- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
kilo verirken sabır çok onemli,sabırsız insan kesinlikle diyet yapamaz,sende biraz daha fazla sabredeceksin sadece ben 1 ay sonra istediğim kiloya gelirirm,sende 2 buçuk ay sonra benim kiloma ulaşırsın aynı oluruz,yeter ki biraz daha dişini sık:)
bence insan az yedikçe kendini daha güzel vede bakımlı hissediyo,düşünsene tıka basa yiyip üstüne çayını içerkenki ruh halinle haff yedikten sonra içtiğin keyif çayını,2. sinde kendini daha rahat ve huzurlu ayrıca güzel hissediyosun,keyfine keyif katıyosun:)
inşallah canım tek isteğim görümce gelene kadar(haziranda gelcek sanırım) 65 olmalıyım gerisi gelir zaten acelem yok artık... midem küçülmüş artık istesemde yiyemiyorum tıka basa aksam yemeğimde 2 kaşık pilav 2 küçük parca tavuk göğsü ve yarım kase salata yedim inanki karnım şişti o bile fazla geldi eşim güldü bana sen onla doydunmu diye önceden otursam 1 tavugu yerdim rahat ama şimdi öle değil artık
valla ben dahada motive olabilmek için diyete mesela çok acıktığımda, makyajımı yapıorum parfümümü sıkıyorum,yeşil çayımı içiorum:)parfüm sıkmak ve müzik dinlemek iştahı kapatıo bu arada:) ben evde bile giyimime dikkat ederim bu bile motive olmamı sağlıyo:)
bende eskiden giyemediğim ama şimdi üstüme olan seyleri gidip deniyom hepsini hevesim geliyo gene bide süslenip püslendimmi tamamdır o iş:))))))) yeşil çayın gercekten cok faydası var ben şimdi giden yıllarıma yanıyom neden daha önce zayıflamak için ugrasmadım diye üzülüyorum
onu bende yapıorum,küçük beden kıyafetlerimi deniyorum çok:) olsun gelecekte fıstık gibi olacağını düşün,ve onemli olan bu bize ders olsun bidaha yemeyeelim abur cubur,harıl hurul:) ben ideal kiloma ulaştıktan sonra hergün yada 2 günde bir tartılıp kilomu sabit tutmayı planlıyorum,bidaha mı kilo almak asla!
hmm ne güzel Allah hayırlısını versin:)iyi geceler canım
utanıyorum ama anlatim canım
iş yerindeyim gayet rahat,salına salına geziyorum. hava buuuzzzz... ama içerisi sıcak bi yerlerden soğuk soğuk bişeyler esiyo ama üşütmüyo. sadece serinlik.. müdür çağırdı gittim yanına bi güzel oturdum karşımda müdür.. anlattı anlattı kalktım gittim odama. oturunca farkettim pantolonun bacak arası oofffffff ne biçim sökülmüş görünmicek gibi değil baya 1 karıştan fazla açılmış. reziiiillll rüsvaannnn kıpkırmızı evin yolunu tutuşum vardı görmeliydiniz yanii ... yerin dibine girdim müdürü bikaç gün görmedim sonra haftasonuna girdik. unutmuş olduğunu canı gönülden istedim
o gün dedim kendime dana gibi oldun pantolonlara sığamıyosun diye.. eşime ağlaya ağlaya anlattım karar verdim o günden bu güne diyetteyim. ne zaman fazla yesem pantolonuma bakar bakar kırmızılara bürünürüm tepeden tırnağa
yemeğini beğendim ekmek yemediysen süper
tamam ozaman pazartesi şooookkk diyeeettt...
kızlar sizin kilo verme sebepleriniz neler anlatın hele:)
maviboncukum,
meliyke
lamar
hepinie selam kızlar. alıntı yapa yapa gidiyordum baya konuşmuşsunuz beğene beğene gittim artık
nasılsınıııızzz
ben bugün daha iyiyim akşam bol salata yedim. pazartesiyi iple çekiyorum vallaaa
merhaba canım sohbet güzeldi aksama ama sen yoktun... biz pazartesi için muzaffer kushanın 15 günde 7-8 kilo diyetini yapmaya karar verdik diğer diyetten daha sağlıklı canım sende katılabilirsin bize dur sana göndereyim diyeti
Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :
Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotundan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata
Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :
Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran
Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık
Akşam Yemeği:
120 gram 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :
Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :
Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates
Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata
canım benim teşekkür ederim gerçekten sağlıklı görünüyor. Ama ben dolma yaparsam tutamam ki kendimi
Bide tavuk eti dana eti köfte tarzı şeyler yapmıyorum baklagiller ve sebze ağırlıklı bi beslenmem var genel olarak. Diyet listelerine bu yüzden uyamıyorum ben.. Pazartesi patatesi deneyeyim diyorum bakalım etkisi nasıl olacak
canım sen takıl bize yaterki iste herseyin bası azim ben bile zayıflayamam asla diyordum ama bak 16-17 kilo verdim hemde 4 ayda yeterki kafanda bitir o vazgecemediğimiz yiyecekler bizi mahvediyor ama farkında değiliz o biçim sofralar gördüm ama baska odaya gittim yememek için cok sıkıntı cektim anlatamam ama hedefime cok az kaldı sen kimseden daha aşağı depğilsin eminim ki sadece hırslanacak bişi bul kendine bak nasıl gidiyo kilolar... bide evinde eşin yada ailenin desteği cok önemli saolsun eşim olmasa ben gene zorlanırdım ama o cok destek oldu bana... gaza getirdi vaadler verdi ve hepsini yaptı tabi ben kilo verdikçe daha cok heveslendim ilk basta 70 olsam yeter diyordum ama şimdi hedefim 60... salına salına gezmek varken neden oramızı buramızı kapatmaya calısalım ki neden insanlar hep bize bakıyomuş gibi gelsin ben hala hedefime ulaşaadım ama yolda yürüyüşüm bile değişti kendime güvenim geldi ve yüzüm gülüyo artık mutluyum çünkü hemde cokkk az değil yani 17 kilo bana göre
valla tebrik edıyorum senıben hıc ıradelı degılım cıps gazlı ıcecek ve hamburger cok yıyorum. bol gelen kotlarımın ıcıne zor gırmeye baslayınca dank ettı artık kafama. bır de yaz gelıyor. ama baya bı kzıyorum kendıme. dıyet yapamam ama ekmegı kesmeyı ve az yemeyı dusunuyorum artık bakalım bır de yuruyus olursa uc bes kılo verırım heralde
patateslerim haşlandı 2 orta boy patates yedim .ok zorlandım bu bile fazla geldi. yağsız tuzsuz. bir büyük bardak çay içtim.
sabah 1 bardak limonlu su içmiştim. öğlene kadar çay ve neskafe içtim şekersiz hepsi..
öğleden sonra muhtemelen yine çay ve bitki çaylarından içerim şekersiz..
akşama ayırdığım 3 orta boy patatesim kaldı. yoğurt yeniyormu yanında acaba araştırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?