tamam canım bu akşam dediğin jilian progamına bende başlıyacağım. Vücudu biraz yormak gerek bunun farkındayım.
Ama üşenmesem keşkeeee
bence sbah erken kalkmak da önemli. benm bi işim olmuyo ama sabah 8.30-9 gibi ayaktayım sabah bi bitki çayı içip başlıyorum. sonra güzel bi duş gün içinde yediklerimi baya bi kıstım ben çok yiyen yemeyi çok seven biriyim ve çok üşengeçimama bnde bi azim oldu her sabah üşenmeden kalkıp spor yapıyorum tabi bunda 1 hazirandaki mülakatım da etkili :18: dediğim şu bi başla kendini iyi hissettikçe devam etmek isticeksin
tamam canım bu akşam dediğin jilian progamına bende başlıyacağım. Vücudu biraz yormak gerek bunun farkındayım.
Ama üşenmesem keşkeeee
bence sbah erken kalkmak da önemli. benm bi işim olmuyo ama sabah 8.30-9 gibi ayaktayım sabah bi bitki çayı içip başlıyorum. sonra güzel bi duş gün içinde yediklerimi baya bi kıstım ben çok yiyen yemeyi çok seven biriyim ve çok üşengeçimama bnde bi azim oldu her sabah üşenmeden kalkıp spor yapıyorum tabi bunda 1 hazirandaki mülakatım da etkili :18: dediğim şu bi başla kendini iyi hissettikçe devam etmek isticeksin
erken kalkıyorum canım çalıştığım için 7.15 de kalkıyorum hazırlanıyorum, saat 8 de çıkıyorum evden 5 dk da işyerimdeyim. sonra hiç hareket yok tabi..
ne mülakatın var canım merak ettim.
erken kalkıyorum canım çalıştığım için 7.15 de kalkıyorum hazırlanıyorum, saat 8 de çıkıyorum evden 5 dk da işyerimdeyim. sonra hiç hareket yok tabi..
ne mülakatın var canım merak ettim.
polis meslek yüksek okulu :82:
polis meslek yüksek okulu :82:
oohh ne güzell.. kaç yaşındasın canım
Mrb canım hoşgeldinnnn. Ben uzun zamandır 6 lanetini kırmayı bekliyordum nihayet kırabildim. 58 le devam ediyorum. ama öyle diyet falan yok açıkçası. Acıkmadan yemiyorum bi de acıkınca çok az yiyip kalkıyorum aç aç. bi süre sonra doyuyorum zaten:)aaaa ben de 61 kiloyum şu an ve 54 olmak istiyorum
ben de yazarım yaptıklarımı,
neler yiyebilirim alternatifleri bulmaya çalışıyorum, belli bi yemek listesi oluştursam süper olur ama doğrusu ne bilmiyorum :26:
alın beni de 58deyim inşallah 54e ineriz:)Ben bi 56 olsam aslında 50ye kadar inecek gücü bulucam kendimde.Hadi bakalım kolay gelsinnn
Mrb canım hoşgeldinnnn. Ben uzun zamandır 6 lanetini kırmayı bekliyordum nihayet kırabildim. 58 le devam ediyorum. ama öyle diyet falan yok açıkçası. Acıkmadan yemiyorum bi de acıkınca çok az yiyip kalkıyorum aç aç. bi süre sonra doyuyorum zaten:)
Listeni bizimle paylaşabilirmisin varsa?
boyunu merak ettim bide:)
vaayy şuan senin kilondayım canım. 50 az değilmi ya boyun kısamı?
listen güzel yoğurdu her öğün yemen de güzel canım. bel bölgesi bende de vardı ama artık çıkıntılarım yok. göbeğim boy aynasından bakınca hiç görmüyorum ama böyle bakınca sanki göbekliymişim gibi görüyorum. yürüyüşü temiz havada yapmak bol oksijen almak daha fazla yakar fırsatın olursa açık havada yap bencecanım ben aslında tartıda 63 64 falandım birazcık verdim sonra sınavlar derken bıraktım ama sabit kaldı orda oynamadı pek
benim boyum 1.70 belki de 1.72 bilmiyorum valla
boy kilo oranını yazınca iyisin diyorlar da ama benim belim kalın göbişim var, belim 75 cm.
mesela bacaklarım ince basenim yok ama göbek bel kalın, üst kol da kalın. kolları kilo verdikten sonra minik dambıllarımla çalışarak inceltcem inceldiği kadar, önce yağlar gitsin de :26:
ben her gün lesiyle yürüyüz yapıcam, evde yapılıyor hani 45 50 dklık, 3 4 km yürümüş oluyorsun.
günlük ne yemem lazım tam bilemiyorum en çok o sinir ediyor beni ama yiyebilecek şeyleri buldum internetten, diyey uzmanlarından falan
şunları kağıda yazıp dolaba asıcamçeşitli yemek alternatifleri
mecitefendi lahana yağı bele streç film ile sarıp spor yapmak.
sabah kalkınca direkt limonlu ılık su
kahvaltılık:
beyaz omlet / maydonoz/ çavdar
1 dilim çavdara peynir + domates salatalık maydonoz
sebzeli omlet
öğle&akşam:
türlü yemeği +yoğurt
taze fasulye+yoğurt
tavuk sote + yoğurt
tavuklu salata
ıspanak yoğurt
yoğurt çorbası
içecek=== sade türk kahvesi / yeşil çay / bitki çayı / 2,5 lt su
salatalık, yeşil elma
boyum kısa sayılmaz 168. Ama bacaklarım çok kalın benim onlar ne zaman incelirse ben o zaman bırakıcam diyeti bu 50 mi olur bilmiyorum:)
mirolora hoşeldin canım. umarım istediğin kiloya biran önce gelirsin sende. 60 laneti çok berbat bişeeyyy. ben kırdım şükür ama aylarımı aldı:) şimdi 58.5im. değişiyor gün içinde tabi. 58.3 ü de görüyorum 58.9 u da. ama 59 yok artııkkkkmerhabalar kizlarr bende aylardır şu 60 ve üstü lanetini kırmaya çalışıyorum . ben şu an 62 kiloyum boyum 1.64 civari dun çok cidddii bi şekilde rejime başladım burdan okuduklarımda dahada gaza gelmemi sağladı tabiri caizssehedefim 55 hayalim 50 kilo olmak :))
ben de 63,5 kıloyum,55 olmak ıstıyorum. baslık tam bana göre dedım ama sadece ıstıyorumhıcbır sey yapmıyorum of cok yıyorum yaaa. sizlere basarılar dıyorum arkadaslar yıne de konuyu takıp edıcem bel kı heveslenırım:)
olcak olcak. konuyu açalı bak kaç ay olmuş bende gıdım gıdım kilolar gitmiş:))İnşallah hepimiz ineriz çok bir şey de istemiyoruz aslında ama(
eğlene eğlene yağ yakarsın fena mı olur canım yakızlar günde 1 saat dans etsem nasıl olur sizce, mezdeke zumba karışık bir şeyler yapsam diyorum
ben bu başlığı hatırlıyorum,sanırım buraya bır ıkı ay once zayıflamak ıstedığımı yazmıstım çünkü kilolar benzer:) ama oyle diyet yapamayacağımı yazmıstım sanıım. su an tok karınla 60 kilo ggelıyorum tam. 63,5 tan düştüm ve sadece yadıklerımı azalttım. ekmeğı nerdeyse kestım bazen sabahları tost falan yıyorumac yatıyorum gecelerı, önceden gece 11 de falan yumurta kırıp yerdim
bi de az yemege vcut alıştı gıbı zaten ıstesem de tıka basa yiyemiyorum artık. ama anladım ki kızlar cok yemek yemek vücuda gerçekten büyük bir yükmüş resmen hafıflıyor ınsan az yıyınce,daha zınde oluyor. ha bide oglen ve aksam arası cok acıktıgımda bır tane seftelı veya nektarın falan yıyorum zaten kahvaltı dıye bırseyım yok cunku sabahları 11 gıbı kalkıyorum kahvaltım oğle yemegı gıbı oluyor. boyle işte paylasayım dedım inşallah 55 falan olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?