Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvalti: haslanmis yumurta 1 tane. Dereotu, nane, maydanoz, sogan salatasi, peynir, zeytin
Oglen: ayran ve 2 tane cig kofte ve yesillik
Aksam: balik ve kasarli mantar, salata
Su: 3 litre olur.
Spor:
saat 2 den 7 ye kadar dolastim alis veris yaptim.
Az once
20 dk leesli 25 puan
12 dk ic bacak
10 dk karin calistim. Puanlarini bilmiyorum. Bi kahveyi hakettim sanirim. Yaninda soda icicem :)
esperenzaa fattylamb94

Naznazcim afiyet olsun fakat sabahki iradeni aksama kadar götüremiyorsun... hem patates hem ekmek katbonhidrat olmus... öğlen yemiycem demistin dayanamadim dedin uzuldum afiyet olsun

İnan canım öyle dişe dokunur değil yediğim çocukların tabağından 4 Çatak patates almışımdır ekmek desen 1 dilim değil 2 yudum yani baya az yedim ben

60 li kilolardaki arkadaslarin boylarini merak ettim
Benim boyum biraz uzun canım.1.72’yim.
Cia tohumu icin ne dusunuyorsunuz ? Bugun alacaktim arastirip alayim dedim. Uzerinde gunluk 125 gr( yanlis hatirlamiyorsam) dan fazla tuketilmez yaziyordu.
Benim bi arkadaşım yoğurda 1 kaşık karıştırıp ara öğün olarak tüketiyordu.Tok tuttuğunu söylüyordu. cia ile zayıflayanlar var epey. Puding vs de yapılıyor diye biliyorum.
minik de olsa patates ekmek olmasa daha iyi olurmuş ama git gide menülerin daha iyi olacak canım.
Sporun da güzel canım.

Afiyet olsun canım
Makarna olmasa daha güzel olurmuş canım.şehriye çorbası da karbonhidrat canım keşke mantarı bira fazla yeseydin ve akşam yemeklerine mutlaka yoğurt da ekle çok iyi gelir .
Su miktarın iyi canım.

Hep birlikte inşallah canım
Ahh bilsem bakmazmiuim
Ana sayfada cuma yarışmacılarının paylaşım alanı ismi ile bir başlık var ya canım sonuç listeleri orada paylaşılıyor ve alınması gereken kararlar vs oradan duyuruluyor birazdan sana link atayım ve sen o konuyu takibe al ,konuya yorum geldikçe bildirim gelir. Bir de kaptanların hatta yardımcıların da mutk
Daha ne kacamakk yapacan yahuuu ayy koleracik vallahi alemsin
kaçamak kraliçemiz kolera

Menün karatay menüsü gibi olmuş
Menün bence güzel afiyet olsun.sporlar da artıyor gelsin o zaman eksiler

Canim genel olarak guzel menun karatay modu olmus... aksam kasar olmasaydi harikaydi kasar yag orani cok yuksek ve yararsiz bir peynir cesidi malesef ama genel olarak harika sporlarin da guzel... kiz be aldın kendine merak ettim

Iyi olur tatlım bilmiyorum onu :)

Sagol kuzum gördüm virgul sonrakindaki 3.hane yzunden demi 2.olduk vay anasini kizdimmm valla .005 ?mi fark yani

esperenzaa medgic26 adım çıkmış dokuza, inmez sekize..
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin domates salatalık
1 parça ekmek

Ara
Armut

Akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurtlu
Su 2 lt ye yakın

Eve geldiğimden beri temizlik yapıyorum bugün. Tam bahar temizliği değil ama dip köşe yarın da yapıcam

İnan canım öyle dişe dokunur değil yediğim çocukların tabağından 4 Çatak patates almışımdır ekmek desen 1 dilim değil 2 yudum yani baya az yedim ben
Tamam kuzum alisveris yapana kadar tolere edilebilirligi var... zamanla oturcak zaten sporun guzel tebrik ederim muckkk :)

diye diye kacamak yaptirmiycam psikolojik baski kurcam... yap yap temizlik 1 parca ekmek anca oylr gider 2 tabak mercimek mi yedin masallah hatun :) afiyet olsun

Afiyet olsun canımMenün iyi canım afiyet olsun
iki tabak yeşil mercimek demişsin ya kız minnacık bişeysin iki tabak nereye sığdı
Seni,menülerini görmedim mi acaba kolera neler gömüyor diye düşünüyorum
Temizlik mi çok çok kolay gelsin canım.

diye diye kacamak yaptirmiycam psikolojik baski kurcam... yap yap temizlik 1 parca ekmek anca oylr gider 2 tabak mercimek mi yedin masallah hatun :) afiyet olsun
Temizlikle yediği bi parça ekmeğin yarısı ancak gider kızamma bonkör davranmışsın çitosum
Halı yıkayıp cam da silse bi parça ekmeği tamamen yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…