61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

hadi hayırlısı canım yogurt yeme bence ne yazıyorsa o gün sadece o yenecek baska bişi yok yani

zor ya çok zor valla. patates de bi yere kadar yeniyor 3 patates ayırmıştım 1 tanesini zor yedim. azıcık taze fasulye yemeği yedim ben
yarın için sebze var.. nasıl yicem bilmiyorum

zor ya çok zor valla. patates de bi yere kadar yeniyor 3 patates ayırmıştım 1 tanesini zor yedim. azıcık taze fasulye yemeği yedim ben
yarın için sebze var.. nasıl yicem bilmiyorum

olsun yemediğin 2 patatesin yerine fasulye yemişsin işte:) sebze gününde sabah koca bi kase salata yapmıştım ben aksama kadar gidip gelip kaşıkladım sende öle yap bencee yağsız ve tuzsuz olacak tatlım bolllll limon sık nane serp pul biber serp güzel oluyo

salata yapabilirim evet dün yemememin mükafatını yavaş yavaş alıyorum sanırım:)
sabah kalktığımda 61.5 i gördüm tartıda. bugün tümgün salata yersem bi yarım kilo kadar daha gider.. 60.. sonra bi yarım kilo daha 59 buçuuukkkk:)) çok az kaldı dayanmalıyımmmmm

sevindim canım valla ne güzel inşallah gider artık su kilolarımız gerçi senin yok fazla ama benim hala vermem gereken tam 11 kilo var

sevindim canım valla ne güzel inşallah gider artık su kilolarımız gerçi senin yok fazla ama benim hala vermem gereken tam 11 kilo var

benim çok değil ama yine de çok zor giden kilolarım var ve farkettim ki çok zayıf bi iradem
türlü yaptım akşam yemeğine. bi güzelde yedim midem kazınmış yahu.. ben gene bildiğim diyete devam edeyim ya çok felaket sinirli oluyorum böyle.. gözüm kararıyo resmen. yavaş gitsin kilolar umrumda değil. off sinirlerim gerildi gene yaa

canım üzüldüm ama cok cabuk pes ettin neyse zor tabi ama herşeyin bası sabır unutma sana yeni diyetinde basarılar... zaten fazla kilon yok ya takma bence sinir olma sakın

canım üzüldüm ama cok cabuk pes ettin neyse zor tabi ama herşeyin bası sabır unutma sana yeni diyetinde basarılar... zaten fazla kilon yok ya takma bence sinir olma sakın

sinirli bi yapım var canım:) biliyosun kilo verme işi sabır gerektiriyo. adet oldum olucam şişkinlik var çok su içiyorum. az önce 62 kiloyu gördüm

Ömrümüzü yedi bu dıyetlerrrrr bende 61 kıloydum 54 e dusmustum bır bucuk ayda fakat bı kacgundur hastaydım ve ne buldumsa yedım 55 bucuk tum bugun sabah suan elımde ıse kocaman bı tost varr :)))) bıraz toparlayım dıyete devam 53 _ 54 ıyı gıbı 1.63 boyum.

sorma canım yaa benim o kadar kötü bi bünyem varki diyeti bırakayım bugün anında basladıgım yere hopppppppppp dönerim... ömür boyunca diyete mecburum yani. sen iyisin aslında neyin varki senin ne güzel işte boyuna göre kilon benim boy 1.55 kilo 70

sinirli bi yapım var canım:) biliyosun kilo verme işi sabır gerektiriyo. adet oldum olucam şişkinlik var çok su içiyorum. az önce 62 kiloyu gördüm

bende cok sinirliyim canım ilk günler o kadar zorlandım ki anlatamam sana öle böle değil yani ama uzun sürmüyo inan bana... mideyi küçült gerisi gelir... ben bunu anladım ki benim aç olan karnım değil gözümmm aklım fikrim yemekte hala ama yemiyorum artık

merhaba.. nasıl verdin 7 kiloyu 1 ayda. neler yaptın. benim de boyum 165.

mide küçüldü canım ama dediğin gibi gözüm doymuyorki.. akşam hiç aç değildim yemicektim. eşime yemeği hazırladım. kendim de oturdum yanına. göz açıp kapayana kadar bi baktım ki bende yiyorum.. dayanamadım. eşimle yemeye oturmasam kızıyor o da yemiyor. mecburum sabretmeye şu aç gözümü bi doyursaydım önce ..

aynen cnm hemen bı kaç gunde gerı yapışıyor verdıgımız kılolar benım dıyetle bı gunde yarım kılo verebılıyorum ve acıktırmıyo guzel bısey yanı

bende merak ettim diyetini canım günde yarım kilo verdiren diyet nasıl bişeymiş o ya:))
sabah kahvaltı bı yumurta buyuklugunde lor peynırı 5 zeytın 10 dal maydonoz roka gıbı yesıllıkler bır salatalık bır domates haftada bır yada ıkı gun yumurta 5i bir yerde çay ( günde 3 kere içiyorum ben ).ÖĞLEN:3 hurma 3 ceviz cevizin kabuklu olması kendımız kırmamız önemliymiş. akşam yıne 3 hurma 3 ceviz ama bu sayı 4 hurma 4 ceviz olarakta degiştırıle bılır.hurma sekerli ceviz vitamınlı o yuzden acıktırmıyor fazla. ara öğün yapmak ıstersenız meyve kuruları yada süt olabılıyor bı bardak kahveyle tatlandıra bılırsınız canlar.elma salatalık felanda imdadımıza yetısıyor bukadar kızlar ben bugun tekrar başladım sabah 55.900 u görünce hoppp dedim :)))

çok az ya:) denemekte fayda var tabiki. teşekkürler paylaştığın için

rica ederim cnm dün tekrar başladım demıstım ya dun evet yaptım vee 600 gram vermişim bılmem az ama acıkmıyosun cnm ıyı gıdıyo yani

vay bee süper hızlı kilo vermişsin hala da veriyorsun.
bende adet olmuştum dün, iki gün önce 62 yi gördüğümü söylemiştim adet öncesi hep olur şişlik. su topluyor vücut. sabah güzel bi kahvaltı yaptım hiç utanmadan
şimdi makarna ve tarhana çorbası var. makarna yemicem tarhana çorbası kaşıklarım heralde.
61.3 gördüm az önce. ne kadar çok dalgalanıyor ya..

günaydınlarrrr.
az önce tartıldım. 60.8 i görmenin heyecanını yaşıyorum.
dün akşam yaptığım yemeklerin hiç birinden yemedim. acıktım ama yemedim.. dün sadece kahvaltı yaptım ve öğlen de bi tane elma yemiştim. akşam 1 tane çikolata..
ben bigün yemek yemesem az da olsa veriyorum sanırım. canım kilolarım direnmiyorlar bana

kilom gün içinde oynamalar yapsa da genel olarak 61 i görmedim bugün. süpeeerrrrr
az önce 1.5 lahmacun yedim 1 ince dilim pide. günü böylelikle kapattııııımmm...

diyet haricinde mutluluğumu paylaşıcam günlüğümde.. Araba aldıııııııkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…