• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşam eve gittiğimde bir bardak greyfurt suyu içtim 3 saat sonra 2 kase dirgit yedim(içinde haşlanmış fasulye,nohut,ve buğday var) dirgidime ceviz ,baharat,limon koydum yanında söğüş yeşillik yedim,bir bardak ayranımı içtim(ayran normal yağlı ayran)
bu sabah: light peynir,bir dilim kızarmış tam buğdağ ekmeği,6 yeşil zeytin,maydanoz,marul,roka söğüş

sormak istediklerim:
1) aşurelik buğday montide yasaklı grubamı giriyor?
2) öğünlerde içtiğim ayran yağlı ayran olabilir mi?
3) Avakado yiyebilirmiyim zeytinyağlı ve bol limonlu
4) meyvalardan nar serbest mi?

afiyet olsun petunyacığım .

1- ekmekli kahvaltı yapmadığın bir günde aşurelik buğday ile yapılmış birşey yiyebilirsin . ekmek hakkını kullanmış olursun .
2- ben ayranlarda yağlı olandan içiyorum zaten üzerindeki bilgilerden okuduğum kadarıyla %3 ü geçmiyor yağ oranları .
3-avakado yiyebilirsin
4- nar yiyebilirsin yasaklı meyveler ( kavun , karpuz ,muz ,üzüm )

Günaydın Canım hava mükemmel yürüyüş yapıcam bugün iş çıkışı harika bir gün olsun hepimiz için:66:
istanbulda hava çok soğuk ve yağışlı sen nerde oturuyorsun canım .
günaydın canım evet bende çalışanlardanım ama 12 ye kadar sonra free işlerimi halledip eve uğrayıp eşofmanlırımı geçirip yemyeşil bir parkta bir saat yürümeyi planlıyorum hava da mükemmel ve bu diyet harika :66:

ohhhh ne güzel yürü bakalım . bende havalar biraz daha ısınsın spor salonuna gitmediğim günler yürüyeceğim .

İyi akşamlar kızlar...Bugün günüm çok koşuşturmacalı geçince listemi yazmakta geciktim biraz.

sabah geç kalktığım için öğle yemeğini akşama kaydırdım.

11.00 : 1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,5 zeytin ,yeşillik,yeşilçay
16.00 : 2,3 tane bisküvi (hastahanedeydim,kan şekerim düşünce atıştırmalık olarak yedim)
18.30 : 3,4 tane mini kuru patlıcan dolması,1 dilim ekmek

spor : 1 saat yürüyüş (5 km)
su : 2 lt

Biliyorum çok sağlıksız ve kötü beslendim bugün.
Haftasonuda kayınvalidemlere gidiyoruz şehir dışına.Diyette olduuğumu çaktırmak istemiyorum ama dikkat edeceğim.

dışarda olduğun için biraz düzensiz olmuş menün . ana öğünlerininin yanında yoğurt veya herhangi bir süt ürünü tüketmeni öneririm canım ....

iyi akşamlar
bugünkü menüm..
sabah 2 dilim ekmek 1 çay kaşığı bal çay 1 dlim peynir
ara 4 hoşbeş gofret:)
öğle yiyemedim toplantı yapıldı.
ara yapamadım toplantı 4 saat sürdü..
akşam 1 kase mercimek çorbası,5 kaşık bezelye yemeği, 4 kaşık pilav ekmek yok tabiki..

hadi beni gaza getirin lütfeeeeeeeeeeeeeen:) motiveye desteğinize ihtiyacım var..

menün genel itibari ile iyi sayılır ama akşama biraz yüklenmişsin gibi ... 2 yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmeğe eşdeğer aynı şekilde 1 kase çorbada 1 dilim ekmeğe eşdeğer buda demek oluyorki akşam 3 dilim ekmek yemiş kadar olmuşsun . ama öğlen yemeği yememişsin ondan dolayı olsa gerek akşam acıktığın için yemeğe yüklenmişsin . ama eminim istediğin kiloya burda bizimle birlikte ulaşacaksın .

afiyet olsun petunyacığım .

1- ekmekli kahvaltı yapmadığın bir günde aşurelik buğday ile yapılmış birşey yiyebilirsin . ekmek hakkını kullanmış olursun .
2- ben ayranlarda yağlı olandan içiyorum zaten üzerindeki bilgilerden okuduğum kadarıyla %3 ü geçmiyor yağ oranları .
3-avakado yiyebilirsin
4- nar yiyebilirsin yasaklı meyveler ( kavun , karpuz ,muz ,üzüm )

teşekkür ederim canım

günaydın emineciğim ben iyiyim canım sen nasılsın . evet cumartesileri çalışmayı hiç sevmiyorum yarım gün boşu boşuna geliyoruz .
evet ya bizde boşu boşuna geliyoruz ama saçma kurallar işte mecbur uyuyoruz

istanbulda hava çok soğuk ve yağışlı sen nerde oturuyorsun canım .

ohhhh ne güzel yürü bakalım . bende havalar biraz daha ısınsın spor salonuna gitmediğim günler yürüyeceğim .

Canım ben güneydeyim :) Antalya burda bahar havası var bugün dün kötü idi ama bugün günlük güneşlik insanın içini ısıtıyor
Bu arada yediklerimin arasında yasaklı şeyler gördüğünüz de lütfen beni uyarın olur mu bazen karıştırabiliyorum :54: yarın ki kahvaltım şöyle olacak mesela bir yumurta haşlanmış,bol yeşillik,light peynir,zeytin,avakado uygundur değil mi sonrada gene yürüyüş yapacağım hava uygun olursa

günaydın canım evet bende çalışanlardanım ama 12 ye kadar sonra free işlerimi halledip eve uğrayıp eşofmanlırımı geçirip yemyeşil bir parkta bir saat yürümeyi planlıyorum hava da mükemmel ve bu diyet harika :66:

oooohhh süper planlar vallahi canım..ben tüm gün çalışacağım için bu günlük plan yapmıyorum kitap okurum herhalde

ben de iyiyim Nazlıcım nöbetçiyim ben de..ahhh ben de nöbetli çalışmayıp sizin gibi çalışsaydım hep burada olurdum ama haftasonları nöbetim çok sıkıcı geçiyor siz olmayınca :59:

menün genel itibari ile iyi sayılır ama akşama biraz yüklenmişsin gibi ... 2 yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmeğe eşdeğer aynı şekilde 1 kase çorbada 1 dilim ekmeğe eşdeğer buda demek oluyorki akşam 3 dilim ekmek yemiş kadar olmuşsun . ama öğlen yemeği yememişsin ondan dolayı olsa gerek akşam acıktığın için yemeğe yüklenmişsin . ama eminim istediğin kiloya burda bizimle birlikte ulaşacaksın .

sağol canım inşallah.. evet dün akşam fazla acıkmıştım... ya ben montiyi tam kavrayamadım.. 35 diye bir sayı geçti onu bilemedim:))

günaydın kızçelenlerr
yeni arkadaşlar var aramızda h.g
arkadaşlar

hoşbulduk canım.. ya çizelgeni gördüm de gözlerim yerinden pörtledi.. ne büyük bir başarı.. bu ne kadar zamanda oldu ve ne uyguladın biraz anlatsana... ya desteğinize çoooooooooook ihtyacım var.. irademe tam sahip olamıyorum..hayır demeyi öğrenmem gerek...

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.. ya çizelgeni gördüm de gözlerim yerinden pörtledi.. ne büyük bir başarı.. bu ne kadar zamanda oldu ve ne uyguladın biraz anlatsana... ya desteğinize çoooooooooook ihtyacım var.. irademe tam sahip olamıyorum..hayır demeye öğrenmem gerek...

tşk ederim cnm 30 kilosu 8-9 ay gibi bir sürede oldu ama yaklaşık bir buçuk yıl oldu diyet maratonundayım yazdan bu yanada sadece 6 kilo vermişim yani sürekli diyet yapmadım birbuçuk yıldır bırakıyorum çoğunlukla özelliklede son birkaç aydır ama dikkat etmeye çalışıyorum en azından
aslında çokta önemli şeyler değildi yaptıklarım tek yaptığım şey
hayatımdan yağlıları tatlıları unluları ve atıştırmaları çıkarttım çerez türlerinide çıkarttım
yani bana kilo yapcak herşeye dur dedim açıkçası çünkü çok kararlıydım
gece 7 den sonra asla yemek yemedim sadece çok açıktığımda yarım bardak süt yada bir bir buçuk potibor bisküvi yedim veya bir kaç kaşık yoğurt
günlük en az 3 litre su içtim uykuyuda çok uyumadım sadece bana yettiği kadar
fazlası tembellikti çünkü bana yağ olarak geri dönüyordu
işin güzel yanı bu kadar kilo verdim geçenlerde bütün tahlillerimi yaptırdım hepsi normal çıktı
çok sevindim ve hiç bir uzman desteğide almadım :64:

teşekkür ederim canım

evet ya bizde boşu boşuna geliyoruz ama saçma kurallar işte mecbur uyuyoruz

Canım ben güneydeyim :) Antalya burda bahar havası var bugün dün kötü idi ama bugün günlük güneşlik insanın içini ısıtıyor
Bu arada yediklerimin arasında yasaklı şeyler gördüğünüz de lütfen beni uyarın olur mu bazen karıştırabiliyorum :54: yarın ki kahvaltım şöyle olacak mesela bir yumurta haşlanmış,bol yeşillik,light peynir,zeytin,avakado uygundur değil mi sonrada gene yürüyüş yapacağım hava uygun olursa

avakado bildiğim kadarıyla tropik bir meyve ... meyveleri öğünlerden 15 dk önce veya 3-4 saat sonra yiyebiliyoruz .

günaydın kızçelenlerr
yeni arkadaşlar var aramızda h.g
arkadaşlar
günaydın zilanım nasılsın canım . artık eskisi gibi daha sık aramızda ol özlüyorum hepinizi
sağol canım inşallah.. evet dün akşam fazla acıkmıştım... ya ben montiyi tam kavrayamadım.. 35 diye bir sayı geçti onu bilemedim:))
Glisemik İndeksi 35 ve altında olan gıdalar canım yani kan şekerini yükseltmeyen gıdalar kanşerimizi yükseltecek gıdalar tükettiğimizde hemen açlık hisederiz gl yükselten başlıca gıdalar patates,pirinç , beyaz ekmek ve beyaz unla yapılan gıdalar şeker vb. şeyler canım
tşk ederim cnm 30 kilosu 8-9 ay gibi bir sürede oldu ama yaklaşık bir buçuk yıl oldu diyet maratonundayım yazdan bu yanada sadece 6 kilo vermişim yani sürekli diyet yapmadım birbuçuk yıldır bırakıyorum çoğunlukla özelliklede son birkaç aydır ama dikkat etmeye çalışıyorum en azından
hayatımdan yağlıları tatlıları unluları ve atıştırmaları çıkarttım çerez türlerinide çıkarttım
gece 7 den sonra asla yemek yemedim sadece çok açıktığımda yarım bardak süt yada bir bir buçuk potibor bisküvi yedim veya bir kaç kaşık yoğurt
işin güzel yanı bu kadar kilo verdim geçenlerde bütün tahlillerimi yaptırdım hepsi normal çıktı

valla süpersin zilan 8-9 ayda 30 kilo nedemek harika canım .

valla bravoo... çok ta sağlıklı gitmiş o zaman... tahlil sonuçlarının iyi olmasına da sevindim..darısı başıma..

bu arada avokado -benim bildiğim kadarıyla- en yağlı meyve değil mi??

avakado bildiğim kadarıyla tropik bir meyve ... meyveleri öğünlerden 15 dk önce veya 3-4 saat sonra yiyebiliyoruz .

evet canım ben yine düşünemedim mesela ama yakında alışıcam inşallah dediğin gibi meyvalar 15 dk önce ya da 3-4 saat sonra teşekkür ederim

valla bravoo... çok ta sağlıklı gitmiş o zaman... tahlil sonuçlarının iyi olmasına da sevindim..darısı başıma..

bu arada avokado -benim bildiğim kadarıyla- en yağlı meyve değil mi??

evet çok yağlı ama bir o kadar da faydalı yarım avakado bol limonlu yiyorum haftada bir kez
haftada bir olduğu için ve içindeki yağlar çok faydalı olduğu için zararı yok montiye de uyuyor bağırsakları da çok güzel hareketlendiriyor tavsiye ederim hepinize burda ağacından koparıp yiyorum çok faydası olduğuna innanıyorum ben:56:

evet canım ben yine düşünemedim mesela ama yakında alışıcam inşallah dediğin gibi meyvalar 15 dk önce ya da 3-4 saat sonra teşekkür ederim

rica ederim canım 1 hafta içinde tamamen alışırsın . menülerini önceden planlayıp buraya yazarsan yanlışlarını düzeltiriz canım ...

rica ederim canım 1 hafta içinde tamamen alışırsın . menülerini önceden planlayıp buraya yazarsan yanlışlarını düzeltiriz canım ...

tamam canım sağol :71: kahvaltımı yapalı 2 saat oldu ceviz fındık yiyebilir miyim eğer yiyebilirsem yemişler içindemi meyva kuralı geçerli yani yemişi yedim 3 saat sonra mı öğle yemeği yemeliyim aralar konusunda kafam karışık :)ve
öğle menüm şöyle olacak
haşlanmış bir yumurta,bol yeşillik,bir bardak ayran,zeytin uygun mudur

tamam canım sağol :71: kahvaltımı yapalı 2 saat oldu ceviz fındık yiyebilir miyim eğer yiyebilirsem yemişler içindemi meyva kuralı geçerli yani yemişi yedim 3 saat sonra mı öğle yemeği yemeliyim aralar konusunda kafam karışık :)ve
öğle menüm şöyle olacak
haşlanmış bir yumurta,bol yeşillik,bir bardak ayran,zeytin uygun mudur

kuruyemişleri aralarda yemiyoruz canım ama abartmamak kaydıyla öğünlerde yemeklerin yanında yiyebiliyoruz . yeşil zeytin yiyebilirsin ...

Back
X