Gün gün tartılmak diyetin katili bence herkes söylüyor da insan ancak kendi karar verince yapabiliyor bir dene canım arayı aç tartıyla:)
Menü çok güzel bence ama 4meyve derken büyük meyvelerden mi? Genelde 2porsiyon diyorlar ya canım. Ben de meyve canavarıyımdır bu mevsimde hele çok zor tutuyorum kendimi:)
menü güzelmiş ama öğlenki bulgur pilavını biraz az olsa daha iyi olurmuş, miden şişmiştir diye düşünüyorum.
ara öğünde içtiğin bitki çayı mı 4 meyve, yoksa 4 meyve yiyip bide üstüne bitki çayı mı içtin anlamadım.
patateste nişasta olduğu için uzak durmaya çalışıyoruz kızlaaaaaaaarrrr
öğlen cidden karnım şiştiicanım 4 meyve yedim 2 bardak da bitki çayı ama hepsını bırlıkte değil tabiki öğle yemeğindn akşam yemeğine kadar dağıttımm
karnın şişmeyecek şekilde azaltarak yiyebilirsin öğünlerini canım.
çaylarda şeker kullanmıyorsundur umarımmm birdeee meyveler fazla olmuş şeker olduğu için içinde arka arkaya yeme depolanmasın vücutta. ara ara ye ki yediklerin hemen enerjiye dönüşsün
ve beennn...
bugün cc ye söz verdiğim gibi tartılmadım. gözümün önünde tartı kendimi çok zor tutuyorum ama heyecanla yarını bekliyorum. pazartesi perşembe tartılcam bundan sonra.
pazar günleri pide günümüz malesef. 1 tane pide yerim bol salata yerim başka da bişey yemem.
evli olmanın en kötü yanı diyette eşin yardım etmemesiiiii
o yedikçe benimde yiyesim geliyor.
kolaysa tut kendini o pide yerken.
neyse haftada 1 defa ödüllendirivereyim canım nolcak
ve beennn...
bugün cc ye söz verdiğim gibi tartılmadım. gözümün önünde tartı kendimi çok zor tutuyorum ama heyecanla yarını bekliyorum. pazartesi perşembe tartılcam bundan sonra.
pazar günleri pide günümüz malesef. 1 tane pide yerim bol salata yerim başka da bişey yemem.
evli olmanın en kötü yanı diyette eşin yardım etmemesiiiii
o yedikçe benimde yiyesim geliyor.
kolaysa tut kendini o pide yerken.
neyse haftada 1 defa ödüllendirivereyim canım nolcak
alxfa sen başından beri kaç kilo verdinnn spor yapıyo musn ben sanırım çok hareketsizim
Leslie ile evde yürüyüş videoları var çok da keyifli bir dene istersen 1mille başlayıp sonra artırırsın tabi ben sana sokağa çıkıp dolaşmayı kesinlikle öneirirm çünkü bir zaman sonra bağımlılık yapıyor hem zihnen rahatlatıyor hem bedenen zaman nasıl geçmiş anlamıyor insan:)
evet kesinlikle haklısn canımm dağıtark yesem dha iyi olackk canım çaylar şekersiz:))))
alxfa sen başından beri kaç kilo verdinnn spor yapıyo musn ben sanırım çok hareketsizim
Tartılmadığına sevindim alxfa:) yarın da çıkanı çok takma bugün izin gününse, perşembe iyi haberlerini bekliyoruzz:)))
Ben de yaklaşık bir ay sonra bugünü ödül günü yaptım ama insanın eli korkarak gidiyor yemeklere ama gidiyor mu gidiyor valla götürdüm hepsini :) Tabi bütün oburluğumu öğlen yaptım ve hala tokum inanılır değil beş kez acıkmış olmam gerekirdi:)
Evde destek olan biri olmayınca ne kadar zor olduğunu biliyorum ben de öğrenci evinde aynı dertten muzdariptim forumları da keşfetmemiştim iyice tek başına olunca insan kaçamak yaptığını bile fark etmiyor. Eşinle inatlaşıyor gibi düşün içten içe o zaman bazı şeyleri yemekten vazgeçebilirsin belki:)
bugun yedıklerım
kahvaltı 1 dilim ekmek 5 zeytin sütlü kahve domates salatalık(yağsız)
öğle zeytinyağlı ve pirinçli bir tabak semizotu yemeği cacık ve 1 dilim ekmek
akşam balık 1 patates(fırında ve yağsız) zeytinyağlı salata
aralarda da yine 4 meyve yedim ve 2 dilim ekmek ve 2 bardak şekersiz çay
çok mu yiyrm acabaaama yemzsem ben dayanamıyorumkii
yook bu defa çok değil. yediklerin çok normal bence.
patatesi yemesen olmazmıııı???:44: en azından akşam yemesen?
canım bu şekilde denk geldi yemekleri annem yaptığı için :) normal mi diyosn yavaş yavaş vermk istiyorm çünkü hızlı verirsem aynısını geri alıyorum :) bn de yürüyüşe başlıycam faydası olur sanırım ayrıca seni çook tebrik ederm 10 kilo süpersin
yavaş yavaş tabiki en iyisi.
hızlı verilen kiloların ızlıca alındığını herkes bilir
yürüyüşle desteklersen tabi güzel olur. metabolizman hızlanır bacakların sıkılaşır falan.
Teşekkür ederim canım. Evlenmeden önce (2 sene 1 ay önce) 54 kiloydum. O kiloma geri dönmek için çabam aslında.
evet benım sorunum zaten bacakbu yaşta selülitlerim var canım bence illaki dönuceksn 10 kılo buyuk bı basarı bn de 2 kilo versem de sevinicem yanı 57 :)
kaç yaşındasın canım merak ettim. ben 27 yaşındayım. Evet 10 kilo vermişken 4 kilo neki diyorum veririm inşallah. çok acele etmiyorum stresli günler beni bekliyor o zaman da bi 3 kilo veririm. Daha şimdiden kiloluyken alıp giydiklerimi giyemiyorum yakışmıyor
2 kilo çok değil senin için. Sen sıkılaşmak için çareler aramalısın. Spor mesela. basen bölgendi sanırım senin. oraya yönelik hareketlerde yoğunlaş. kilo versen de basen erimeyeceği için sıkılaşman şart. Kahve çok içme selülit sebeplerinden biriymiş.
banyoya girdiğinde mutlaka oraya kese yap, çıkarken soğuk su tut ki kan dolaşımı hızlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?