Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende sizleri cok ozledim. Ama bu aralar cok yogunum hunharca yiyorum dusunmeden
iyom kusum sen nasilsin. Brnde ozledim inanki ramazanda doncem insallah canim
HahahahaTam ben de kaçamak yapacaktım ki kilo verdim kozOysa neler neler yiyecektim
Bol bol kafa dinle moral depola sonra geri gel kuzum

Ahsenimiz regl nedeniyle 200 gram artudaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Esra kilo bildirimi yapmadı yine
Ben musait bi zamanda esrayla bi konusayim. Koptu gidiyor ben gibi.

Birde madem bosum kaptanim iznin olursa bir arastirma yapmak istiyorumm. Takimda kimler geldigindeb beri kac kilo vermis temali

Ben musait bi zamanda esrayla bi konusayim. Koptu gidiyor ben gibi.

Birde madem bosum kaptanim iznin olursa bir arastirma yapmak istiyorumm. Takimda kimler geldigindeb beri kac kilo vermis temali
Her zaman ki Elif azıcık ortadan kayboldu mu şahane fikirlerle geliyor.
Sana zahmet yap canım,takımın en zayıf halkasını görelim,sonra onu gömelim

Her zaman ki Elif azıcık ortadan kayboldu mu şahane fikirlerle geliyor.
Sana zahmet yap canım,takımın en zayıf halkasını görelim,sonra onu gömelim
yarin yada obur gun elinizdr olur kaptanim valla sivri dilli davranicam isteyen kizsin isteyen hak versin. Takima yarari olmayan kendine ceki duzen versin

yarin yada obur gun elinizdr olur kaptanim valla sivri dilli davranicam isteyen kizsin isteyen hak versin. Takima yarari olmayan kendine ceki duzen versin
Aslında hepimizle ilgili en iyi yorumları sen yapabilirsin, en son gelenler haricinde hepimizi en iyi sen biliyorsun.
Ben yarışmaya katılmak isteyenlere yazdığımdan sen davet etmiştin, ayy nasıl da kaça kaça buraya gelmiştim bi bilsen sonra hoşgeldin demiştin ah ah

Vur kız yerden yere vur,acı gerçekleri tokat gibi şırakk diye yüzümüze çarp

Yaa ben cagirdim sayemde zayifladin yoksa sisko olarak kalcaktin bence bana bi araba ev arsa fln alman lazim

Dur dur hazirlamaya basladim bile ahsen ve esrada dahil bu uygulamaya. En cok onlarin surattiba carpcam tokatlarimi

Yaa ben cagirdim sayemde zayifladin yoksa sisko olarak kalcaktin bence bana bi araba ev arsa fln alman lazim

Dur dur hazirlamaya basladim bile ahsen ve esrada dahil bu uygulamaya. En cok onlarin surattiba carpcam tokatlarimi
Beni beni esperenzayı çağırıyorlar dedim ve ışık hızı ile buraya koşmuştum.İbonun yıldız tilbeyi pezemeklerib elinden alması gibi çektin kurtardıb beni düştüğün yeme batağından

İlk günlere gittim de Kız bizim bi obur nilie vardı ne pisboğazdı yaw
bi o bi de @kolera88 çok pisboğaz çıktı.

Yaa evet ne guzel zamanlardi @nilie cim nerelerdesin insallah hedefine ulasmissindir.

Zaten ben kaptanligi @kolera88 yuzunden biraktim sinir etti beni hep kacamak hep gezme tozma ( eski kaptan bursa saka yapiyor)

Yaa evet ne guzel zamanlardi @nilie cim nerelerdesin insallah hedefine ulasmissindir.

Zaten ben kaptanligi @kolera88 yuzunden biraktim sinir etti beni hep kacamak hep gezme tozma ( eski kaptan bursa saka yapiyor)
Bak bak nilienin son mesajına bak..pisboğazların kralıydı yaw,krallara layık bi son mesaj atıp kaybolmuş.
@nilie her nerede ne hüpletiyorsan afiyet olsun

S smygnc 5 ocak 2018 de 99.4 kg olarak takima katilmis. Suan 95 kilo. Aslinda 1 - 1.5 ayda vermesi gereken kiloyu 4 ayda vermis. Sumeyyecim yaza fit gelin olmak istiyosan bira daha gayret etmelisin. Hem diyetisyen hem spor oldugu halde cok cok az bir yol katetmissin
esperenzaa 29 mayis 82.5 kiloyla takima gelmis. 4 agustosta 73.7 izine cikip, 2 mart da 71.4 kiloyla donus yapmis. Suan 66.1 kilo. Uzun sure izinde kalmasina ragmen kilo verip gelmeyi basaran sayili kisilerden. Fazla konusmaya gerek yok goruyorsunuz. Mikkemmel
fattylamb94 70.9 kg 4 ekim de takima gelmis. 2 aralik 2017 de 69.1 kg ile izine cikmis. Hala izinde ama en son 74 kg civarlarindaydi. Esra uzgunum burasi kilo alma yarismasi degil. Takima geldigin kilodan daha fazlasin suanda. 80 e birsey kalmamis ha gayret!
@AhSen_yarim 6 ekim 83 kilo ile takima gelmis. 76.7 kg ile 19 ocak 2017 de izine ayrilmis. Suan 82 -83 kilo civarinda gezinip duruyor. takima katildigin kilodasin canim. Hic yol gidememissin Ahsen noldu sana nazarmi degdirdi o gorumcen. Yoksa sen bu halinden memnunsunda bizi mi kandiriyorsun. Hani bu yaza fit olacaktin. Hani verdigin sozler ???

Yeni katilan arkadaslara eger bir aksilik cikmazsa bayramdan sonra bir analiz yaparim. ballikayfe cnm sen nick degistirdigin icin bulamadim seni. Yarin sakim kafayla bakcam insallah

Soylediklerim agir olmus olabilir. Ama durum ortada hanimlar. Kendimide analize koysam bende berbat durumdayim. Eger gercekten kilo vermek istiyorsaniz silkelenip kendinize gelin! Aslinda gercekten kilo vermek isteyen belli oluyor...

Ay sabah sabah çok güldüm. Kaçamak yapmaya niyetlendigimde aklıma o bataklık cümlesi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…