• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi

Öğle lahana çorbası

Ara öğün lahana çorbası

Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran

Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre

Gece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağım😭 boğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
Allah yardımcın olsun canim

daha acmadik 1 saat var 😶
Az kaldi canim sabret 🥰🥰
Zipzip- Zipzip-
Kaptanım Cuma günü kilolar saat kaç gibi yapılacak oruçlu olanlar için 🤔
Saat 3-4 gibi paylasiyoruz canim,iste mi oluyorsun o saatlerde
Sabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi

Öğle lahana çorbası

Ara öğün lahana çorbası

Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran

Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Afiyet olsun canım 😘

Ben de bugün iftara davetliyim. Menü çorba , bezelye, pilav, bonfile salata olurdu. Yine aynı olsun dedim. Ama yapmayacakmiş. Zaten başka belirsizlikler var. Kısmet. Akşam ne olacak, nerede olacağım hiç belli değil. 😔
Hayırdır canım ailenlemi alakalı

Gece bir kaza atlattım ki sormayın kızlar :olamaz:sahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu :KK70:
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum :olamaz:

ömrümde böyle bişi yaşamadım

Gece bir kaza atlattım ki sormayın kızlar :olamaz:sahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu :KK70:
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum :olamaz:

Çok geçmiş olsun
Ciddi bir kaza atlatmışsınız
Sadaka verin isterseniz

düşünce uyandım.
Sonuç olarak

Çok geçmiş olsun. İnşallah kırık falan yoktur

Back
X