- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Evet canım, o kadarcık farkla ikinci olduk yaSagol kuzum gördüm virgul sonrakindaki 3.hane yzunden demi 2.olduk vay anasini kizdimmm valla .005 ?mi fark yani
Kolay gelsin canım :)Acıktım ya. Birde yeşil mercimek çok severim ben. Koca kişisi de Yok ben temizliğe döneyim
Neyse yapacak tek bir sey var oteki hafta o degeri yutturmak kuzumEvet canım, o kadarcık farkla ikinci olduk ya
Temizlikten sogumasin diye demedim gercegiTemizlikle yediği bi parça ekmeğin yarısı ancak gider kızamma bonkör davranmışsın çitosum
Halı yıkayıp cam da silse bi parça ekmeği tamamen yakar
Sabaha yumurta eklemelisin canım bi de iki yudum ekmek haAkşam ki menüm
Sabah 11.30
Beşi bir yerde çay bir bardak
5 zeytin
2 küçük dilim beyaz peynir
2 biber
5 yaprak marul
Ara 16.30
10 erik
Akşam 19.45
Bir kepçe ayran çorbası
Bir kaç patates yemeğinin içindeki küçük patates dilimlerinden ( dayanamadım)
2 biber
2 yudum ekmek
Su 2 litre
SPOR
40 sguat (kaç puan olduğunu bilmiyorum)
100 mekik= 60
60 bacak hareketi =36
30 dk step=90
10 dk zumba =35
1 dk plank =20
Toplam= 241 sguat haricinde
Akşama da çay içerim ya da şekersiz kahve ve sade soda
Sorma neler almadim ki :) stres atacak kadar aldim yaniCanim genel olarak guzel menun karatay modu olmus... aksam kasar olmasaydi harikaydi kasar yag orani cok yuksek ve yararsiz bir peynir cesidi malesef ama genel olarak harika sporlarin da guzel... kiz be aldın kendine merak ettim
Aynen ben karatay i severim bana mantikli geliyor. Keske hep oyle olsa:) tesekkurler canimMenün karatay menüsü gibi olmuş
Menün bence güzel afiyet olsun.sporlar da artıyor gelsin o zaman eksiler
Ben önce ön yargılıydım ama sonradan aklıma yatınca karatay yapmaya başladım. Bu şekilde devam edip ilerleyen zamanda iki öğüne çekebilirsen güzel eksilmeler oluyır.Aynen ben karatay i severim bana mantikli geliyor. Keske hep oyle olsa:) tesekkurler canim
Canım senin hedef kilon kaçtı? Not almamışım daAynen ben karatay i severim bana mantikli geliyor. Keske hep oyle olsa:) tesekkurler canim
60 canimCanım senin hedef kilon kaçtı? Not almamışım da
Teşekkürler60 canim
Ayyy hadi bakalom Güle güle kullanSorma neler almadim ki :) stres atacak kadar aldim yani
Coooook guzelll canim emzirdigin icin 1 dilimi görmüyorum :) birde dereotu cok guzel sut yaparmis biliyon muBugunku menum
Ogle. 2 yumurtali 2 tabak menemen , 1 dilim peynir, 10 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay
Ara. 1 bardak ayran, 1 avuc beyaz leblebi cig badem karisimi
Aksam. 1 tabak kuru fasulye, 1 bardak ayran, salata
Duble turk kavesi
Su. 3 lt olmustur
Spor bugunluk birsey yapamadim
Meraklandim neymis o sembol kuzum@Kazen müsait olduğunuzda aşağıda nicklerini yazdığım arkadaşlarımıza 6.takımım sembolünden verebilir misiniz?
medgic26 @cgdmk @kolera88 @ballikayfe becezey @fitcivciv gitsinkilolar01 @yolcukardelen
Ay nasıl yapiyorsunuz yeşil mercimegi ben de deneyeyimAcıktım ya. Birde yeşil mercimek çok severim ben. Koca kişisi de Yok ben temizliğe döneyim
biliyorum kuzumda ben dere otunu hicsevmem kokusu cok rahatsiz ediyor beni cig domates de yiyemiyorum :))) oyle garipCoooook guzelll canim emzirdigin icin 1 dilimi görmüyorum :) birde dereotu cok guzel sut yaparmis biliyon mu
:) bende inek gibi marul yerdim hahahaha ama essek sipam emmedi o ayribiliyorum kuzumda ben dere otunu hicsevmem kokusu cok rahatsiz ediyor beni cig domates de yiyemiyorum :))) oyle garip
Huylarim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?