Muck muckkkGördüm canım hepiniz harikaydınız bekliyordum böyle bi sonuç
Tamam safak sayiyorum 11 gun kaldi :)Bende sizleri cok ozledim. Ama bu aralar cok yogunumhunharca yiyorum dusunmeden
iyom kusum sen nasilsin. Brnde ozledim inanki ramazanda doncem insallah canim
Elifcim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Tokat gibi yüzüme çarptı gerçekler. Alt tarafı bi 5 kilo versem kendime güvenim gelecek. Ama yok veremiyorum bahanelerim bitmiyo. Diyet moduna giremiyorum@smygnc 5 ocak 2018 de 99.4 kg olarak takima katilmis. Suan 95 kilo.Aslinda 1 - 1.5 ayda vermesi gereken kiloyu 4 ayda vermis. Sumeyyecim yaza fit gelin olmak istiyosan bira daha gayret etmelisin. Hem diyetisyen hem spor oldugu halde cok cok az bir yol katetmissin
esperenzaa 29 mayis 82.5 kiloyla takima gelmis. 4 agustosta 73.7 izine cikip, 2 mart da 71.4 kiloyla donus yapmis. Suan 66.1 kilo. Uzun sure izinde kalmasina ragmen kilo verip gelmeyi basaran sayili kisilerden. Fazla konusmaya gerek yok goruyorsunuz. Mikkemmel
fattylamb94 70.9 kg 4 ekim de takima gelmis. 2 aralik 2017 de 69.1 kg ile izine cikmis. Hala izinde ama en son 74 kg civarlarindaydi. Esra uzgunum burasi kilo alma yarismasi degil. Takima geldigin kilodan daha fazlasin suanda. 80 e birsey kalmamis ha gayret!
@AhSen_yarim 6 ekim 83 kilo ile takima gelmis. 76.7 kg ile 19 ocak 2017 de izine ayrilmis. Suan 82 -83 kilo civarinda gezinip duruyor.takima katildigin kilodasin canim. Hic yol gidememissin Ahsen noldu sana nazarmi degdirdi o gorumcen. Yoksa sen bu halinden memnunsunda bizi mi kandiriyorsun . Hani bu yaza fit olacaktin. Hani verdigin sozler ???
Yeni katilan arkadaslara eger bir aksilik cikmazsa bayramdan sonra bir analiz yaparim. @ballikayfe cnm sen nick degistirdigin icin bulamadim seni. Yarin sakim kafayla bakcam insallah
Espri yaptığını anladım da canım. Analizine bakılırsa benim yüzümden değil bence..
Tatlim biraZ uzaklassan mi ? Ben suan cok iyim eger bugun diyete baslasam 0 kacamakla 4 5 ay giderimElifcim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Tokat gibi yüzüme çarptı gerçekler. Alt tarafı bi 5 kilo versem kendime güvenim gelecek. Ama yok veremiyorum bahanelerim bitmiyo. Diyet moduna giremiyorum
canim zaten yedigini gizleyenle gizlemeyen belli oluyor.Espri yaptığını anladım da canım. Analizine bakılırsa benim yüzümden değil bence..
ben buraya yediğim şeyleri yazıyorum sadece. Gizlemiyorum Yani. Ben zaten hareketliyim çalışıyorum hergün en az 10 kat merdiven iner çıkarım. Aşırı yemem, yavaş yavaş vermek istiyorum sadece. Sevdiğim şeylerden feragat edecek kadar değil kilom. Ramazan’da da dikkat edersem hedefime ulaşıp noktayı koymak istiyorum.
Bildirim yaptığım 3. Hafta bu hafta 2 eksi 1 sabit geldim.. gruba da uyarım yani.
Allahim sen beni boyle yazilarla sinama yarabiiii hatunun serrinden koru yarabbiiii@smygnc 5 ocak 2018 de 99.4 kg olarak takima katilmis. Suan 95 kilo.Aslinda 1 - 1.5 ayda vermesi gereken kiloyu 4 ayda vermis. Sumeyyecim yaza fit gelin olmak istiyosan bira daha gayret etmelisin. Hem diyetisyen hem spor oldugu halde cok cok az bir yol katetmissin
esperenzaa 29 mayis 82.5 kiloyla takima gelmis. 4 agustosta 73.7 izine cikip, 2 mart da 71.4 kiloyla donus yapmis. Suan 66.1 kilo. Uzun sure izinde kalmasina ragmen kilo verip gelmeyi basaran sayili kisilerden. Fazla konusmaya gerek yok goruyorsunuz. Mikkemmel
fattylamb94 70.9 kg 4 ekim de takima gelmis. 2 aralik 2017 de 69.1 kg ile izine cikmis. Hala izinde ama en son 74 kg civarlarindaydi. Esra uzgunum burasi kilo alma yarismasi degil. Takima geldigin kilodan daha fazlasin suanda. 80 e birsey kalmamis ha gayret!
@AhSen_yarim 6 ekim 83 kilo ile takima gelmis. 76.7 kg ile 19 ocak 2017 de izine ayrilmis. Suan 82 -83 kilo civarinda gezinip duruyor.takima katildigin kilodasin canim. Hic yol gidememissin Ahsen noldu sana nazarmi degdirdi o gorumcen. Yoksa sen bu halinden memnunsunda bizi mi kandiriyorsun . Hani bu yaza fit olacaktin. Hani verdigin sozler ???
Yeni katilan arkadaslara eger bir aksilik cikmazsa bayramdan sonra bir analiz yaparim. @ballikayfe cnm sen nick degistirdigin icin bulamadim seni. Yarin sakim kafayla bakcam insallah
Biliyorum ki elif ya benimde öyle bişey yapasım varTatlim biraZ uzaklassan mi ? Ben suan cok iyim eger bugun diyete baslasam 0 kacamakla 4 5 ay giderim
canim zaten yedigini gizleyenle gizlemeyen belli oluyor.az bir kilon var onuda verirsin. Fazla sıkmana gerek yok
Eline sağlık canım.yazdıkların o kadar doğru şeyler ki.ben kilo verdiğim için demiyorum ben bu listede olup da kilo vermeyenlerden olsaydım bu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarpardı.@smygnc 5 ocak 2018 de 99.4 kg olarak takima katilmis. Suan 95 kilo.Aslinda 1 - 1.5 ayda vermesi gereken kiloyu 4 ayda vermis. Sumeyyecim yaza fit gelin olmak istiyosan bira daha gayret etmelisin. Hem diyetisyen hem spor oldugu halde cok cok az bir yol katetmissin
Bu kadar destege kilo verilemeseydi beb veremezdim aglaya zirlaya yazdim ilk gun hala unutmuyorum o cagresizligimi... yorum yapilinca kizan darilan oluyordur ama ben herkese faydam olsun diye paraliyorum kendimiEline sağlık canım.yazdıkların o kadar doğru şeyler ki.ben kilo verdiğim için demiyorum ben bu listede olup da kilo vermeyenlerden olsaydım bu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarpardı.
Burada hepimiz birbirimize emek veriyoruz (ve kısa bir süre önceye kadar da sen hepimize çok emek verdin ) ve insan emek ve değer verdiklerinin çabasını görmeyi ve zayıfladığını görmeyi istiyor.yukarıdaki listede olup da kilo vermeyip kilo alınıyorsa bi yerde hata yapıldığını düşünmek gerek.
İnsanın kendine gelmesi için bazen gerekiyor böyle yazılar. Yoksa kendi kandırabiliyorsun. Benim bi arkadaşım vardı çikolata mı yiyorum ay nasıl yiyorsun onu, yemem hep kalori derdi, bi kendime çekidüzen verirdim. Onunlayken 52 olsam kilo aldım derdim, şimdi o başka şehirde yokluğunu arıyorum, gaza getiriyordu beni resmenEline sağlık canım.yazdıkların o kadar doğru şeyler ki.ben kilo verdiğim için demiyorum ben bu listede olup da kilo vermeyenlerden olsaydım bu yazdıkların yüzüme tokat gibi çarpardı.
Burada hepimiz birbirimize emek veriyoruz (ve kısa bir süre önceye kadar da sen hepimize çok emek verdin ) ve insan emek ve değer verdiklerinin çabasını görmeyi ve zayıfladığını görmeyi istiyor.yukarıdaki listede olup da kilo vermeyip kilo alınıyorsa bi yerde hata yapıldığını düşünmek gerek.
Mutlu hafta sonları
Nasılsınız hatunlar.
Takımımız ikinci oldu vebecezey Canım sen de bireyselde ikinci oldun canım tebrik ederim.
Birincilik kıl payı farkla gitti
Haftaya 1. Oluruz insallah. Esperenzacım benim listeye girmemin tek yolu izne ayrıldığım kiloya dönmek mi ?Mutlu hafta sonları
Nasılsınız hatunlar.
Takımımız ikinci oldu vebecezey Canım sen de bireyselde ikinci oldun canım tebrik ederim.
Birincilik kıl payı farkla gitti
İnsanın kendine gelmesi için bazen gerekiyor böyle yazılar. Yoksa kendi kandırabiliyorsun. Benim bi arkadaşım vardı çikolata mı yiyorum ay nasıl yiyorsun onu, yemem hep kalori derdi, bi kendime çekidüzen verirdim. Onunlayken 52 olsam kilo aldım derdim, şimdi o başka şehirde yokluğunu arıyorum, gaza getiriyordu beni resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?