61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

annen haklı. kalçası bacakları biraz kalın olanlara ben bile bakarım ne yalan söylim ama imrenerek bakarım
kilo verdimmi bacaklarımdan gider ilk. popom küçülür. zaten küçük
Hazır çorba tavsiye etmem canım ben. Normalde hazır çorbayı eve bile sokmam.
şuan çıkmak zorundayım bikaç yemek var sağlıklı sizinle paylaşayım işe geç kalıyorum 1 de işte olmam lazım
öpüldünüüüüüüüüzzzz hepinizzz

Ayyy okuyunca moral buldum ben burada nasıl anlatamamm:))

ooh ya ne güzel incecik olmuşsun sözlerini duymayı özledim ben de

Bence o sürekli verenler diyet haline devam ettiklerindendir. Farkında olmadan düşük kalori besleniyorlarsa. Valla ben öyle bir duruma gelsem yerim bol bol hiç acımam:))
İzmirde bornovada yaşıyorum. apartmanın yanında kocaman park var sabahları orada yürüyorum ama öğlen falan çok insan oluyor. Evde yoga mı yapsam öğlenleri diye düşünüyorum bu ara.

Tesekkurler canıım
Kendımı tanıtayım o zaman ben Eda, yasım 18 ( 1.5 ay sonra 19 ) , Kutahya'da yasıyorum, bu sene Allah'ın ıznıyle ünıversıteye baslıcam.
Sız de tanıtır mısınız kendınızı ?
Kılo bıldırımı yaptıgınız bellı bır gün var mı pekı ?

Son düzenleme:

sağol canım bekliyorum yemek tariflerini :)
kabızlık için napmak lazım ben 2 gündür yani diyete başladığımdan beri böyle, çok yiyemedim çünkü. yemeklere az da olsa yağ koymak lazımmış, çok kasmayacağım yoksa bağırsaklar çalışmıyor...
bir de sen belden kaç cm inceldin, ben ölçülerimi aldım ona göre takip edeceğim diyetimi...

ben de 22 yaşındayım ağustosta 23 :) ben de mezun oldum üniversiteden bu yıl.
ben pzt başlamıştım diyete, her pzt tekrar kiloma bakıcam. ama ben kilodan ziyade ölçülerime bakıcam, yağ kaybını en çok öyle anlarız canım. sen de bel ve göbek deliği hizasınan ölçünü al. göğüs ve basen kısmından da alabilirsin
bir de boyun kaç merak ettim, kilon 55 galiba, sen de 7 kilo mu vermek istiyorsun?

Son düzenleme:

duyarsın canım ya çok da kilolu değilsin bazı bölgeler incelince sana da derler:)
bugün uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm. beni görünce gözleri açık kaldı
10 kilo verdim bellidir heralde

akşamları yürüyebilirsin parkta, eminim yürüyenler oluyordur onlara bile katılabilrsin. hem iyi bi arkadaşlık kurarsan birbirinizi motive bile edebilirsiniz. senin gitmek istemediğin günlerde seni zorla çağırsa mesela fena olmaz:)

ben ismimi vermiyeyim canım özel sebeplerim var
27 yaşındayım. 165 boyunda ve şuan 58 kiloyum.ennn Doğuda görev yapıyorum:)),1 senelik devlet memuruyum.
2 yıllık evli ve çocuksuzum:)
allah nasip ederse de hedefime ulaşınca cocuğu da istiyorummm.

kilo bildirimi yaptığımız gün yok ama isterseniz belirli günlerde isterseniz her gün gram gram giden kilolarımızı yazabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:

mrb canım kabak yemeğini hiç yaptınmı? yeşil kabak varya dolmalık falan. bi tane kabağı küçük küçük doğra 1 litre suda haşla.ayrı bi kapta 1 kaşık yoğurt 1 kaşık un ve 1 yumurta sarısını iyice çırp yavaş yavaş kaynayan kabakların içine dök ve sürekli karıştır.üstünden rondoyu bas kabaklar iyice ufalansın çorbanın içinde hiç belli olmasın.

bunu diğer sebzeler içinde deneyebilirsiniz. ben hepsi için deniyorum valla harika oluyor. kabak, brokoli,domates, patates, aklına gelebilecek tüm sebzelerle. Yağ koymadığımdan gayet kalorisiz oluyor. Belki yumurta sarısı kalorilidir onu bilmiyorum ama çok lezzetli oluyor.

aaa sen evlimiydin alxfa, ben seni öğrenci sanıyordum :)
kızlar menümü yazayım bugünlük:
sabah yine erken kalkamadım ama yarın sooon, 9da mecbur kalkıp okula dilekçe vermeye gidicem of.

12:00 light ekmeğe lıght peyniyli tost, ardından yeşil çay

3 gibi dışarı çıktım alışverişe yürüdüm yoruldum terledim

16:30 4 tane eti pirinç patlağı, 1 avuç nesfit yedim sütsüz. ay çok açıkmıştım

18:00 yağsız(?) kıymadan ızgara 4 köfte + domates. ekmek yemedim.

artık su ve çayla devam.... akşam 30 dk zumba yapmayı planlıyorum.

bugün yeşilçay ve nesfit aldım. 3 günde 1 nesfit+sütle kahvaltı yapıcam.

Son düzenleme:

canım sağol valla süper tarif anladım tam olarak, ama un sorun yaratır mı? gerçi başka türlü çorba yapılmaz di'mi?

Oh ne güzel moral oluyordur:) maşallah maşallah ya tam gaz devam:)
İnşallah bebişin de olur yakında ikinizin de sağlıklı olması için en güzelini yapıyorsun. Benim kuzenim biraz kiloluydu ve hamileliği de sorunluydu çok fazla vitamin vs takviyesi aldı ve ilaçlar sonucu daha da kilo almış oldu şimdi baya kilolu tekrar bebişi olsa çok zorlar bu onu istiyorlardı da aslında. Kilo derdi kimsenin olmasa keşke ne güzel olurdu. Allahım fazlası olanlardan al eksiğim var diyenlere ver kurtar herkesi bu dertten:)))

evet canımmm evliyim ben. ne dilekçesi vericeksin hayırdır?
valla çok güzel beslenmişsin. Sabahları tavsiyem bir bardak sıcak lionlu su iç aç karnına. sonra kahvaltını yap. bide peyniri yumurtayı hiç çıkarma hayatından. yetersiz beslenmeden dolayı saç dökülmeleri tırnak kırılmaları olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sağol valla süper tarif anladım tam olarak, ama un sorun yaratır mı? gerçi başka türlü çorba yapılmaz di'mi?

rica ederim evet canım az koyabilirsin ununu istersen. un kıvam veriyorya bilmiyorum başka türlü yapılabilirmi denemek lazım aslında.

evet eveettt acayip moral oluyooorr
inşallah canım ben tedbirimi alayım da, zaten hamilelikte çok kilo alcam, verebiliyoken veriyim diyorum.
son cümlene amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyoruuuuuummmmm

Canım bence sorun olmaz 1kaşık un koyacaksın kaç kase çorba yapıcaksın ondan

1 kaşık un belli olmuyor ama alternatif önerileriniz varsa daha iyi olur tabi. yağ koymuyoruz un da koymasak süper olur

mezun olmam lazım ama okul ortalamamı yanlış hesaplamış onu düzeltmesi için dilekçe vericem canım inşallah sorun olmaz :)
evet bugün doğru düzgün bi şeyler yedim, aç kalınca tam tersine depo yapıyormuş vücut o yüzden düzgün beslenmeye çalışıcam, sabah kalkınca su içiyorum hemen ama limonlu içeceğim artık tamam

Benim de mezun olduğum günler olacak mı acaba:)inşallah halledersin canım çok kolay gelsin zor oluyor böyle şeylerle uğraşmak

Benim de mezun olduğum günler olacak mı acaba:)inşallah halledersin canım çok kolay gelsin zor oluyor böyle şeylerle uğraşmak

ayyyy mezun olana kadar ne çektim neler çektim bu okuldan öf.... bitiyor ama merak etme :) inşallah bitecek artık bıktım yani..

kızlaaar bir şey soracağım, ben bitki çayı sevmem ama tek sevdiğim çay piramit poşette tarçın-nane aromalı olanı. onun da kalorisi 4müş. genelde 1 2 kalori oluyorlar, acaba bunu içmesem mi bir şey olur mu? çok ince hesaplara girdim biliyorum ama yanlış bi şey yemek içmek istemiyorum :26:

Son düzenleme:

haklıysan sorun olmaz canım gözden kaçmıştır hesaplattır tabi.
limonlu içince yağ yakmaya da faydalıymış, hem aç karnına içilen ılık su bağırsak sistemini de çalıştırırmış.

hangi bölüm okuyosunuz veya okudunuz kızlar? hiiç merak etme yıllar öyle çabuk geçiyoki. daha dün gibi benim de mesun olduğum günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…