6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini düşünüyor geleceğini senin kurulu düzenli işin var bana sıfırdan başla diyorsun diyor
O zaman neden evlendiniz,nasıl bile bile kendinizi bu saçmalığa ikna ettiniz???? Sizin için evlilik buysa ben adamı 6 senede ara ara görmeye razıyım bekar gibi yaşarım ama bir yandanda evliliğin tüm yükü altında ezilirim derseniz buyrun devam edin .... Ha birde gelip gittiği dönemlerden birinde bir de bebek patlatır artık kontroldu, doğumdu,tek başına büyütme derken müthiş mücadele aksiyon hayatı yaşarsınız...

Baştan konuşuldu şimdi yan çizen eş var konuşmadan evlenme yaşını geçtim 36 dayım
36 yasında olmanız daha kötü.
Genç olsanız bu uçarı olan ve anlamsız durum, aşkın gözü kördür diyerek bir nebze anlaşılır olur ama bu yaşta tüm durumlar için baştan konuşuldu ama şimdi yan çizen eş var diyerek olayların sizden bagımsız geliştiğini söylemek fazlaca saçmalık.
2 ayda ne değişti mesela ?
Bildiginiz 2 ay.
Muhakkak bu durumlar üzerinde evlenirken ciddi bir düşünmüşlük olması gerekiyor çünkü gerçekten 36 yaş evlenirken en azından gerçekleri görmek için hayatı yeterince tecrübe etmiş bir yaş gurubu.

Gelip gidip bakacağım durumlara diyor
Adam orada bir düzen kursun bakın bakalım bir sene sonra sık sık gelip gider mi??? 6 sene pembe 6 tı zaman kavramıda yok sende. Şimdi hamile kalsan çocuk 6 yaşına kadar babayı eve arada gelen misafir gibi görecek....1000 kilometre diyorsun mesafe, hey yavrum hey!!!!!

Kanka empati yaptım sana önerim bak çocuk istiyorsan ya hemen boşan illaki biri çıkar evlenirsin ya da kocayı damizlik gibi düşün hemen çocuk yap ya da yumurta dondur. 36 riskli bir yaş bakma sen 40 inda doğum yapanlara ya senin olmazsa ? Bu riski almaya değer mi ?

Ha çocuk istemiyorsan zaten boşver. Bu arada ben de şaşırıyorum ama 2 iş arkadaşımdan bahsedeceğim. Biri gerçek anlamda Turkiyenin en doğusunda benimle çalışan bir erkek eşi İzmir’de çocukların gelişimi için gitmişler ve 2-3 ayda bjr esinin yanına gidiyor adam. Diğer iş arkadaşının da eşi Ankara’da. O da çocuklar için gitmişler aylık ya da 2 ayda gidiyor o da.
Ha aldatma var mı yok mu bilemem. Ama yapacak olan senin yanında da yapar.
Yani uzaktan online evlilik oluyor galiba

Sadece kronik tayinci polis memuru ile kuzenlerin yanında çalışan mobilyacı olmazdı zaten, bunu bilmek için alim olmaya gerek yok hem kendi diyodu mimarlarla çalışıyo yalılara iş yapıyo diye, iş kurcak diyodu çok iddialıydı bu konuda Pembe, ne sürpriz oldu hala belli değil.

Ay böyle bol sakinleştirici almış ne yazdığı anlaşılmayan ekstra sakin konu sahipleri bi beni mi sinir ediyor?
Sorma kelime haznesi bile çok yok krndini bir ksç kelime ile ifade etmeyi yeterli buluyor aynı şeyleri yazıp duruyor, adama da bu minvalda konuşuyorsa çok kaale alınmıyor adam kendi yoluna bakıyor demek ki Sözünden dönen 6 yıl yanlız bırakacak adamı hayatından çıkarmak varken kem küm ediyor....

Onun hayatı sıfırlanacak ben niye onun hayatını benim yanımda kal diye sıfırlayayım mantıklı mı

Küçük ilde o durumlar çok zor ama istanbulda kolay

Benim durumumdalar işin içine girmeyince anlaşılmıyor

Düzeni var evi bozmadık ben geldim ama işte bebek için de üzücü görüşeceğiz diyor ya ne bileyim İşin içindesin çok farklı durum

Kalma talebime rağmen tayin oldum değişen o ve kimse yeni evlisin demedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…