61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

bugün koşuşturmacayla geçti günüm. sabah soğan suyu içmeye başladım. öğlen yemeğe bile çıkamadım çok yoğundum. öğleden sonra keza öyle.. saat 5 te günün ilk yemeği geçti boğazımdan. yarım ekmek tavuk döner yedim. dışarda yedik. o kadar yemezdim belki ama çoook acıkmıştım başım döndü:) eve yarım saat oldu geleli. tartıldım 60.7 yi gördüm şükürler olsun. devam devam devaaaaaaammmm...

birde arabamızın satışını aldık. artık bizim. sıra geldi kredileri ödemeye:) Allahım güç versin çabucak bitsin..

diyette iken özel uyguladıgın birşey varmı bende bıktım bu kilolardan

yok canım ama şunlara dikkat ediyorum. tabağıma (kahvaltıda örneğin) azar azar koyuyorum. tabağım ve eşimin tabağı haricinde tabah koymuyorum sofraya. böylelikle tabağımı bitirip başka bişey yememiş oluyorum. öğle ve akşamda bunu çok iyi uygulayamasam da tavsiye ediyorum:)
sonra acıkmayı bekliyorum. çok acıkınca yiyorum yemek. acıkmadan yemiyorum. acıkınca da çok yavaş ve az yemeye çalışıyorum.
acıkmadan sık sık yiyin diyenleri hiç anlamadım anlamıyorumda. acıkmadan zayıflanırmı ya..

sen kaç kilosun boyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun?

1.61 boy kilo72 ahh ah şöyle bir 10 kilo versem artık ümidimi kesmiştim ben tatlı hariç istedigimi yiyordum zaten tatlıyı sevmem :44:ama bu aralar bir arkadaş tavsiye etti biberiye suyu içiyorum iştahı kesiyor 15 günde 1 kilo gitti bakalım gerisi gelecekmi

biberiye suyunun faydasını bilmiyodum canım ama 15 günde 1 kilo az bence. normal yediklerine dikkat etsen yani herzamankinden daha az yesen daha fazla verirsin bence..

veeeeeeee kendimden bi habere geçeyim. Sabah tartıldığımda tam 60.0 dım. şimdi işten gelince tartıldığımda 59.9 olduğumu gördüm. o günler gelecek demiştim geldiiiiiiii....
59.9 şükürler olsuuuuuunnnnn

senin adına çokkk sevindim kimbilir belki bende görürüm o günleri 15 günde 1 kilo az biliyorum ama ben yiyorum ah bir tutabilsem neler gidecek neler de

senin adına çokkk sevindim kimbilir belki bende görürüm o günleri 15 günde 1 kilo az biliyorum ama ben yiyorum ah bir tutabilsem neler gidecek neler de

inşallah canım görürsün sende. iddiaya girdim bugün bi arkadaşla. 8 mayıs itibariyle 60.0 dan başlayarak 8 haziranda 56.0 ı görebilecekmiyim göremeyecekmiyim. kaç yaşındasın dert etme gider inşallah..yavaş olsun sağlam olsun

canım biberiye suyu iştahı kapatmakla kalmıyor midendeki açlıktan olan yanmayı da gideriyor

hadi bakalım senin azmin den azıcıkta bana bulaşsa ben33 yaşındayım ama ben ameliyat sonrası verilen haplarla kilo almıştı 3 sene öncesi ondan vermesi çok zor

gecen ay kuzenimin dügünü. Vardi bir elbise giyincektim tam iki hafta boyunca hopladim zipladim ip atladim neler yaptim bir Türlü bir kilo bile veremedim elbise hayal oldu boy 1.68 ve 65 kiloydum. Neyse gecen hafta full calistim ve dügün bitdi ya kilolar birdenbire gitdi su an 63 kiloyum insallah bu ay veririm su kalan üc kiloyu....

Ben öyle sok diyetler taraftari degilim. Az verip tam vermek istiyorum

selam canım bende tam 61 kiloyum ve bende 55 olmak istiyorum boyum 168 73.4 kilodan geldim bu kiloya hamilelik kilomdu vede verdim zira 3 sene oldu bir gramda almadım ama veremiyorumda birara 59.4ü gördüm sonra hoop gene 61 ah bir inebilsem 55 e yediklerimizi paylaşıp kilo verme sürecinde beraber gidebiliriz yol arkadaşı olabilrim sana

Heryere yürüyerek gitdigim icin avantajliyim ama abur cuburu birakamamam da malesef bir dezavantaj

Bende senin gibi az yiyerek zayiflamaya calisiyorum mesela biz en gec Saat dort bucuk beste aksam yemegi yeriz ve günde sadece iki ögün bir kahvalti ve aksam yemegi o kadar annem 50 yasinda genc kiz gibi masallah

canım biberiye suyu iştahı kapatmakla kalmıyor midendeki açlıktan olan yanmayı da gideriyor

hadi bakalım senin azmin den azıcıkta bana bulaşsa ben33 yaşındayım ama ben ameliyat sonrası verilen haplarla kilo almıştı 3 sene öncesi ondan vermesi çok zor

midemde yanma olmuyor çok şükür canım açlığa alıştı artık kilo vermem durur bi süre.
ben sağlıksız veriyorum farkındayım ama dayanamıyorum artık kilolar gitsin diye zorluyorum baya bünyemi. ben 27 yaşındayım 165 boyla bu kilo:) aslında kilom çok olmasa da benim yanaklarım var o da kilolu görünmeme yetiyor:)ameliyat demişsin geçmiş olsun ne ameliyatı geçirdin?

merhaba.. zamanında gitseydi de giyseydin o elbiseyi:) neyse en azından kilo vermişsin geç de olsa:)
merhaba hoş geldin canım. bebekten sonra kilolar yapışıyor sanırım. bende bebeğe kadar verebildiğim kar mantığıyla hareket ediyorum:) sanırım hızımı alamayıp eriyip biticem
bize katılırsan sevinirim tabiki

akşam abur cubur yemiyorsan akşam yemeğini erken yemenin faydaları oluyor canım. bende yememeye çalışıyorum artık. öncelerden çekirdek çerez cips çok yerdim. şimdi hepsi kaldı yemiyorum.Annene de bi maşallah da benden:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sıra geldi banaaaa...
kilolarımı çok sağlıksız veriyorum farkındayım ama kendimi tutamıyorum çok bunaldım gıdım gıdım gidiyor kilolar.
az önce aç karnına tartıldım 59.7 yi gördüm.
dediğim gibi düzene sokmam lazım yoksa bi yerde düşüp bayılabilirim.
Sabah kahvaltı yok. öğlene kadar çay kahve
öğlen yemeği yok akşama kadar çay
akşam yemeği yicem birazdan. tarhana çorbası içicem. salata yicem. ekmek yememek için kendimi tutucam ama bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Giyinemedim vallahi zavalli elbisem dolapta eskiyecek

Yiyorum iste tutamiyorum kendimi gelicek iki hafta cok caliscam bakalim kilocuklar ne olcak

Annem icinde tsk ederim

Giyinemedim vallahi zavalli elbisem dolapta eskiyecek

Yiyorum iste tutamiyorum kendimi gelicek iki hafta cok caliscam bakalim kilocuklar ne olcak

Annem icinde tsk ederim

nerde çalışıyorsun canım.
bende tuttum ama çok sağlıksız oldu. 59.7 yi gördüm ama daha fazla ne yapsam da gitmezdi biliyorum çünkü açlıkta sınıra dayandım.
düzenli yiyerek vermem gerek. 59.9 u gördüm bu kilodan devam edicem sanırım.

Giyim Magazasinda calisiyorum yalniz calisiyoruz yani hep biri gider digeri gelir hersey tek basina yapinca hizli calisman lazim boylece kilocuklar gidiyo aslinda cok sinirleniyordum cok calisinca simdi Kilo verdigimi gorunce seviniyorum

Bu arada boyun ve yasin kac sormasi ayip

Son düzenleme:

Evet yoğunken insanın aklına yemek de gelmiyor:)
canım ben 165 boyundayım 27 yaşındayım.çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…