Benim tarif cok kolay hasliyorsun salatanin icine atiyorsun oldu bittiAy nasıl yapiyorsunuz yeşil mercimegi ben de deneyeyim
Klasik Türk yemeği şeklinde. Mercimeği haşla önce. Yağ soğan salça mercimeği de atıyorum. Baharat kuru nane, biber ve kimyon vazgeçilmezi. Ben böyle yapıyorum ve acayip de seviyorumAy nasıl yapiyorsunuz yeşil mercimegi ben de deneyeyim
Ben de süt olsun diye marul da dereotu her şeyi yedim de moral olmadığı içim süt de olmadı. Sonra düzeldim 2 yıl emzirdim.:) bende inek gibi marul yerdim hahahaha ama essek sipam emmedi o ayriyedigimle kaldim
Sağol canım yarın yapayım ben de.Klasik Türk yemeği şeklinde. Mercimeği haşla önce. Yağ soğan salça mercimeği de atıyorum. Baharat kuru nane, biber ve kimyon vazgeçilmezi. Ben böyle yapıyorum ve acayip de seviyorum
Benimki hic emmedi canim aksam 6.48de dogdu 7.30 da yanima geldi 2 eliyle ittirdiBen de süt olsun diye marul da dereotu her şeyi yedim de moral olmadığı içim süt de olmadı. Sonra düzeldim 2 yıl emzirdim.
Bana kalsa öyle de yerim çok seviyorum tadını da bizim ahali yemez.Benim tarif cok kolay hasliyorsun salatanin icine atiyorsun oldu bitti
Ben kendime ayri kocise ayri yapıyorum kuzum ona mesela kuru pilav cacık bana kuru haslamasini salataya atıyorum soda vb... gibi ilk baslarda zor geliyordu ama simdi hoşuma gidiyor ayrı kendime hazirlamak.. kendimi onemsiyor ve deger veriyorum :)Bana kalsa öyle de yerim çok seviyorum tadını da bizim ahali yemez.
Muckkk esrammm sonucumuz cok iyiKızlar hepinizi tebrik ediyorum takıma bakamıyorum misafirim var
Valla yapardım da malesef benim kız sebze yemiyor alistiramadim bir türlü köfte patates makarna türü yer. Ona ayri hazırlıyorum. Oğlum yeni 1 yaşına girdi ek gıdaya geceli ona ayrı hazırlıyorum .Eşim herseyi yemez ona ayrı hazırlıyorum kendime vakit kalmıyor pek ne bulursam onu yiyorum. Yemek konusunda derdimi deşme huniyi takacam yakindaBen kendime ayri kocise ayri yapıyorum kuzum ona mesela kuru pilav cacık bana kuru haslamasini salataya atıyorum soda vb... gibi ilk baslarda zor geliyordu ama simdi hoşuma gidiyor ayrı kendime hazirlamak.. kendimi onemsiyor ve deger veriyorum :)
Gördüm canım hepiniz harikaydınız bekliyordum böyle bi sonuçMuckkk esrammm sonucumuz cok iyi
1.58 tatlımPakize boyun kac canim ?
Birbirimizden fazla farkimiz yokmus :) boy ve kilo olarak1.58 tatlım
Hadi yaaa birbirimizi sürekli motive ediyoruz o zamanBirbirimizden fazla farkimiz yokmus :) boy ve kilo olarak
Aynen canim. Karin bolgem yani can simidimden cok sikayetciyim bir de sıkılaşmam lazimHadi yaaa birbirimizi sürekli motive ediyoruz o zaman
SporlardaBu arada bugünün sporu 30 dakika Leslie 90 puan
15 dakika eliptik 60 puan
TOPLAM 90 PUAN
Şimdi DE pilates yapıcam çok gaza geldim.sporlarda kimi etiketliyoruzesperenzaa
Benimde arka tarafım çok iyi bacaklarım filan iyi ama göbek ve bel yanlarımdan çok şikayetçiyim bakalım gidecek hepsi inşallahAynen canim. Karin bolgem yani can simidimden cok sikayetciyim bir de sıkılaşmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?