Bende sizleri cok ozledim. Ama bu aralar cok yogunumHoşgeldin canımmözlendin hem de çok.
Teşekkür ederiz bi denem
Öpüyorum
iyom kusum sen nasilsin. Brnde ozledim inanki ramazanda doncem insallah canimElifim tatlim nasilsin ozledim don gelll yaaaa
HahahahaBende sizleri cok ozledim. Ama bu aralar cok yogunumhunharca yiyorum dusunmeden
iyom kusum sen nasilsin. Brnde ozledim inanki ramazanda doncem insallah canim
Gordum canim tebrik ederim hedefe birsey kalmadi insallah yakin zamanda mezuniyet yazini yazarsin :) gelcem cnm sizsiz yapamiyorumHahahahaTam ben de kaçamak yapacaktım ki kilo verdim koz Oysa neler neler yiyecektim
Bol bol kafa dinle moral depola sonra geri gel kuzum
Ahsenimiz regl nedeniyle 200 gram artudaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben musait bi zamanda esrayla bi konusayim. Koptu gidiyor ben gibi.Ahsenimiz regl nedeniyle 200 gram artudaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Esra kilo bildirimi yapmadı yine
Her zaman ki ElifBen musait bi zamanda esrayla bi konusayim. Koptu gidiyor ben gibi.
Birde madem bosum kaptanim iznin olursa bir arastirma yapmak istiyorumm. Takimda kimler geldigindeb beri kac kilo vermis temali
Her zaman ki Elifazıcık ortadan kayboldu mu şahane fikirlerle geliyor.
Sana zahmet yap canım,takımın en zayıf halkasını görelim,sonra onu gömelim
Aslında hepimizle ilgili en iyi yorumları sen yapabilirsin, en son gelenler haricinde hepimizi en iyi sen biliyorsun.yarin yada obur gun elinizdr olur kaptanim valla sivri dilli davranicam isteyen kizsin isteyen hak versin. Takima yarari olmayan kendine ceki duzen versin
Yaa ben cagirdim sayemde zayifladin yoksa sisko olarak kalcaktin bence bana bi araba ev arsa fln alman lazimAslında hepimizle ilgili en iyi yorumları sen yapabilirsin, en son gelenler haricinde hepimizi en iyi sen biliyorsun.
Ben yarışmaya katılmak isteyenlere yazdığımdan sen davet etmiştin, ayy nasıl da kaça kaça buraya gelmiştim bi bilsensonra hoşgeldin demiştin ah ah
Vur kız yerden yere vur,acı gerçekleri tokat gibi şırakk diye yüzümüze çarp
Beni beni esperenzayı çağırıyorlar dedim ve ışık hızı ile buraya koşmuştum.İbonun yıldız tilbeyi pezemeklerib elinden alması gibi çektin kurtardıb beni düştüğün yeme batağındanYaa ben cagirdim sayemde zayifladin yoksa sisko olarak kalcaktin bence bana bi araba ev arsa fln alman lazim
Dur dur hazirlamaya basladim bileahsen ve esrada dahil bu uygulamaya. En cok onlarin surattiba carpcam tokatlarimi
Bak bak nilienin son mesajına bak..pisboğazların kralıydı yaw,krallara layık bi son mesaj atıp kaybolmuş.
Donup dolasir buraya gelir yine oEki Görüntüle 2143561
Bak bak nilienin son mesajına bak..pisboğazların kralıydı yaw,krallara layık bi son mesaj atıp kaybolmuş.
@nilie her nerede ne hüpletiyorsan afiyet olsun
Donup dolasir buraya gelir yine obu sene cok yogunum diyodu
Nilie gittibu emoji öksüz kaldı
Çok andık yakındır buraya damlaması
Oleyy geri geliyor sunGordum canim tebrik ederim hedefe birsey kalmadi insallah yakin zamanda mezuniyet yazini yazarsin :) gelcem cnm sizsiz yapamiyorum
Ay sabah sabah çok güldüm. Kaçamak yapmaya niyetlendigimde aklıma o bataklık cümlesi gelecekBeni beni esperenzayı çağırıyorlar dedim ve ışık hızı ile buraya koşmuştum.İbonun yıldız tilbeyi pezemeklerib elinden alması gibi çektin kurtardıb beni düştüğün yeme batağından
İlk günlere gittim de Kız bizim bi obur nilie vardı ne pisboğazdı yaw
bi o bi de @kolera88 çok pisboğaz çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?