- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hoşbuldumm canımm.ben de geçmişe daldım bi bakalım çıkabilecek miyimHoşgeldiiin ben yarım saate geliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldumm canımm.ben de geçmişe daldım bi bakalım çıkabilecek miyimHoşgeldiiin ben yarım saate geliyorum :)
Canım ankarada hareketsiz kaldın,o bile ödem yapmıştır.Valla canım Cuma günü 74leri görürsem artik Ankara ya gitmeyecegim. Orası yaramıyor demek ki![]()
kaçamak yapan davul olsun,kilo alsın .çok çok aminKızlar kaçamak yok
Bakın cumaya Çarşamba ve perşembe kaldı
Dayanın
Kimse kaçamak yapmasııııııın
geçmiş olsun datlum neyin var?Ben de tahlil sonuçlarım için sağlık ocağına gittim eve dönüyorum :)
Nasıl pişirdiniz acaba civciv hanımBENDE TAVUK CİĞERİ HEMDE ORGANİK NASIL PİŞİREYİM SENCE NORMALDE SOĞANLA SOTELİYORUM KIZARTMA CIKS SAĞLIKSİZ IYYY![]()
Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.Aleyküm selam canım
Aaaa ciddi misinbiz de almadık hala
![]()
Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.Aman yapalım da ne olursa olsun yapalım :)
Oyy kuzum kıyamam sana. Bende sırf o sıra işleri yüzünden erteleyip duruyorum. Son kimliği ben alacağım bu gidişle...
Nerelere gittin ne yidinİyiyim canim arkadaslarla disari çıktık, sen nasılsın![]()
spor yapıp daha sağlıklı şeylerden daha fazla yeseydin ,pazar günleri aç kurtlar gibi saldırmaz ,daha hızlı ve aç kalmadan hedefe ulaşırdın datlum.çok çok daşş olurdun eşin de daşı sıksa suyunu çıkarırdımadem kimse yazmıyo kendi cevap yazayım, aferin fitcivciv çok sağlıklı besleniyosun menülerini pazar hariç hayranlıkla takip ediyorum @Esperenza sana spor yap diyo ama ihtiyacın yok bence![]()
![]()
Allahım kafayı mı yiyorum![]()
![]()
Hurma diyeti biraz yorucu ve sıkıcı olmaz mı canım? 21 hurma ve yoğurt başka bişey yok.Bi sürü hurma aldım @Ndymk yarın veya öbür gün hurma diyetine başlamaya ne dersin
7 gün sürüyormuş
Afiyet olsunn balböceğimKızlar yoğun bir gündü bugün bakamadım takıma. Menümü yazıp yatayım.
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim süzme peynir
Söğüş salata
Dereotu
Çay
12.30
5 - 6 y.kaşığı zeytinyağlı türlü
1 y.kaşığı kısırı salatayla karıştırdım.
3 y.kaşığı yoğurt
18.30
3 kuzu şiş
Bol salata
Ayran
Su 2 lt spor yok gezmeye gittim akşam. Bol bol yürüdüm ama tempolu olmadığından spor değil o.
esperenzaa
asilsoy
İyi geceler esperenzam ve gece kuşlarıAfiyet olsunn balböceğim![]()
Menün çok iyi canım. Öpüyorumm datlum o zaman seni![]()
Neden böyle oldu ki canım? Bu kadar açlık iyi değil ki?Hic sorma..
Mokunu cikardim gecen haftadan beri, karatay maratay kalmadi.
Kahvalti etmedim, oglen yemedim, yarim litre sut ictim tum gun.
Simdi disardan ev yemegi soyledim kofte, z.yagli pirasa falan.
Gelse de agzima 2 lokma girse off
karatay sağlığı elverip yapabilen için çok iyi bence de.öğün araları ne kadar açılırsa o kadar ile yarıyor.doyana kadar yemek de şahane.Yok kankim. Ben yogurt detoksunu yapali daha 1 hafta olucak galiba.
Detoks yapicaksam araya en az 15 gun koymak istiyorum.
Bi de baktim da 7 gun boyunca sadece hurma ve yogurt mu? Cok sagliksiz.
Bana uymaz dostum, zaten sagliksiz beslendigim icin bu ise girdim.
2 3 gunden fazla detoks yapmam, onu da eeeen az 15 gun aralikla yaparim.
Ben adam gibi karatay yapmak istiyorum en az 1 ay.
Karataydaki menulerimi belki biraz ufaltirim, tabi tekrar baslayabilirsem.
Kendimi cok sagliksiz hissediyorum gecen haftadan beri.
Ben de çok güldümBence de jillian biraz kondüsyon arttıktan sonra yapılırda çok iyi olur .yoksa çok zorlayıcı.Leslie abla bi tanedir
hahaha gece çok komiktiniz![]()
Allah yardımcın olsunHoşbuldumm canımm.ben de geçmişe daldım bi bakalım çıkabilecek miyim![]()
Enfeksiyon vardı canım vücudumda ilaç kullanmıştımCanım ankarada hareketsiz kaldın,o bile ödem yapmıştır.
kaçamak yapan davul olsun,kilo alsın .çok çok amin
geçmiş olsun datlum neyin var?
iyiymiş canımNasıl pişirdiniz acaba civciv hanım
Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.
İyi yanı boş bulduğun her nüfustan randevu alabiliyorsun.en iyisi küçük yerlerde halletmek.
Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.
Gitmeden,biometrik foto,18,5 lira ödemeyi yapmayı unutmayın:) bugün ödeme yapmadan gelip söylenene söylene çok giden oldu.parmak izi biraz işi uzatıyor.
iyi gecelerİyi geceler esperenzam ve gece kuşlarıben de seni çok öpüyorum
![]()
Canım adım olarak saymadı mı telefon falan onları saysaydınKızlar yoğun bir gündü bugün bakamadım takıma. Menümü yazıp yatayım.
06.00
1 haşlanmış yumurta
07.30
1 dilim süzme peynir
Söğüş salata
Dereotu
Çay
12.30
5 - 6 y.kaşığı zeytinyağlı türlü
1 y.kaşığı kısırı salatayla karıştırdım.
3 y.kaşığı yoğurt
18.30
3 kuzu şiş
Bol salata
Ayran
Su 2 lt spor yok gezmeye gittim akşam. Bol bol yürüdüm ama tempolu olmadığından spor değil o.
esperenzaa
asilsoy
Sağol canım bilgi için.Cok yogun okuyamiom simdi kizlar aksama okucam
cgdmk bir arkadasin arkadasinin kilo vermesi feci durmus, diyetisyen kizin yemek duzeninden süt ve süt ürünlerini komple cikarmis, kiz takir takir kilo vermis. Aklima sen geldin yazayim dedim hemen.
Hadi gorusuruk.
Ben bir kac kez yaptim onu ikiser gun. Etkisini gördüm, hic de acikmiyorsun. Sen de etkisini gorursen ben Adıyaman'a donunce beraber yaparizBi sürü hurma aldım @Ndymk yarın veya öbür gün hurma diyetine başlamaya ne dersin
7 gün sürüyormuş
Haftada bir kez, o da 3-4 kasikSağol dostum
Az çok bildiğim şeyler
Aynen
Bulgurun miktarını bilmiyodum bi tek o da zaten azmış
Hergün iki kaşık yiyebilirim dimi bulgur :)))
Gözün aydın olsun o zaman kuzummmNapim gecmis yaptiysab nasıl oldugumu az cok tahmin ediyondur kuzum delirdim duruldum felann muckkk
HarikasinBugün güzel yaptım çiğdemim
İnşallah az da plank yapıcam
Ama önce alnımdan akan terlerin kurumasını bekliyorum![]()
İnşallah geçer canım ya, Allah şifa versinEnfeksiyon vardı canım vücudumda onun için
Normalde kullandım
Geçmemiş
O yüzden tekrar verdi ilaç geçmezse araştırılması için daha büyük bir hastaneye gideceğim
YaşasııınHarikasin
Koye donduk az once, ben de başlarım artik spora![]()