- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Önce insanlık göreviRehber öğretmenin görevi bu sizin değil. Rehberlik servisiyle gorusun.
Rehberlik servisini bırakın memur bile yok ek dersleri müdür hesaplayip gönderecek. Okulda 3tane mahkum ogrenci, 45 ücretli 15 kadrolu öğretmen var.Rehber öğretmenin görevi bu sizin değil. Rehberlik servisiyle gorusun.
Kafasını kaldırmıyor uyumadığını zil çalınca hemen kalkıp annesine gitmesinden anladım.sosyal fobi diye bi rahatsızlık duymuştum belki öyle bir şeydir(sadece tahmin tabii ki),hiç ilgisini çeken bir şey fark ettiniz mi?mesela derste anlattığınız bi konuda heyecanlandı mı,çünkü bazı çocuklar cidden okulu angarya gibi görüyorlar bi öğrencim zor okur yazardı ama fen dersinde zehir gibiydi,inanılmaz istekliydi,ama bence 183 ü siz aramayın aileyi yönlendirin
RAM dan istek yapabilirsiniz.RAM ile görüşün. Ama siz girmeyin bu işin içine.Rehberlik servisini bırakın memur bile yok ek dersleri müdür hesaplayip gönderecek. Okulda 3tane mahkum ogrenci, 45 ücretli 15 kadrolu öğretmen var.
Rehberlik olsaydı zaten ilk işim uğramak olurdu
Hayır yanlış anladınız. Ben bir okulda idareciyim. Keskin alanlar var bu durum farklı sonuçlar doğurabilir. Rehberlik.servisinin işine bizler karışamaz. Olayı öğrenip uzmanina bırakırız. Yani evet çocukla ilgilenmek gerekir konuşmak gerekir ama 183 u aramak ya da bilgi vermek öğretmenin görev alanı değil.Önce insanlık görevi
Giremem zaten bebeğim çok ufak ve maddi olarak riske asla yer yok hayatimizda. Ram için de yönlendirmek lazım anneyi.RAM dan istek yapabilirsiniz.RAM ile görüşün. Ama siz girmeyin bu işin içine.
Hocam ben zaten idareci boyutundan çekimserim. Okul sürgün yeri gibi. Kimse gelmiyor,gelen kaçıyor. Müdür beyle konuyu paylasmali miyim dediğim gibi rehberlik yok ama hiç bişey yapmadan da duramayacak gibiyim. Çocuk kesinlikle iletişime geçmiyor.Hayır yanlış anladınız. Ben bir okulda idareciyim. Keskin alanlar var bu durum farklı sonuçlar doğurabilir. Rehberlik.servisinin işine bizler karışamaz. Olayı öğrenip uzmanina bırakırız. Yani evet çocukla ilgilenmek gerekir konuşmak gerekir ama 183 u aramak ya da bilgi vermek öğretmenin görev alanı değil.
Şimdi anladım. Öyle bir sıkıntı yaracagini bilmiyordum. Boşver bulaşma demek istediniz sandımHayır yanlış anladınız. Ben bir okulda idareciyim. Keskin alanlar var bu durum farklı sonuçlar doğurabilir. Rehberlik.servisinin işine bizler karışamaz. Olayı öğrenip uzmanina bırakırız. Yani evet çocukla ilgilenmek gerekir konuşmak gerekir ama 183 u aramak ya da bilgi vermek öğretmenin görev alanı değil.
Evet okul idaresiyle gorusun yardımcı olurlar. Bazı şeyler bizi aşıyor. Ama bu durumu öğrenip böyle de bırakmak doğru değil. İdareye bilgi verin en azından.Giremem zaten bebeğim çok ufak ve maddi olarak riske asla yer yok hayatimizda. Ram için de yönlendirmek lazım anneyi.
Bence de öyle dedi.iyi ki sordum buraya. Eşim baskı yapıyor ama evladımı düşünmek zorundayımŞimdi anladım. Öyle bir sıkıntı yaracagini bilmiyordum. Boşver bulaşma demek istediniz sandım
Yok bulaşma demedim.bizim formasyonumuz bu tip olayları çözmek için yetersiz. İdareye bilgi verin gerekirse aile ve ram ile gorusurler.Bence de öyle dedi.iyi ki sordum buraya. Eşim baskı yapıyor ama evladımı düşünmek zorundayım
İdare yeni gelen genç bir müdür ve gitmek üzere ataması belli olan müdür yardimcisindan oluşmakta.... alacağım cevap aman hocam hiç karıştırma dan öteye gitmeyecek gibi .Yok bulaşma demedim.bizim formasyonumuz bu tip olayları çözmek için yetersiz. İdareye bilgi verin gerekirse aile ve ram ile gorusurler.
Ama korkak maalesef. Bekarken olsaydı farklı olurdu diyorum. Yine de ailesiyle görüşüp duruma göre davranacagimİşte gerçek bir öğretmen!!! Dersimi verdim çıktım değil, özel durumlara hassasiyet görteren gerçek bir öğretmen... tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?