aynen bende akşamları saldırıyorum ya. akşam yemesem eminim çok daha hızlı kilo veririm de.. yapamıyoruz işte..
önerim yok malesef canım olan varsa bende bekliyorum nasıl tutuyorlar kendilerini..
aslında akşam yemekten önce yürümen seni daha da acıktırır. yemeğin üstüne yürüsen daha güzel olur diye düşünüyorum.
sağol tatlım teşekkür ederim..
lahanadan başka alternatifler dene bencede.. kokusuna katlanmak zor olsa gerek:26:
bişeylerin tetiklemesi gerekiyor tabi:) benim trajikomik bi hikayem vardır. diyete başlamamı o sağlamıştı.Benim nişanlım fazla kilolarımı yüzüme vurunca aldım dizginleri ama çok kırılmıştım ona iyikide vurmuş yüzümeyoksa hayatta zayıflayamazdım ben
günaydın canım:) hergün yeni bir gün gün geçtikçe sende adapte olacaksın unutmagünaydın kızlar, nasılsınız, ben hala diyet ve rejim hissine adapte olamadım , ama yavaş olacak inşallah ,dün akşamdan bahsetmek istemiyorum( bugün yeni bir gündür...
sabah kahvaltım 3-4 adet burçak bisküvi birazdan da yeşil çayımı içeceğim...
bugün ve yarın ayran detoksu yapacagız arkadasla pazarteside 5 günde 5 kilo diyetini lahanaya katlanamıyorum artık daha önce 2 hafta nasıl yapmışım yaaaa
bişeylerin tetiklemesi gerekiyor tabi:) benim trajikomik bi hikayem vardır. diyete başlamamı o sağlamıştı.
günaydın canım:) hergün yeni bir gün gün geçtikçe sende adapte olacaksın unutma
bisküvi yerine kahvaltı öneririm sana canım..
ayran detoksu da nediiiirrr. ay duymadığım şeyler duyuyorum.bi araştırayım bakalım neler çıkcak..
pazartesiye kadar iyi olursam (ki bugün biraz iyiyim) 5 günde 5 kilo diyeti bende yapcam. katılırım size canım
ALXFA trajikomik hikayeni dinlemek isterim:)) benim eşim, yani sevgili iken 56 kilo olunca bile bana zayıfla derdi, şimdi onunda gözü alıştı arada söyler zayıfla diye ama,, sanırım artık bende takmıyorum, taksam da keşke etki etse(
evet eski alışkanlıklarımdan yavaş yavaş sıyrılmak istiyorum bende artık,, sabahları daha düzenli beslenicem inşallah , yavaş yavaş olucak...
bugün öğle yemeğim,,,
2 kaşık zy pırasa
2 kaşık zy ıspanak
2 kaşık zy kereviz
bol salata idi...
akşama kadar da yeşil çay ve su tüketmeyi düşünüyorum,, arada acıkırsam ne yerim hiç düşünmedim henüz..
tamam ozaman pazartesi şooookkk diyeeettt...daha dur neler duyarsın sen burda ben herseyi urdan öğrendim canım... valla süper olur üçümüz yaparız destek okluruz hem birbirimize
utanıyorum ama anlatim canım
Iş yerindeyim gayet rahat,salına salına geziyorum. Hava buuuzzzz... Ama içerisi sıcak bi yerlerden soğuk soğuk bişeyler esiyo ama üşütmüyo. Sadece serinlik.. Müdür çağırdı gittim yanına bi güzel oturdum karşımda müdür.. Anlattı anlattı kalktım gittim odama. Oturunca farkettim pantolonun bacak arası oofffffff ne biçim sökülmüş Görünmicek gibi değil baya 1 karıştan fazla açılmış. Reziiiillll rüsvaannnn kıpkırmızı evin yolunu tutuşum vardı görmeliydiniz yanii ... Yerin dibine girdim müdürü bikaç gün görmedim sonra haftasonuna girdik. Unutmuş olduğunu canı gönülden istedim
O gün dedim kendime dana gibi oldun pantolonlara sığamıyosun diye.. Eşime ağlaya ağlaya anlattım karar verdim o günden bu güne diyetteyim. Ne zaman fazla yesem pantolonuma bakar bakar kırmızılara bürünürüm tepeden tırnağa
Yemeğini beğendim ekmek yemediysen süper
Tamam ozaman pazartesi şooookkk diyeeettt...
Kızlar sizin kilo verme sebepleriniz neler anlatın hele:)
tatlım gercekten cok zor bi durum yaşamışsın güldürdün beni yaaaa... Benim ilk sebebim görümcem dalga gecti benle ama iyi oldu gözümü açtı... Ikinci sebebim ise 2. Bebeği istiyoruz
öyle oldu canım malesef:)) hatırladıkça gülüyorum artık tabi..
görümcen ne diye dalga geçiyoki ya sevmem öyle hiç kilomla dalga geçilmesini. kendim geçerim de başkası geçerse çok pis alınıyom ya
haklısın bebek öncesi kilo vermek iyi olur. bende bebekten önce bikaç ay içinde ciddi ciddi dizginleri elime almam gerek. ve en azından 5 kilo vermem gerek..
bende artık 55 in altına düşmek istiyorum yaaa
ah kuzum herkesin derdi farklı yaa kız ben 65 bile olsam inan göbek atcammmmmm
canım emin ol 65 e düştüğünde de 50 lere düşmek isteyeceksin,insanoğlu doyumsuz:)
bende 61.3 kiloyum ve 55 olmak istiyorum,tam bana göre bir başlık:)
canım boyun kaç senin,benm boy kısa olduğu için 1.59 55 in altında daha iyi duruyorum
boyum muuuu orasını hiç sorma yaaa hadi söleyim bari 1.55 ama 65 e razıyım canım çünkü 87 kiloyla basladım ve suan 71 im cok kiloluydum 65 olsam kendimi manken gibi hissetcem evlendiğimde bile 60 tım oldum olası kilo sorunum var benim aileden geliyo yani
ben de 63,5 kıloyum,55 olmak ıstıyorum. baslık tam bana göre dedım ama sadece ıstıyorumhıcbır sey yapmıyorum of cok yıyorum yaaa. sizlere basarılar dıyorum arkadaslar yıne de konuyu takıp edıcem bel kı heveslenırım:)
baya vermişsin canım maşallah,87 kilo inanılmaz çok çünkü.ya aslında şuan gayet iyi duruyorumda ben eski xs,s kıyafetlerime girmek istiyorum yoksa 60 kiloda oyle abartılacak durumda değildim sende benim gibi olursun 60 lı kilolarda:)
48 beden pantolon giyiyordum suan 42-44 ama o beden 40 olacak yada 38 baska caresi yok ben gercekten cok kararlıyımhiç böle görmemiştim kendimi ilk kez bu kadar hırslıyım ama değdi.. bence sen cok takma kilon süper senin yavas yavas ver acele etme bak bana beterin beteri var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?