• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

C93A1628-7137-449E-9449-F182F5B09C25.webp
esperenzaa esperenzaa Ndymk Ndymk 08:10 kahvaltı

Yarin sigarayi birakiyorum.
İlk gunum olacak.
Size menumu yazarken de basardigim her gunu "S.B.: X. gunu basardim" diye yazicam (S.B.: sigarayi birakma)
Uzerine cok dusunmemeye calisicam. Gunde 1 paketten fazla iciyorum.
Benim icin zor olacak falan demiyorum.
Birakmama nedenim belli ama dusunmeyecegim, hem annem babam ben sigaradan kendimi geberteyim diye o kadar çilelerle buyutmediler beni...
Ayrica yarin mecburum birakmaya baslamaya, son gun bugundu, 1 agustostan itibaren icmemem lazim, planlarima uymam lazim.
Evet. Durum bu.
Hadi bakalim hayirlisi :)

Herkeslere iyi geceler :)

((((15. Gunu doldurdugumda yesil elma alabilirmisim madalya olarak, bu da ayrica motive edici tontiş bir şey :) ))))
Başarırsın etrafimda bırakan çok ağzımızın tadı geldi hayat güzelleşti böyle nefes almak harika dediklerini duydum
Sporada baslarsan senin icin ayrica motivasyon kaynağı olur

selam kızlar iyi akşamlar size menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2kk peynir ekmek 1 yeşil zeytin domates salatalık
ara: 2 ceviz
öğle 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir ekmek
ara: kahve
akşam: 1 tavuk pirzola salata ekmek yogurt

spor yok su 3lt
esperenzaa esperenzaa @medgic26

Menün çok iyi tatlım. Birde spor olsaymış mükemmel olurmuş. Gerçi spor geçmişini bilmediğim için belki bugün dinlenme günü ilan etmişsindir.

Menum

Sabah ve oglen bisey yemedim.
Yarim litre sut ictim.

Aksam:

4 kucuk top kofte, biraz kozlenmis patlican
2 yk kisir
2 yk ispanak

Su: 1 litreyi az gecti ama yatana kadar 2 yaparim

Spor: yok
(Sariyla yazdim ki okunmasin ehehehe)
esperenzaa esperenzaa
Cascade_ Cascade_

Tatlım sabah ve öğlen neden yemedin. Bana biraz sağlıksız geldi bu durum. Canın mı istemedi yoksa kendine böyle bir program mı yaptın?

Nasıl pişirdiniz acaba civciv hanım:confused:

Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.
İyi yanı boş bulduğun her nüfustan randevu alabiliyorsun.en iyisi küçük yerlerde halletmek.

Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.
Gitmeden,biometrik foto,18,5 lira ödemeyi yapmayı unutmayın:) bugün ödeme yapmadan gelip söylenene söylene çok giden oldu.parmak izi biraz işi uzatıyor.

Bu taktikleri öğrendiğim çok iyi oldu. Parmak izim var çok şükür. Ehliyet alırken dijital olarak almışlardı. İnşallah onu kabul ederler.

Nasıl pişirdiniz acaba civciv hanım:confused:

Randevu ile gidilitor canım ama genelde randevularda dolu oluyor.ben beşiktaş nüfustan halkettim ama epey bekledim.
İyi yanı boş bulduğun her nüfustan randevu alabiliyorsun.en iyisi küçük yerlerde halletmek.

Randevulu gidiliyor canım zaten.ona rağmen çok yavaştı.
Gitmeden,biometrik foto,18,5 lira ödemeyi yapmayı unutmayın:) bugün ödeme yapmadan gelip söylenene söylene çok giden oldu.parmak izi biraz işi uzatıyor.

sote yaptım soğanla az yağda (:

Nerelere gittin ne yidin:confused:

spor yapıp daha sağlıklı şeylerden daha fazla yeseydin ,pazar günleri aç kurtlar gibi saldırmaz ,daha hızlı ve aç kalmadan hedefe ulaşırdın datlum.çok çok daşş olurdun eşin de daşı sıksa suyunu çıkarırdı:KK70: :KK70:

Haklısın mesela karar aldım dedim ki kalk fitcivciv eşin 12 8 sabahları yarım saat yürüyüş yap sabah oluyo 5 dk ertele 5 dk alarmı ertele benim spor yalan oluyor servise zor yetişiyorum :( saat 10,30 da yatıyorum bana yine de uyku yetmiyor , hep o filler yüzünden resmen kamp kurmuşlar göz kapaklarıma :D :D

Adım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
Gunluk rutinini değil de salina salina yürüdüğün zamanlar bence adimsayari calistirabilirsin. Tempolu yurudugunde de tempolu yuruyus puani hesaplarsin. İste ve evde hareket ettiklerimizi dahil etmemek gerek tabi

Adım olarak çok fazla var çünkü benim sadece işyerinde 10.000i geçiyor. Ama o haksızlık olur günlük rutinim ve tempolu değil. Ona spor dersem kendimi kandırmış olurum
Canım sonuçta o da seni yoran bir şey
Ama sen bilirsin:)

Back
X