61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Bugün sahur menünüzde ne var?
Paylaşalım birbirimiz hakkında fikrimiz olsun

sahura kalkmadım. akşam saat 22-22.30 gibi yedim yattım.
3 kaşık pilav ve yaklaşık 2 kaşık da nohut yemeği. pilavın üzerine nohutu döktüm yedim. ekmek yok sadece bu kadar.
gece 2 de alarmla uyandım 2 bardak su içip yattım.
normalde kahvaltı yapmam ama öğlene kadar sıcak limonlu su bitki çayları ve siyah çay içtiğimden etkilenmezdim açlıktan.
şuan ayakta durcak halim yok başım dönüyor.

oruç tutanlara allah kolaylık versin kızlar

2 temmuzda ölçülmüştüm kilom da 60.9 idi

bugün, 59.1 çıktım

belden 1 cm
göbekten 2 ya da 3 cm gitmiş.

yine kabız oldum deliriceeeeem

canım oruç tutuyorsun üstelik çok az yiyorsun dikkat et kendine, akşamları 1 tane de yumurta veya gece süt falan içebilirsin tok tutabilir

bugün, 59.1 çıktım

belden 1 cm

Al benden de o kadar hep kabızım

oruç tutanlara gerçekten Allah sabır kolaylık versin.

Alxfa ne kadar az yemişsin uyu canım bol bol kolay gelsin üzüldüm çok kötü hissetmene

bugün, 59.1 çıktım

belden 1 cm

sağol canım. tebrik ederim ne güzel vermişsin 1 haftada.
Ben ölçülerimi hiç bilmiyorum bi ara baksam bende iyi olcak. ama geçen yazın giyemediğim gömleğimi şimdilerde giyebiliyorum. üstten düğmeler kapanmazdı şimdi gayet rahat kapanıyor.
kayısı yeeee kabızlığa birebirrr

canım oruç tutuyorsun üstelik çok az yiyorsun dikkat et kendine, akşamları 1 tane de yumurta veya gece süt falan içebilirsin tok tutabilir

az yemek istemedim ama gece gece canım istemedi.yumurta yiyeyim bu akşam.

Al benden de o kadar hep kabızım

oruç tutanlara gerçekten Allah sabır kolaylık versin.

Alxfa ne kadar az yemişsin uyu canım bol bol kolay gelsin üzüldüm çok kötü hissetmene

Amin canım ben çok sıcakta da değilim allah batıdakiere sabır versin bunaltıcı sıcaklarda..
uyuyamıyorum da. gündüz uykusu hiiiç uyuyamamki ben. neyse az kaldı 1 saat 55 dk

sağolun kızlar ama çok sabırsızım sanki 1 haftada istediğim kiloya ulaşmak ister gibi saçmalıyorum karamsarlaşıyorum, neyse pes etmek yok

kabızlık için hint yağı öneririm yarım saatte halloluyor, ama daha 3 gün önce kullandım her seferinde kullanmak istemiyorum, bakalım..
hint yağı müthiş, doğal güçlü bir müshil. her eve lazım

Sinameki de öyle. Ama ben de sürekli kullanmak istemiyorum. zaten çok ağrı falan yapıyor. Çok uzayınca kullanıyorum. yediklerimin yarısı ot aslında neden böyle oluyor bilmiyorum:))

Sinameki de öyle. Ama ben de sürekli kullanmak istemiyorum. zaten çok ağrı falan yapıyor. Çok uzayınca kullanıyorum. yediklerimin yarısı ot aslında neden böyle oluyor bilmiyorum:))

sinameki çok kullanılırsa zararları olan bi bitki. hint yağı nasıldır o da öylemidir?
Ben en doğalına bakıyorum kayısı çok rahat ettiriyor bana.
Kızlar geçen hafta 58.3 ü görmüştümya sonradan almıştım biraz.
58.7 yim.

dünkü iftar gelmek bilmedi benim için. Gelince de bi haller oldu bana. Tarhana çorbası vardı çok az içtim belki 5-6 kaşık. Sonra tıkandım yoruldum.
iftar için bi gün önceden hazırladığım pilavım ve nohutum vardı. yiyecek hal derman kalmadı ama çok zorladım kendimi yemek için. biliyorum yemesem bayılırım gecesinde de doğru düzgün bişey yemememişim.
Çok az pilav ve nohut az salata ve 1 bardak su.

gece biraz biraz kendime geldim 2 büyük bardak şekersiz çay içtim. Başım dönüyordu hala, şekerim düştü heralde diye 1 kase puding yedim

sahurda 1 tane gül böreği, çok az peynir ve 2 bardak su ile oruca başladım.
VEEEE düne göre çok şükür iyiyim. Alışıyorum heralde..

Oh canım çok sevindim iyi olmana. İnşallah sonuna kadar böyle iyi geçer. İyi yapmışsın zaten çok az yemişsin bir şeyler tutsun seni ayakta. Kolay gelsin

hint yağının da fazlası sakıncalı olabiliyormuş evet ama kabızlık için inanılmaz iyi.

sabah tartıda 58li bir şey gördüm ama dikkate almadım salı günleri dikkate alıyorum tartıyı

incelmem lazım tartıdan ziyade ona bakıyorum off :18:

kızlar saçlarımı kızıla boyattım resmim olsa gösterirdim inşallah güzeldir ben alışmaya çalışıyorum, kızılı başkasında görünce çok beğeniyorum , kendime gelince ay kötü mü oldu vs.. çok gıcığım

ha bir de, akşamları 25 dk falan zumba + 100 bel hareketi yapıyorum inşallah işe yarar

Son düzenleme:
Oh canım çok sevindim iyi olmana. İnşallah sonuna kadar böyle iyi geçer. İyi yapmışsın zaten çok az yemişsin bir şeyler tutsun seni ayakta. Kolay gelsin

sağol canım inşallah iyi geçer. dün bu saatlerde yarıbaygın bi haldeydim bugün biraz baş ağrısı dışında önemli bişeyim yok çok şükür. az yediğim için de hafif hissediyorum kendimi. adet öncesindeyim kilo alırım heralde biraz.
Sen tutuyormusun oruç? neler yediğimizi paylaşmıyorsunuz artık? canımız çekmez merak etmeyinnnn paylaşın bakalım:)

incelmişsindir canım ya. aslında resim paylaşsaydık şimdiye kadar daha güzel olurdu. değişimi resimlerle de görmüş olurduk.
Saç rengini bende merak ettim. resim koysana istersen yüzünü gizle de koy saçını göreliiiimm güle güle kullan bu arada..

ay dur bakayım saçımın resmini çekmeye çalıştım ama karanlık biraz flaşla belli etmeye çalıştım ayarlarsam eklerim, yüzümü gizleyeyim, sizden değil de burdan başkaları var onlar görmesin tanırlar

bende ondan demiştim canımm tanıyan flan çıkar sonra yazdıklarını okur:)
karanlık olmadı balkona çıkıp çeksen de olur hem daha net çıkar rengi

Ben tutmuyorum alxfa kötü olmaktan korkuyorum cesaret edemedim:/ Çok az yiyorsun hiç sanmam adet olsa da almazsın bence neyi alıcaksın ki su da içilmiyor:) İftardan sonra bol bol iç aman ihmal etme bu sıcaklarda.
BEn de ne güzel 57çıktım iki gün sonrasında bir artıyor bir azalıyor anlayamadım moralimi bozuyor tartı.

Alışmadığın için sana öyle geliyordur hele tenin beyazsaa müthiş olmuştur:)

Ben de kilo verdiğimde ödülümden biri balyaj diğeri dövme olacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…