61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

Hiç tutmadıysan zor olur canım. dediğim gibi ben serin bi yerdeyim, allah sıcak yerlerde oturanlara, çalışanlara sabır versin.
ben hiç susamıyorum, akşam 1 bardak suyu zor içtim. ama çayı çok özlüyorum çay içiyorum 3-4 büyük bardak.
hafta içinde kilodaki değişmeler moralini bozmasın canım. benimde öyle oluyor. şuan 59.2 yim mesela. 58.6yı dörmüştüm dün akşam yemekten önce. hafta içindeki değişimlere çok takılma. bi günü baz al, hep o günün kilolarıyla verdiğini veya aldığını kıyasla.

Alışmadığın için sana öyle geliyordur hele tenin beyazsaa müthiş olmuştur:)

Ben de kilo verdiğimde ödülümden biri balyaj diğeri dövme olacak inşallah:)

kilo verince kendine ödül vermen güzel. ben ne yapsam acabaaa:) teşvik eder

Bıraksam kendimi saatlerce ağlayacağım. Bir adım bile ilerleyememek çok üzücü çok. Bir de çatlaklar oluşmaya başladı vücudumda veremediğim kilonun çatlakları başıma bela oldu bir de. Görünen yerlerde üstelik dizimin üstünde. zaten bacağımda 12 13 cmlik dikiş izim var geçmeyen. açıkçası canım o kadar sıkılıyor ki sadece 1buçuk ayda aldım ben bu kiloyu. ve şimdi canım çıkıyor gene de veremiyorum. her sabah yürüyüşümü bırakmıyorum ebru şallı yapıyorum jillian yaptım 11gün ikinci seviyesi çok kas yapacak gibi geldi ebru şallıya döndüm o yüzden. Dün 4saate yakın sporla geçti günüm. Zayıf halimde yediklerimin 3te birini yiyorum bütün gün.sonuç alamamak hayal kırıklığı oluyor

kilon çok değilki canım ya nasıl çatlak oluştu bu kadar çabuk.
ben 68 i gördüm hala çatlak yoktu çok şükür. selülit de olmadı inanırmısın
şuan 58 diye kabul ediyorum 10 kilo vermişim şükür deforme olan bi yerim yok. cildim çok gevşek sanırım. artısı eksisi ne bilen varmı=

Son düzenleyen: Moderatör:
akşam menümde şehriye çorbası, patatesli yumurtalı bi yemek(eşimden) biber kızartması (yoğurtlu), salata.
çokkk acıktıımmmm 2 saat var tam.

akşam menümde şehriye çorbası, patatesli yumurtalı bi yemek(eşimden) biber kızartması (yoğurtlu), salata.
çokkk acıktıımmmm 2 saat var tam.

Benim cildim çatlamaya çok müsait. Daha ergenlikte o kadar çok kalçam çatladı ki bir gün iğne yapan hemşire bile şaşırıp sormuştu.

Afiyet olsun canım :))

Benim cildim çatlamaya çok müsait. Daha ergenlikte o kadar çok kalçam çatladı ki bir gün iğne yapan hemşire bile şaşırıp sormuştu.

Afiyet olsun canım :))

teşekkür ederim canımmm...
aaa bende şaşırdım. çatlaklar için bitkisel kürler varmı acaba araştırdınmı?
hamilelikte de olabiliyormuş onlar içinde bi yağ vardı ama hatırlayamadım hamile kalınca bol bol araştırırım zaten. kullandıkça çatlakların görünümünü azaltıyomuş. Görünümünden çok rahatsız oluyosan araştır istersen canım bişey kaybetmezsin. hiç bi işe yaramasa da masaj yapmış denemiş olursun

Ameliyat sonrası dikiş izi için doktorun verdiği bir krem vardı onu sürüyorum ben de her yerine. çatlağı önleyemiyorlar. Zeytinyağı sürün ya da badem yağı sürün diyorlar ama açıkçası evin için pehlivan gibi dolaşmakta işime gelmiyor. zaten o kadar çok terliyorum ki. Yine de biraz daha araştırayım dönüşü olmayan bir şey çünkü. sağol canım çok sağol:)

akşam biraz fazla kaçırdım sanırım şişlik vardı. kiloda değişme olmadı hiç. 58.7 geldim şuan. aç değilim. gram gram gidiyor gün gün farkedemiyorum verdiğimi. haftalık tartılsam yazsam daha mı iyi olcak ne..

geçen haftaya göre kilomun çok değişmediğini gözlemledim.
59.4 olmuşum diye yakınıyordum 58.6 iken (emin olamadım).
şuan yine o ilk düştüğüm kilolardayım.

yemeği çok aramıyorum da çay bari olaydı...

geçmiş olsun canım.
pehlivan gibi lafına çoookk güldüm yaaa:90::90:
zayıflayınca biraz vucüt sıkılaşıcak ya belki görünümü de hafifler biraz.

çok sıkıcı bi gün geçirdim. akşama kadar oturdum hiç bişey yapmadan. sıkıntıdan patladım..
Gelir gelmez tartıldım değişiklik varmı diye çok fena karnım şiş, pazartesi adet olcam. göbekli gibiyim resmen. ama kilom 58.7. düşmesini beklerdim 58.6 yı görmüştüm, kilo mu alıyorum acaba?

Günaydın..
yeni gelen arkadaşlar çok çabuk pes ediyor heralde.
iftarda çorba ve yoğurtlu makarna vardı.

gece tavuk yemeğinin suyuna pide banıp banıp yedim. avuç içi kadar pide yedim.
3 bardak su.

sabah kiloma baktım 58.2

sanırım akşama kadar 57.9 u görürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maşallah çok iyi gidiyorsun. Adetin geçtikten sonraki halini düşünemiyorum artık 56yı bile görebilirsin:) Su içmeyi aman ihmal etme alxfa:) tartıya küstüm çıkmıyorum valla bütün gün spor yapıyorum nerdeyse yattığım yerde bile ayaklar havada bisiklet çeviriyorum dayanabilirsem ay sonuna kadar tartıya çıkmayı düşünmüyorum ölçü almayı da inşallah gerçeklerim:)

selam kızlar direksiyon derslerim vardı pek takılamadım size, ben de devam ediyorum, akşamları 20 25 dk zumba yapıyorum. 100 tane de bel hareketi. inşallah işe yarar. diyete 2 temmuzda başladım, henüz 11 gün oldu. 2 ay devam!

sağol cc202 57.9 u gürücem derken 57.7 yi gördüm yuppiiiiiiii yalnız bi sorun var sanki, yemek yedikten sonra 1 kilo kadar fazla çıkıyorum. içtiğim sudan mı yediğim yemektenmi bilmiyorum ama 1 kilo fazla değilmi?
su çok içmiyorum. sahurda 3 iftarda 3 bardak. iftarla sahur arasında çay içiyorum soda içiyorum. yeterli geliyor sanırım.
hedefime hızlı bi şekilde yaklaşıyorummm

selam canım. kolay gelsiiinn. aralıksız 2 ay devaamm ( ben çok bıraktım kendimi sende öyle yapmaa)

ooh ne güzel ya çok sevindim çok:))) Geri kalanlar da utanıp bir an önce gitsinler böyle:))) Çok normal bence 1kilo fark etmesi yemekten sonra tartılıp moralini niçin bozuyorsun ki:)

ooh ne güzel ya çok sevindim çok:))) Geri kalanlar da utanıp bir an önce gitsinler böyle:))) Çok normal bence 1kilo fark etmesi yemekten sonra tartılıp moralini niçin bozuyorsun ki:)

teşekkür ederimmmm utanmıyolardı ama utandırcam onları daaaa:))
kaç gram yemişm diye tartılıyorum kafayı yicem heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…