umarim yarar. reglim benimde geldi gelecek.Evet keşkeama dışarıda olduğum için mecbur kaldım . şişkinlik bende de var regl dönemim geldi geliyor
doğumdan sonra içtiğim kayısı ve kuru üzün hoşafının haddi hesabı yok bana çok iyi gelmişti umarım sende de işe yarar tabi bol su da gerekli
stresten olabilir canim. aman dikkat et kendine. kabak güzelAn itibariyle basliyorum...
Cunku kilo veremiyorum...
Kabak rendeleyip hasladim yogurtlayip yedim.
Isyerindede bana durum soylemeyin artik dedim.
Yaaaa cok skldim duzensizligimden yemek yapamamamdan uykumu alamamaktan
Bu arada bu hafta arti bekliyorum kilomda cunku regl olamiyorum..
kısır iyiymiş yağ ve miktarı ölçülü olunca. gayet güzelBende bugun yediklerime artı biraz kısır yedim şimdi de salep içiyorum kısırı yemeseydim daha iyiydi hepten şişirecek ...
süper, canım bile çektiKahvaltımı şimdiden hazırladımKöy peyniri, domates-salatalık ve bolca yeşillik
Eki Görüntüle 2205947
aman iyi ol bak kendine. geçmiş olsun canımBugün halsizim diye birkaç kaşık fazla yedim yemeği. Şimdi daha iyiyim. 45 dakika spor yaptım. Yarın daha hafif şeyler yiyeceğim.
Kahvaltımı şimdiden hazırladımKöy peyniri, domates-salatalık ve bolca yeşillik
Eki Görüntüle 2205947
Sabah: 1 dilim ekmek az tereyağlı 1 parça beyaz peynir
ara: kuru incir
ögle: çavdar sandviç yumurta marul salatalık ile
ara: bitki çayı
akşam: 2 tabak tarhana çorbası,içinde az şehriyeli ani misafir geldi iş çıkışı onlar gidince 8 falandı çorba yaptım çok acıkmıştım abur cubur yemedim onlarla masada çiko gofret çerez vardı sıcak bişi olsun dedim çorba iyi geldi beyaz ekmekte yoktu banmadım tek birkaç şehriye
ara yok
şimdi yatağa
oyy çok güzel gözüküyor :)
tarhana çorbası çok tok tutuyor :) güzel olmuş bence menü sıfır kaçamak...
L leylimleyyy19
Ben de bugünlerde kendimle savaşıyorum. İşe başladığımdan beri yaklaşık 10 senedir orta çekmecem de her zaman atıştırmalık bir şeyler bulunur.Kalorisi düşük şeyler genelde alırım. Son zamanlarda onuda almayayım diyorum yememek için .. ya arkadaş o çekmece boş olunca beni şeytan dürtüyor çık al ,git al, neden boş diye diye sabahtan beri cebelleştim kendimle ve ne mi oldu öğlen çıktım gittim aldım
Aldım ve bir rahatlama geldi hiç bir şey yemedim aldıklarımdan yemek de dahil, canımda istemiyor. şimdi 2 mandalina yicem ama kafam bir rahat sormayın neden böyle oluyor sizce :))
yasak olani kaldirdin ya :) en iyisini yapmissin, bulunsun ama az ye, bazen hic yeme. benim cekmecem hep ciko doluydu. simdi arada badem falan iste. isin kötüsü iyi seyleri yiyesin gelmiyor. Yani orada cikolata olsa yerim affetmem biliyorum kendimi. özellikle iste arada gerilince ben cok ivir zivir yiyordum iyi de geliyor aslinda ama iste Kilo yapiyor zaten hep masa basindayim. isin kötüsü 5 dakikayi askin bi baska ofise falan gitsem is icabi Patron hemen söylenmeye basliyor (sekreterim) dolayisiyla cok tikinacak konu oluyor ama su an dayaniyorum yememeye. ve daha gerginim :)
bazen günlerde aklıma gelmiyor ama biliyorum ki ordalar :)) zaten yararlılar hep sona kalanlar oluyor :) ağzım boş durmasın diyorsan leblebi yiyebilirsin :)
Kizlar anladigim
3 ogun yeyip atistirmaliklari olabildigince sifira indirmek lazim.findik fistik var bende de
Ya bu arada sempatik kiz 10 gun once ben geldim yazmadi mi ben mi yanlis hatirliyorum?
Kizlar anladigim
3 ogun yeyip atistirmaliklari olabildigince sifira indirmek lazim.findik fistik var bende de
Ya bu arada sempatik kiz 10 gun once ben geldim yazmadi mi ben mi yanlis hatirliyorum?
iyi fikir de sevmiyorum ki leblebiyi, pirinc patlagi falan Alicam ben, tabi findik fistik da olsun yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?