hadi hayırlısı canım yogurt yeme bence ne yazıyorsa o gün sadece o yenecek baska bişi yok yani
zor ya çok zor valla. patates de bi yere kadar yeniyor3 patates ayırmıştım 1 tanesini zor yedim. azıcık taze fasulye yemeği yedim ben
yarın için sebze var.. nasıl yicem bilmiyorum
olsun yemediğin 2 patatesin yerine fasulye yemişsin işte:) sebze gününde sabah koca bi kase salata yapmıştım ben aksama kadar gidip gelip kaşıkladım sende öle yap bencee yağsız ve tuzsuz olacak tatlım bolllll limon sık nane serp pul biber serp güzel oluyo
salata yapabilirim evet dün yemememin mükafatını yavaş yavaş alıyorum sanırım:)
sabah kalktığımda 61.5 i gördüm tartıda. bugün tümgün salata yersem bi yarım kilo kadar daha gider.. 60.. sonra bi yarım kilo daha 59 buçuuukkkk:)) çok az kaldı dayanmalıyımmmmm
sevindim canım valla ne güzelinşallah gider artık su kilolarımız gerçi senin yok fazla ama benim hala vermem gereken tam 11 kilo var
benim çok değil ama yine de çok zor giden kilolarım var ve farkettim ki çok zayıf bi iradem
türlü yaptım akşam yemeğine. bi güzelde yedim midem kazınmış yahu.. ben gene bildiğim diyete devam edeyim ya çok felaket sinirli oluyorum böyle.. gözüm kararıyo resmen. yavaş gitsin kilolar umrumda değil. off sinirlerim gerildi gene yaa
canım üzüldüm ama cok cabuk pes ettin neyse zor tabi ama herşeyin bası sabır unutma sana yeni diyetinde basarılar... zaten fazla kilon yok ya takma bence sinir olma sakın
canım üzüldüm ama cok cabuk pes ettin neyse zor tabi ama herşeyin bası sabır unutma sana yeni diyetinde basarılar... zaten fazla kilon yok ya takma bence sinir olma sakın
Ömrümüzü yedi bu dıyetlerrrrr bende 61 kıloydum 54 e dusmustum bır bucuk ayda fakat bı kacgundur hastaydım ve ne buldumsa yedım 55 bucuk tum bugun sabah suan elımde ıse kocaman bı tost varr :)))) bıraz toparlayım dıyete devam 53 _ 54 ıyı gıbı 1.63 boyum.
sinirli bi yapım var canım:) biliyosun kilo verme işi sabır gerektiriyo. adet oldum olucam şişkinlik var çok su içiyorum. az önce 62 kiloyu gördüm
merhaba.. nasıl verdin 7 kiloyu 1 ayda. neler yaptın. benim de boyum 165.Ömrümüzü yedi bu dıyetlerrrrr bende 61 kıloydum 54 e dusmustum bır bucuk ayda fakat bı kacgundur hastaydım ve ne buldumsa yedım 55 bucuk tum bugun sabah suan elımde ıse kocaman bı tost varr :)))) bıraz toparlayım dıyete devam 53 _ 54 ıyı gıbı 1.63 boyum.
bende cok sinirliyim canım ilk günler o kadar zorlandım ki anlatamam sana öle böle değil yani ama uzun sürmüyo inan bana... mideyi küçült gerisi gelir... ben bunu anladım ki benim aç olan karnım değil gözümmm aklım fikrim yemekte hala ama yemiyorum artık
aynen cnm hemen bı kaç gunde gerı yapışıyor verdıgımız kılolar benım dıyetle bı gunde yarım kılo verebılıyorum ve acıktırmıyo guzel bısey yanısorma canım yaa benim o kadar kötü bi bünyem varki diyeti bırakayım bugün anında basladıgım yere hopppppppppp dönerim... ömür boyunca diyete mecburum yani. sen iyisin aslında neyin varki senin ne güzel işte boyuna göre kilon benim boy 1.55 kilo 70
aynen cnm hemen bı kaç gunde gerı yapışıyor verdıgımız kılolar benım dıyetle bı gunde yarım kılo verebılıyorum ve acıktırmıyo guzel bısey yanı
aynen cnm hemen bı kaç gunde gerı yapışıyor verdıgımız kılolar benım dıyetle bı gunde yarım kılo verebılıyorum ve acıktırmıyo guzel bısey yanı
sen nasıl diyet yapıyon canım anlatırmısın
sabah kahvaltı bı yumurta buyuklugunde lor peynırı 5 zeytın 10 dal maydonoz roka gıbı yesıllıkler bır salatalık bır domates haftada bır yada ıkı gun yumurta 5i bir yerde çay ( günde 3 kere içiyorum ben ).ÖĞLEN:3 hurma 3 ceviz cevizin kabuklu olması kendımız kırmamız önemliymiş. akşam yıne 3 hurma 3 ceviz ama bu sayı 4 hurma 4 ceviz olarakta degiştırıle bılır.hurma sekerli ceviz vitamınlı o yuzden acıktırmıyor fazla. ara öğün yapmak ıstersenız meyve kuruları yada süt olabılıyor bı bardak kahveyle tatlandıra bılırsınız canlar.elma salatalık felanda imdadımıza yetısıyor bukadar kızlar ben bugun tekrar başladım sabah 55.900 u görünce hoppp dedim :)))bende merak ettim diyetini canım günde yarım kilo verdiren diyet nasıl bişeymiş o ya:))
sabah kahvaltı bı yumurta buyuklugunde lor peynırı 5 zeytın 10 dal maydonoz roka gıbı yesıllıkler bır salatalık bır domates haftada bır yada ıkı gun yumurta 5i bir yerde çay ( günde 3 kere içiyorum ben ).ÖĞLEN:3 hurma 3 ceviz cevizin kabuklu olması kendımız kırmamız önemliymiş. akşam yıne 3 hurma 3 ceviz ama bu sayı 4 hurma 4 ceviz olarakta degiştırıle bılır.hurma sekerli ceviz vitamınlı o yuzden acıktırmıyor fazla. ara öğün yapmak ıstersenız meyve kuruları yada süt olabılıyor bı bardak kahveyle tatlandıra bılırsınız canlar.elma salatalık felanda imdadımıza yetısıyor bukadar kızlar ben bugun tekrar başladım sabah 55.900 u görünce hoppp dedim :)))
rica ederim cnm dün tekrar başladım demıstım ya dun evet yaptım vee 600 gram vermişim bılmem az ama acıkmıyosun cnm ıyı gıdıyo yaniçok az ya:) denemekte fayda var tabiki. teşekkürler paylaştığın için
rica ederim cnm dün tekrar başladım demıstım ya dun evet yaptım vee 600 gram vermişim bılmem az ama acıkmıyosun cnm ıyı gıdıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?