61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

inşallah canım tek isteğim görümce gelene kadar(haziranda gelcek sanırım) 65 olmalıyım gerisi gelir zaten acelem yok artık... midem küçülmüş artık istesemde yiyemiyorum tıka basa aksam yemeğimde 2 kaşık pilav 2 küçük parca tavuk göğsü ve yarım kase salata yedim inanki karnım şişti o bile fazla geldi eşim güldü bana sen onla doydunmu diye önceden otursam 1 tavugu yerdim rahat ama şimdi öle değil artık

valla ben dahada motive olabilmek için diyete mesela çok acıktığımda, makyajımı yapıorum parfümümü sıkıyorum,yeşil çayımı içiorum:)parfüm sıkmak ve müzik dinlemek iştahı kapatıo bu arada:) ben evde bile giyimime dikkat ederim bu bile motive olmamı sağlıyo:)

bende eskiden giyemediğim ama şimdi üstüme olan seyleri gidip deniyom hepsini hevesim geliyo gene bide süslenip püslendimmi tamamdır o iş:))))))) yeşil çayın gercekten cok faydası var ben şimdi giden yıllarıma yanıyom neden daha önce zayıflamak için ugrasmadım diye üzülüyorum

onu bende yapıorum,küçük beden kıyafetlerimi deniyorum çok:) olsun gelecekte fıstık gibi olacağını düşün,ve onemli olan bu bize ders olsun bidaha yemeyeelim abur cubur,harıl hurul:) ben ideal kiloma ulaştıktan sonra hergün yada 2 günde bir tartılıp kilomu sabit tutmayı planlıyorum,bidaha mı kilo almak asla!

inşalla canım bu bizim elimizde tabi yeterki isteyelim... şimdi 60 kiloya düüşünce 2. bebeği düşünüyoruzz hamileliğimi bile diyetisyenle geçirmeyi düşünüyorum o derece korkuyorum artık kilodan

maviboncukum,
meliyke
lamar
hepinie selam kızlar. alıntı yapa yapa gidiyordum baya konuşmuşsunuz beğene beğene gittim artık
nasılsınıııızzz
ben bugün daha iyiyim akşam bol salata yedim. pazartesiyi iple çekiyorum vallaaa

kötü bir anı olmuş ama, olsun güzel birşeye sevketmiş seni,,, ben artık eski kıyafetlerimin hiçbirine sığamıyorum kendimi hiç beğenmiyorum, zaten ufacık birşeyim kilo da alınca çok kötü oldum offf

merhaba canım sohbet güzeldi aksama ama sen yoktun... biz pazartesi için muzaffer kushanın 15 günde 7-8 kilo diyetini yapmaya karar verdik diğer diyetten daha sağlıklı canım sende katılabilirsin bize dur sana göndereyim diyeti

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

canım benim teşekkür ederim gerçekten sağlıklı görünüyor. ama ben dolma yaparsam tutamam ki kendimi
bide tavuk eti dana eti köfte tarzı şeyler yapmıyorum baklagiller ve sebze ağırlıklı bi beslenmem var genel olarak. diyet listelerine bu yüzden uyamıyorum ben.. pazartesi patatesi deneyeyim diyorum bakalım etkisi nasıl olacak

tamam canım o zaman sen nasıl istiyorsan öle yap... O diyetde cok güzel aslında bi dene bakalım belki sonra bende denerim gene

valla tebrik edıyorum senı ben hıc ıradelı degılım cıps gazlı ıcecek ve hamburger cok yıyorum. bol gelen kotlarımın ıcıne zor gırmeye baslayınca dank ettı artık kafama. bır de yaz gelıyor. ama baya bı kzıyorum kendıme. dıyet yapamam ama ekmegı kesmeyı ve az yemeyı dusunuyorum artık bakalım bır de yuruyus olursa uc bes kılo verırım heralde

saol tatlım cips kola ve ekmekten vazgeç bide biraz spor inanki veririsn... diyet yapmasan dahi o üçünü hayatından cıkar yada azalt inanki en azından mideni rahatlatırsın yazık vücudumuza daha cok genciz şimdiden böle şişman olursak bide yaslanınca düşün artık kilolu yaşlı insanları görünce cok üzülüyorum bende böle olcam diye iştahım kesiliyo resmen o an:)

alıntı yapamadım bi sorun mu var sitede. aşağıdaki durum ifadelerini de kullanamıyorum..
Günaydın herkesee... dün 3 saat temposuz yürüyüş yaptık. ama öyle zayıflamak için değildi malesef. yediklerimiz erisin diye. çarşıya gittik yürüyerek sonra yemek yedik sonra yine yürüyerek eve geldik. telafi etmişimdir heralde..
bugün herzamankinden farklı olarak kahvaltıda sosis olacak.

patates diyetine başlamış bulunmaktayım. patateslerim inşallah 1 e kadar haşlanır da yiyebilirimmm.. çok acıktım. küçük 1 tane sosis yedim. yemesem iyiydi de tutamadık işte.. ilk günden başladım su koyuvermeye...
yoookk bu defa kesin kararlıyım. göremediğim o 59u görcem bu defa..

patateslerim haşlandı 2 orta boy patates yedim .ok zorlandım bu bile fazla geldi. yağsız tuzsuz. bir büyük bardak çay içtim.
sabah 1 bardak limonlu su içmiştim. öğlene kadar çay ve neskafe içtim şekersiz hepsi..
öğleden sonra muhtemelen yine çay ve bitki çaylarından içerim şekersiz..
akşama ayırdığım 3 orta boy patatesim kaldı. yoğurt yeniyormu yanında acaba araştırmak lazım.

karnım çooooook acıktıııııııııııııı... şuan taze fasulye yapıyorum ama kendime değil eşime..
az önce tartıldım aç karnına 61.8 geldim. almışım ya
patateslerim beni bekliyor..gideyim de yiyeyim bariiiiii

hadi hayırlısı canım yogurt yeme bence ne yazıyorsa o gün sadece o yenecek baska bişi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…