61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

Ben de aynı ruh halindeyim işe falan mı başlasam biraz kafam dağılsın diye düşünüyorum:)

çalışmaya imkanın varsa çalış bencede, yemek daha az aklına geliyo insanın. Öğünlü yiyorsun. Öğünler arası zaman daha çabuk geçiyor.Birde sürekli hareketlilik olduğu için yediklerini eritmek daha kolaylaşıyor. ( masabaşı işler hariç tabi)

adet olmadım henüz. Ama şişliğim halen devam ediyor. sabah 58.7yi gördüm tartıda. Şuan 58.2 yim.
adet olduğumda biraz daha azalıcak kilom. 57.7 yi görmüştüm çünkü.

Vücudum alışıcak diye korkuyorum. Yemeden akşama kadar dur, sonra az ye bida yat. normal öğünlerime dönünde eminim alıcam biraz da olsa.

ramazan o konudan çok riskli ama normale dönünce biraz spor eklersen hiç sıkıntı olmaz bence:) Bugün nasıl geçti oruç

ramazan o konudan çok riskli ama normale dönünce biraz spor eklersen hiç sıkıntı olmaz bence:) Bugün nasıl geçti oruç

spor yapamıyorum ama biraz daha gayret edeyim yapayım artık.
orucun sıkıntısı kalmadı normal devam ediyor. iftara doğru acıkıyorum biraz o kadar.
sahurda yemiyorum, susamamak için su içip yatıyorum.

selam kızlar nasıl gidiyor??
ben devam. bu hafta da belden 1, göbekten 2 cm gitti. kiloda 57yi gördüm tartıda :) göbek içeri çekildi biraz hissediyorum görüyorum akşamları zumba yapıyorum işe yarıyor sanırım, tavsiye ederim, çok eğlenceli 4 - 5 dklık çeşitli danslar. zumba - YouTube
baştan 25inci dkya kadar geliyorum sonrası kesiliyorum ama çok yoruyor ter attırıyor, streç film de sarıyorum.

yemek olarak peynirli tost, türlü, süt, meyveli yoğurt falan takılıyorum. bazen ne varsa azar azar yiyorum. su içiyorum. kaçamaklarım da oldu aşırıya kaçmadan.

artık kilo vermem takıntıya uğrayabilir, sınır burasıydı sanırım :26:

mrb canım tebrik ederim seni amacına ulaştın
zumba çok eğlenceli telefonuma arttım bazen aklıma geldikçe dinliyorum kıpır kıpır:)

ve nihayet beklenen adet geldi. dün akşama doğru orucumu bozdurdu bana.
birden kilo verdim şişliğim indi :)
şuan tartıda 58.2 yim ama adetim bitmesine yakın 56 yı görücem eminim.

kızlar merhaba :) bnm de kilom 59 hedef 54 :) ölçülerim 91 65 98 bn de kılodan cok ölçülerme bakmayı düşünüyorumm özellikle kalçaa :d yine diyete başlıyrm burayı okudukça iyice motive oldm :)

ve nihayet beklenen adet geldi. dün akşama doğru orucumu bozdurdu bana.
birden kilo verdim şişliğim indi :)
şuan tartıda 58.2 yim ama adetim bitmesine yakın 56 yı görücem eminim.

Canım ben de çıkmıyordum tartıya ve 56yı gördüm:) 15 günde ancak 1kilo verebiliyorum bunu anlamış oldum:) iki gündür yokun nerelerdesin alxFa:)

kızlar merhaba :) bnm de kilom 59 hedef 54 :) ölçülerim 91 65 98 bn de kılodan cok ölçülerme bakmayı düşünüyorumm özellikle kalçaa :d yine diyete başlıyrm burayı okudukça iyice motive oldm :)

konu sahibi değilim ama hoşgeldin aramıza:)

Kalça bacak benim de mükemmel sorunum ama azar azar santim santim gidiyorlar inşallah kalmayacak yakında hiçbirimizin :) bırakma sakın hep destek tam desteğiz biz burada:)

kahvaltı sütlü kahve 2 dilim ekmek tavada yumurta peynir
öğle sebze yemeği 6 kaşık bulgur pilavı cacık
ara öğün 4 meyve bitki cayı domates salatalık
akşam 1 dilim ekmek 1 haşlnmış patates 3 ızgara köfte cacık

Menü çok güzel bence ama 4meyve derken büyük meyvelerden mi? Genelde 2porsiyon diyorlar ya canım. Ben de meyve canavarıyımdır bu mevsimde hele çok zor tutuyorum kendimi:)

hoşgeldin canım umarım istediğin ölçülere ulaşırsın. diyetten çok spora önem vermelisin

Canım ben de çıkmıyordum tartıya ve 56yı gördüm:) 15 günde ancak 1kilo verebiliyorum bunu anlamış oldum:) iki gündür yokun nerelerdesin alxFa:)

mrb canım.
canım sıkkındı bikaç gündür yazmak gelmedi içimden.
durumum şöyle ; adetim bitmedi, tartıda hala 58li rakamları görüyorum. oruçken 58.2 yi görürdüm hep. 57.7yi de görmüştüm. geçenlerde bahsettim ya normal düzene dönersem kilo alırım gibi geliyor diye tescillemiş oldum:))

oruca başlıcam inşallah pzt. günü.

Konu sadece benim değilki tatlım paylaşımları hepimiz yapıyoruz hepimizin hakkı aynı

birbirimizi motive ediyoruz birbirimize destek oluyoruz ne güzel..

Bu arada kızlar hepimiz başlangıç ölçüklerimizi kilolarımızı ve şimdiki çlçü ve kilolarımızı yazsak değişimi görsek nasıl olur?

menü güzelmiş ama öğlenki bulgur pilavını biraz az olsa daha iyi olurmuş, miden şişmiştir diye düşünüyorum.
ara öğünde içtiğin bitki çayı mı 4 meyve, yoksa 4 meyve yiyip bide üstüne bitki çayı mı içtin anlamadım.

patateste nişasta olduğu için uzak durmaya çalışıyoruz kızlaaaaaaaarrrr

adet bitsin yine 57leri göreceksin bak alxFa. su değişimleri onlar kafana takma şimdi adet şişliği de var. İstediğimiz kilolara gelince korkmadan yiyebileceğiz çatır çatır da yakacak metabolizma onları:)Azıcık daha sabretmemiz lazım son kilolar en zorları neticede:)

Canım ya şu sözlerin nasıl mutlu etti beni bilemezsin. İnşallah geçici şişliktir bunlar.
irademe hakim olamıyorum şu bikaç gündür. Fazla yemiyorum ama gün gün tartıldığım için tartıda mucizeler bekliyorum sanırım.
acele etmemem lazım, dediğin gibi gün gelecek istediğimizden yiyip kilo da almayacağız

Gün gün tartılmak diyetin katili bence herkes söylüyor da insan ancak kendi karar verince yapabiliyor bir dene canım arayı aç tartıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…