı şeklinde bir başlık var ya, hah işte orası paylaşım alanı.
Tamam kuzum alisveris yapana kadar tolere edilebilirligi var... zamanla oturcak zaten sporun guzel tebrik ederim muckkk :)İnan canım öyle dişe dokunur değil yediğim çocukların tabağından 4 Çatak patates almışımdır ekmek desen 1 dilim değil 2 yudum yani baya az yedim ben
esperenzaa medgic26 adım çıkmış dokuza, inmez sekize..
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin domates salatalık
1 parça ekmek
Ara
Armut
Akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurtlu
Su 2 lt ye yakın
Eve geldiğimden beri temizlik yapıyorum bugün. Tam bahar temizliği değil ama dip köşe yarın da yapıcam
Acıktım ya. Birde yeşil mercimek çok severim ben. Koca kişisi de Yok ben temizliğe döneyimdiye diye kacamak yaptirmiycam psikolojik baski kurcam... yap yap temizlik 1 parca ekmek anca oylr gider 2 tabak mercimek mi yedin masallah hatun :) afiyet olsun
Afiyet olsun canımesperenzaa medgic26 adım çıkmış dokuza, inmez sekize..
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin domates salatalık
1 parça ekmek
Ara
Armut
Akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurtlu
Su 2 lt ye yakın
Eve geldiğimden beri temizlik yapıyorum bugün. Tam bahar temizliği değil ama dip köşe yarın da yapıcam
Temizlikle yediği bi parça ekmeğin yarısı ancak gider kızdiye diye kacamak yaptirmiycam psikolojik baski kurcam... yap yap temizlik 1 parca ekmek anca oylr gider 2 tabak mercimek mi yedin masallah hatun :) afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?