61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

o kadar sorun olmaz canım. tarçının yağ yakmadaki etkisini biliyorum. Tok tutuyormuş. ben hiç sevmem, seviyorsan iç kalorisi çok değil bence. bitki çayları aşırı olmadıktan sonra zararlı değil

Evet beden ölcülerımı alıcam ben de, ınceldıgımı daha rahat anlamak ıçın. Boyum 157 canım Kılom da 61 dıye tahmın edıyorum, ne zamandır tartılmadım. Hedefım de ılk olarak 55. Yarın sabah tartılıp, beden ölçülerımı alıcam, menulerımı falan da yarın yazmaya baslarım

Insallahh hedefıne ulasırsın ve kucagına bebıs alırsın canım

aaa kızlar tatlandırıcı soruyordum ya size, bugün eczanedeydim nemlendiricim bitmişti onu almaya gitmiştim, kasada bi kızın bi paket aldığını gördüm. üstünde diyet lifi gibi bir şey yazıyordu gözüme çarptı. sordum meğerse doğal tatlandırıcıymış. önceden kullandıklarım gibi aspartam falan değil. stevya bitkisi yaprağı ve hindiba kökü var içinde sadece. kutunun içinde minik minik 120 tane paket var kafelerdeki şekerler gibi.

gelince denedim, 1 paket tam geliyor. aynı şeker gibi tat verdi.
sindirim ve bağışıklık sistemini düzenler, diyet yapanlar beslenmesine dikkat edenler için uygundur yazıyor arkasında. ben günde 3 kez falan içerim çay, onda kullanıcam. hani benim gibi şekersiz içemeyenler varsa deneyebilir. ismi stevya. fiyatı 11 tl

enerji: 3,9 kl
yağ: 0
karbondihrat: 1gr
protein: 0

1 mini paket = 2 kesme şeker tadında

öptüm kızlar, pzt tartılacağım ve ölçüme bakacağım umarım fark vardır

hangi bölüm okuyosunuz veya okudunuz kızlar? hiiç merak etme yıllar öyle çabuk geçiyoki. daha dün gibi benim de mesun olduğum günler.

ben tıp okuyorum ilk yıldan yordu fazlasıyla nasıl geçtim ne yaptım belli değil. zaten o yüzden aldım kiloları da bir buçuk ayda geldi hepsi sonra tabi üç gün diyet üç gün deli gibi yemek yemelerle geçti yılım. Ama bu yıla şööyle eski halimden de iyi bir şekilde girmek istiyorum bütün yaz evden çıkmamayı göze bile aldım yeter ki gitsinler

Insallahh hedefıne ulasırsın ve kucagına bebıs alırsın canım
aamiiinnn canım benimm
inşallah farkı görürsün canım. şekersiz içemiyorsan bitkisel olan tatlandırıcıyı deneyebilirsin. kalori de çok değil. diğer kesme şekerlerde 20 kalori var
zor bi bölüm ama sen strese girdikçe yiyenlerdensin anlaşılan canım:)
benim hiç aklıma yemek gelmez. geçenlerde annem rahatsızlandı. 1.5 gün yemek yemedim ve aklıma dahi gelmedi. Aç olduğumu hissetmedim. Sonra gözüm karardı da yakınlarım farketti bişey yemedin sen diye. 2 kilo o stresle gitti işte.

kızlaaaaaar naber napıyorsunuz :)
of öldüm bittim bugün yollarda,
sabah 10a doğru kalktım 1 elma yedim bitki çayı içtim 12de çıktım evden okula gittim 1 saat yol

17:30da evdeydim anca evrak peşinde koştum ama hallettim çok şükür.

eve geldim 1 lt su içtim, 5 fındık, 1 tane eti mavi yeşil patlamış gevrek yedim.

19:00 gibi köfte salata yoğurt falan yiyeceğim, bugün doğru düzgün beslenemedim ayaklarım hala ağrıyor.

spordan dolayı bacaklarım ve belimin kenarları ağrıyor

ama akşam zumba yapıyorum o kesin

bu arada kıymayı 1 dilim kepek ekmeği ile yoğuruyorum çok güzel oluyor 8 9 tane orta boy/tombul köfte çıkıyor. tabi ben 3 tane falan yiyorum ama yetiyor

siz neler yediniz yazın bakalım

smileeee ölçülerini aldın mı canım, dans et evde bak farkı göreceksin bence

Son düzenleme:

selammm ben kahvaltı yapmadım sıcak limonlu su ile güne başladım.
öğlen 1 tane gül böreği yedim az salatayla.
akşam yumurta yedik. çok yorgundum yemek yapamadım.

tartımın pili yoktu 3 gündür. bakamıyodum kiloma. bugün baktım 59.4 olmuşum neden ama nedeeennnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabaa:) yediklerinizi görünce kendimi fena hissettim ben baya yemişim yani( yazayım
kahvaltıdan önce 1saat 10dk yürüyüş üzerine limonlu kuşburnu çayı
kahvaltıda 1dilim kepek ekmeği 1yumurta domates maydanoz dereotu
öğle tavuksuyu çorba 1dilim kepek ekmeği 2yemek kaşığı patlıcan yemeği yoğurt
arada 1şeftali 1 yeşil çay
akşam bolca roka dereotu ve maydanozlu salata çorba buğuda küçük bir parça tavuk yarım kase yoğurt

akşam uyumadan önce de 1yeşil çay içicem bir yarım saat sonra da jillian

sen çok yememişsin ki bence güzel bir menü olmuş :)

ben de akşam 3 4 tane köfte ve 1 bardak ayran içtim, yedim ama tıkandım, sonra kalkınca falan gözüm karardı kan şekerim mi düşmüş oluyor bilmiyorum, sonra 4 5 fındık yedim, 2 tane de eti form çikolata kaplı lifli bisküvi su içmem lazım ama ıyk geldi artık su'dan :26:

Son düzenleme:
Herkese günaydınnn:) Bugün tartıda tamı tamına 57 çıktım yarım kilo beni bu kadar mutlu edemez sanırım:))))
Yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım hemen size geldim:))Keyiflerinizz nasıll?
Bugün kuzenimin oğluşunun ilk doğum günü o kadar insan arasında dikkat çekmemek için en düşük kalorili olan bir şeyler yemeyi düşünüyorum inşallah evdeki hesap çarşıya uyar:))

mrb canımm
yoo bende gayet dengeli olmuş.

canım kaç litre içiyosun günde?
ben nerdeyse hiç içmiyorum. çay çok içiyorum. ama yerini tutmaz heralde.

günaydıııınnnn tebrikler senin adına gerçekten çok sevindim. adetim yaklaştı diyemi bu şişlik bilmiyorum iştahım da bir açıldı ki anlatamam ya. sinirlerim bozuldu gene.
o kadar pasta böreğin içinde insan kendini zor tutar ama tadımlık alıp bırakabilirsin. sonra yürüyüş veya dans

alxfacım en fazla 2 litre içiyorum, bazen 1,5ta kalıyorumdur belki. ama içmeye çalışıyorum. susamadan su içmek çok kötü oluyor işte

bugün 11de kalktım vuuuu

12:00 gibi 3 kaşık nestle nesfit/biraz süt ile karıştırdım yedim.

15:00 gibi arkadaş geldi sucuklu yumurta yaptı ve 2 simit, börek falan almıştı :18::18::18:

ben de yumurta kısmından yedim ve yarım simit, çeyrek börek. +2 sucuk

işte akşam bir şey yemeyeceğim, az önce 3 fındık yedim. su içiyorum şimdi. ha bir de 14:00 gibi 100 tane bel hareketi yaptım.

ayaklarım belimin kenarları ağrıyor veee gözüm kararıyor ayağa kalkınca. o yüzden bi parça çikolata da yedim saat 13:00 gibi ama hala aynıyım. öfff...

öptüm kızlar

bence biraz az yiyorsun sen canım. Göz kararması bende de oluyor biraz ama halsizlik yok en azından.

keyfiniz nasıl kızlaar:))

dün çok kötü oldu benim için. kahvaltı yaptım sadece ve tüm gün bir şey yemedim. Gece de doğum gününde her şeyden tadımlık yedim ama pastayı tadıp bırakamadım( Bu sabah da evde olmadığım için tempolu yürüyüşümü yapamadım ama yarım saatlik bir yürüyüşle eve geldim. insan evinde olmayınca tüm düzeni bozuluyor.( ama tartı mutlu etti tok olmama rağmen 57yi gösterdii:)

bence çok az değil yediklerin. bunlar yetiyordur heralde.akşam yemeğini es geçme salata da olsa mideyi boş bırakma canım.

keyfim iyi değil benim. dün piknikteydik yedim baya. nerdeyse 1 yıldır pikniğe gitmedik hiç. nasıl özlemişim ya.
dün ödüllendirdim kendimi. tartıya çıkmadım ama almışımdır heralde. yarın zaten oruç olcaz kilo veririm kesin.

Merhabalar,

Arkadaşlar ben de her Türk kadını gibi tüm yazı diyetle geçirenlerdenim, ama bu yıl bir türlü kilo veremiyorum.
Haftada 12 gün yüzüyorum, çalıştığım için yürüyüş yapmaya pek fırsatım olmuyor, ne önerirsiniz?:S

Merhaba Selinaydinada.
Haftada 12 saat demek istedin sanırım. Ekmek çok yiyorsan azalt veya yapabiliyorsan tamamen kes.
Tabağına al yiyeceklerini.Örneğin kahvaltıda sadece 1 tabak hazırla ve masada 1 tabak olsun. Onları ye ve fazlasına elin gitmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…