Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sABAH
1 DİLİM EKMEK
2 3 DİLİM PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA
KAYISI

ÖĞLEN
4 5 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ BULGUR
AYRAN

ARA
7 8 ÇİĞ FISTIK

AKŞAM
1 ADET LAHMACUN
SALATA
AYRAN

ARA
SÜT
1 ADET HURMA

SPOR 120 İP ATLAMA
SU 2 LT GEÇMİŞTİR @esperenzaa fattylamb94 @medgic26
lahmacunu istediğimi cumadan yaptım

Elifcim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Tokat gibi yüzüme çarptı gerçekler. Alt tarafı bi 5 kilo versem kendime güvenim gelecek. Ama yok veremiyorum bahanelerim bitmiyo. Diyet moduna giremiyorum

Gunaydin findiklar sabahin 8 inden beri temizlik yapiyorum. Evde ne var ne yok yıkanıyor. Her yer camasır. Daha kahvalti yapmadim yarim litre su ictim sadece. Simdi kahvalti edicem. Herkese güzel bir gün diliyorum

Yaa evet ne guzel zamanlardi @nilie cim nerelerdesin insallah hedefine ulasmissindir.

Zaten ben kaptanligi @kolera88 yuzunden biraktim sinir etti beni hep kacamak hep gezme tozma ( eski kaptan bursa saka yapiyor)
Espri yaptığını anladım da canım. Analizine bakılırsa benim yüzümden değil bence..
ben buraya yediğim şeyleri yazıyorum sadece. Gizlemiyorum Yani. Ben zaten hareketliyim çalışıyorum hergün en az 10 kat merdiven iner çıkarım. Aşırı yemem, yavaş yavaş vermek istiyorum sadece. Sevdiğim şeylerden feragat edecek kadar değil kilom. Ramazan’da da dikkat edersem hedefime ulaşıp noktayı koymak istiyorum.
Bildirim yaptığım 3. Hafta bu hafta 2 eksi 1 sabit geldim.. gruba da uyarım yani.

Elifcim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Tokat gibi yüzüme çarptı gerçekler. Alt tarafı bi 5 kilo versem kendime güvenim gelecek. Ama yok veremiyorum bahanelerim bitmiyo. Diyet moduna giremiyorum
Tatlim biraZ uzaklassan mi ? Ben suan cok iyim eger bugun diyete baslasam 0 kacamakla 4 5 ay giderim
canim zaten yedigini gizleyenle gizlemeyen belli oluyor. az bir kilon var onuda verirsin. Fazla sıkmana gerek yok

Yaaaa yeni kalktik cocuklarla saate bi baktim sok oldum. Hemen evi toplayip evden cikmam lazim arkadasim bekliyo sonra gorusuruz hanimlar. Merak etmeyin hepinizin yerine yerim biseler

Allahim sen beni boyle yazilarla sinama yarabiiii hatunun serrinden koru yarabbiiii

Eline sağlık canım.yazdıkların o kadar doğru şeyler ki.ben kilo verdiğim için demiyorum ben bu listede olup da kilo vermeyenlerden olsaydım bu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarpardı.
Burada hepimiz birbirimize emek veriyoruz (ve kısa bir süre önceye kadar da sen hepimize çok emek verdin ) ve insan emek ve değer verdiklerinin çabasını görmeyi ve zayıfladığını görmeyi istiyor.yukarıdaki listede olup da kilo vermeyip kilo alınıyorsa bi yerde hata yapıldığını düşünmek gerek.

Bu kadar destege kilo verilemeseydi beb veremezdim aglaya zirlaya yazdim ilk gun hala unutmuyorum o cagresizligimi... yorum yapilinca kizan darilan oluyordur ama ben herkese faydam olsun diye paraliyorum kendimi

İnsanın kendine gelmesi için bazen gerekiyor böyle yazılar. Yoksa kendi kandırabiliyorsun. Benim bi arkadaşım vardı çikolata mı yiyorum ay nasıl yiyorsun onu, yemem hep kalori derdi, bi kendime çekidüzen verirdim. Onunlayken 52 olsam kilo aldım derdim, şimdi o başka şehirde yokluğunu arıyorum, gaza getiriyordu beni resmen

Mutlu hafta sonları
Nasılsınız hatunlar.
Takımımız ikinci oldu ve becezey Canım sen de bireyselde ikinci oldun canım tebrik ederim.
Birincilik kıl payı farkla gitti

İyiyiz canım sen nasılsın, acaba ramazanda 4 değil de 5 kilo verebilir miyim canım var mı bir formülü haftada 1 garanti veriyorum gerçi

Canım senin boyun kaçtı senin kilon bence ideal ama sen kendini nasıl mutlu edeceksen öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…