- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
Aynı ben.Selam kızlar.Her kese bol zayiflamalar.Bende yaklaşık 7 aydır diyet yapıyorum.Kacamaklar vs derken 11 kilo verdim. Su anda 63.ile 63.5 arasında kaldım.Aksamlari belediyenin spor aletleri ile çalışıyorum.Gunluk en fazla 1100 kalori alıyorum oda sabah kahvaltısı.Ama çok yavaş kilo veriyorum.Bari 60 kilo olsaydım ama olamadım bir türlü .Sinir oldum bırakıp salicam diyorum.Sonra o kadar dayandım biraz daha dayan diyorum.Neden yavaş gidiyor çözemedim
Iyi tatiller canım.Ben de bu akşam yazlığa gidiyorum 10 gün kadar kalırım heralde. Orda tartı yok maalesef kilo bildirimimi önümüzdeki hafta yapamayabilirim... Yazlıktayken yeme düzenimde saatlerim değişiyor biraz. Özellikle akşam yemeği geçe kalıyor maalesef. Bu sefer biraz düzene koymaya çalışacağım. Bir de regl olucam, spor da ilk günler yapamam sanırım ama ip atlama, yürüyüş ve yüzme gibi alternatiflerim var. O şekilde dengelerim diye düşündüm
Atlama ipimi ve mezuromu alıp gidicem, ölçü bildirimi yaparım belki
Valla guzel bence gram da olsa vermissindir 2.4 kg toklugun degildir herhalde.
bravooo...
Harikasiniz yaaaa.bana da bi careee ...
Ya benim istahim artik asiri acik.senin menunle doymazdim :):)
Ben napayim nerden nasil baslayayim yaaa ?
Iyi tatiller canım.
Biz de yeni döndük yazlıktan.
Tatilde illa ki kaçamak oluyor o yüzden pek takma.
Guzel güzel tatilini yap.
Merhaba.
Merhaba.
Izindi tatildi derken biraktim evet,hatta 66 kilo oldum..
Cok uzgunum ama yedikce daha da yer oldum.
Kac gundur salona yazilacagim guya erteliyorum.
Hic bir kiyafetim olmuyor,olsa da tontiş duruyorum.
Gecen sene ki azmim cok iyiymis ya...
Evet bu baslikta beni gaza getirmedi,hep birlikte duzene giremedik biraz da.
Sen neler yaptin?pearlweed
Ama gec kaldik ya...Ben de bayramdan sonra düzene sokmayı düşünüp beceremedim. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor gerçekten. Buna inanmazdım ama bu aralar en büyük derdim bu. Yarın kardeşimin ufak bi ameliyatı var, onu da kafamdan atıp eylülden itibaren toparlayacağım...
Ama gec kaldik ya...
Yaz benim icin her zaman yenilenme suresiydi.
Bu yaz yedikce daha da yiyorum.
Haftasonu tatildeyim yine.
Pzt inş salona yazilacagim ama istahim cok acik.
Yazin plajda boy gostermek gibi bir derdim yok,isim ve sartlar dolayisiyla bu sene denize dahi giremedim.Geç kalmak mı? Ben bunu sadece yazın plajlarda boy göstereyim diye yapmıyorum ki, aynaya baktığımda kendimi istediğim bedende görmek temel amacım. Geç kalınmış bir şey yok bence. Kışın lahana gibi giyinip bir de bedenimin yağıyla dombili görünmek istemiyorum mesela. O yüzden devam... Yaptık yine yaparızzz
Yazin plajda boy gostermek gibi bir derdim yok,isim ve sartlar dolayisiyla bu sene denize dahi giremedim.
Yazin kilo vermek daha kolay oluyordu benim icin.
Ve egitim yillarindan kalma eylul ayi herseyin basiymis gibi yenilenir girerdim,kastim buydu.
Sen de ben de normal yazdik,mesaj dilinde oyle anlasildi sanirim.Aman canım sen de yani. Yaz olduğu için espri yaptım, çoğu kişi kilo verip fitleşmeyi yaza hazırlık olarak niteliyor diye. Niye çok ciddi cevap verdiğini anlayamadım. Neyse zaten konu da canlı değil artık, kendi halimizde takılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?